26

Дебил депутат

преди 3 години

240 майбаха веднага да се купят за нуждите на парламента.

25

G

преди 3 години

В джобовете на строителите баджанаци и ортаци. Хайде хайрлия да е! И наздраве за новите милиони.

24

Анонимен

преди 3 години

Дългът при Борисов се е увеличил с 30 млрд. и от еврофондовете са постъпили около 40 млрд. лв. (20 000 евро). Някой може ли да посочи какво е построено в държавата, което да струва 70 млрд. лв. по времето на управлението на ГЕРБ? Без да смятаме всичките пари от данъци, които са постъпвали в хазната и са формирали бюджета.

23

Активист на БСП

преди 3 години

Как в какво ???!!? В едни чекмеджета в Банкя!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Всичко, построено от герберите сумарно струва не повече от 5-6 млрд. лв. А те са взели по време на управлението си 30 млрд. нови заеми. Къде са парите?

21

Анонимен

преди 3 години

некдърниците връзкари чалгаджии заревали за 5 милиарда дълг а нищо не казват като крадат 5 милиарда всяка година от парите на европейците които им дават безвъздмезно ама че нагли смърдящи типове промити мозъци некадърни

20

Сюлеюман

преди 3 години

Такива сте били бългрите винаги, Е_ничари. Нито Румъния, Нито Сърбия сме владели.

19

Анонимен

преди 3 години

Когато взеха предишните 16 млрд. казаха "спокойно, ние тоя заем само го гласуваме като възможен, няма да се стигне до реален заем", после взеха заема. Като купуваха самолетите казаха "спокойто, парите са налични, няма да теглим заем", после изтеглиха. Сега, като гласуваха мандата за вземане на настоящия заем пак същото "спокойно, парламента дава мандат за заем, за всеки случай, но едва ли ще се изтегли, имаме излишък" два месеца по-късно дръпнаха парите.

18

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че до редовните избори от тези пари няма да има нищо. Няма да има нищо и от резерва. Бойко знае, че тези няколко месеца са му последните, ще отмъкне каквото може и после ще ни пише от Дубай.

17

РусенецЪ

преди 3 години

Хайде, хайде, 5 милиарда не са чак толкова много пари за държава. Спрени са ни КАТЕГОРОЧНО 350 милиона евро за транспорт. Предвид отказването на Б.Б. и Гешев да дадат преки обяснения пред ЕК ни се спират кохезионни фондове. Уважаеми, държавата има пари с този заем да плати на лекари, учители, военни и полиция за 6 месеца. И следва екшън! Полицая-*** не работи за без пари! Доностник опера Русе - също!

16

Анонимен

преди 3 години

Македонското шкембе ще купи няколко нови 50 годишни подводници, с които ще сразим флота на Бурунди!Слава!

15

SHEFA

преди 3 години

С ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ ЗАРОБИМЕ И НЕРОДЕНИТЕ ДАЖЕ.КАК Я МИСЛЯТ ТАЗИ РАБОТА-НЕЗНАМ!

14

Анонимен

преди 3 години

в нощни шкафчета!!! овцете да плащат после с лихвите

13

Анонимен

преди 3 години

Ами тия 5 милиарда ще заминат по чекмеджетата ..

12

Тайгърът

преди 3 години

В нова национален стадион с 30 000 места в Бистрица.А може и втори, в Царско село.

11

Инвеститор

преди 3 години

В чекмеджета?Или хасиенди в Барцелона?

10

Анонимен

преди 3 години

В лични сметки, както винаги.

9

Анонимен

преди 3 години

"Не е ясно за какво ще се използва, защото има излишък"Кой нормален взема пари когато има излишък, нали върви лихвата, мисля казаха е 1,25%. Българския народ трябва да иска обяснение кой и защо, какъв е плана за връщане??

8

Анонимен

преди 3 години

5 големи чекмеджета щвнапълним и готово

7

Анонимен

преди 3 години

С тези пари заемите взети от Бойко през последните 10 години стигнаха 30 млрд. Въобще не е ясно къде са се изпарили тези пари. Ще се изпарят и тези пет милиарда. Затова искат да се закрепят още няколко месеца. След няколко месеца парите от заема няма да ги има, няма да има пари и в хазната. Ще ни обясняват колко тежка е кризата с пандемията и че затова парите ги няма.