19

Анонимен

преди 3 години

Хайде, който свършва да свършва и останалите да си живеем живота пак спокойно.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ами вече трети месец чакаме точно от там да се развихри,ама ядец...неще...много свиреп този вирус да знайш.

17

Анонимен

преди 3 години

Абе онази Златена,Ужасена,Разгневена да не е отпуска нещо...толкова статии за ковид,а тя не коментира.Да не я хванала коронката....

16

Активист на БСП

преди 3 години

Ще наблюдавате през решетките,ще наблюдавате като ви набутат в затвора...

15

Поручик Ржевски

преди 3 години

Математик, коремен хирург, пожарникар....Моят респект към тези специалисти, ама не трябва ли вирусолози и специалисти по инфекции да се занимават с този вирус?

14

Грую

преди 3 години

До Дънинг-КрюгерМатейко, ти ли си бе? Марш в ПИК

13

Професор Вучков

преди 3 години

Добре че в Беларус си нямат проф Витанов и НОЩ иначе досега щяха да измрат яко. Ама те като не са информирани за ковида няма как да умрат от него.

12

Проблемен тип

преди 3 години

Хора разберете, аз много искам да се заразя с ковид. Правя всичко възможно - ходя навсякъде където има много хора -кина, кръчми, концерти, карам колело по тротоарите на слалом между пешеходците, в киното си свалям маската, нарочно пипам седалките с ръце, ям пуканки с тия ръце и все не се заразявам. Защо? Какво не ми е наред, в мен ли е проблемът или във вируса, моля помогнете. Аз искам да се заразя едно хубаво така, да се потя, да кашлям в моргата, да ме возят в черен чувал в черен камион и т.н.

11

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки за дистанция спазват 30 ученика по двама на чин в тясна и задушна клас а става в училише с по една хигиенистка за етаж?Никакви!Единствено разпространяват вируса по градският транспорт и домовете си!

10

Абе ейй

преди 3 години

Стига с тази измама, не ви ли писна ?! Какво разширяване, като даже не е почвало !!!

9

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

До Анонимен 9Иска ти се ,а, на Витанов да не му се сбъдват прогнозите. Витанов е най-точният ориентир за това, което има да става. Всички други изпокапаха и не смеят да кажат какво ще е след месец. Добре ,че го има Витанов. А-а-а, разбрах, витанов трябва дасе скрие, че тези, бухани по глават от ефекта на Дънинг-Крюгер, да се резвихрят. Тъй, тъй, прав си - пречи им Витанов, пречи. Лош Витанов, лош. Долу Витанов, да живеят диванните анализатори.

8

Анонимен

преди 3 години

Витанов вземи се скрий. До сега нито една твоя прогноза не се е сбъднала и на 20 %.

7

Ковид 20, 220

преди 3 години

Ако не се чувстваш добре веднага трябва да отидеш на някое оживено обществено място и да се опиташ да заразиш колкото се може повече хора. Това е твой граждански дълг. Избави нещастниците от мизерното им съществуване в Тикволандия. Те така или иначе са обречени, спести им дългогодишната агония.

6

стига глупости

преди 3 години

Мориарти и дума не е обелил за затваряне на хората по къщите. Ако ще става такова нещо именно той ще ви го каже първи, може и в завоалирана форма да е, но достатъчно ясно, за да разберете. Дори като казва, че ноември ще е критичен месец, пак не говори за затваряне на държавата. Спрете се най-сетне с тия КПП-та, стига сте разпалвали психоза.

5

Анонимен

преди 3 години

Нема страшно! Протестюгите ще се погрижат вируса да се развихри. После ще реват, че не ги обгрижват достатъчно.

4

Анонимен

преди 3 години

До 3А тези, които провят прогнозата за времето от къде знаят кога ще вали? Хиляди години, човешко развитие, а тук все още има хора, които са в първобитната ера!

3

Интересно

преди 3 години

този от къде знае колко ще са умрели?Явно така е планирано.И за да се изпълни плана - от 01/10/2020 КПП на всеки ъгъл.Разбира се цените ще растат,ЧСИ ще жънат,сметките ще си вървят,а народа ще обеднява все повече и повече.100 процента гаранция от ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 3 години

В 10:30 8 новини за Корона вируса. И днес ще спорен ден.

1

д-р професор адмирал

преди 3 години

Слагайте по една торба на главата и бързо отивайте да си плащате всички сметки и данъци, че ся като ви затворят задължително в къщи, сметките си вървят и ще ви затворят без ток, без интернет и без вода!С ГЕРБ и *** напред! 60/40 = 60 за баце / 40 за шиши , за вас дедовия!