12

Ddd

преди 3 години

Ето тук е отговора защо се топим със 50-60 хиляди на година. След десетина години на изборите в Бг, партия Рома ще бъде с най-много гласове.

11

млък бе хейтаци

преди 3 години

за милион роми разбразме че гласуват за определени партии, ами 5-те милиона българи дето в изборния ден сте за гъби или на вилата да прегледате градината!? Вие за кого гласувате , че все сте недоволни?

10

Анонимен

преди 3 години

Тая държава няма да я бъде!

9

Анонимен

преди 3 години

С тези, неработещи закони правени за удобство на престъп ниците, прокур атура и сад пълни с калинки и не работещи, за жалост правосъдие в територията няма.

8

Анонимен

преди 3 години

Римляните трябва да се поставят на място.Обаче нали гласуват за определени партии,ги къткът.

7

И.Б.

преди 3 години

Съвсем логичен е изводът: да се създаде ново законодателство в съответствие с това на ЕС и отговарящо на новите предизвикателства на 21. век.

6

Анонимен

преди 3 години

Ама какво спречкване! Той е бил сам срещу тумба римляни направи си е екзекуция.Мене два пъти ме обират по този начин сам срещу 5-6 и да ви кажа или плащаш или умираш пък после МВР и Прокуратура казват, че нямало престъпление понеже те си изкали а ти даваш.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма да рискуват да изгубят ромските гласове в Бяла.

4

Само да напомня..

преди 3 години

...на пишещите под тази новина, че не са виновни съдиите, те съдят според наличното законодателство. Да напомня, че действащото ни законодателство защитава не пострадалата страна, защитава престъпниците. За убийство на пътя те осъждат условно. За убийство по непредпазливост - 3 г / но, ако убиеш в ситуация на превишени предели на неизбежна отбрана - 5!/ , убийство в състояние на афект - до 10, предумишлено - 10 до 20 г., но ако убиеш длъжностно лицеееее / съдия, полицай и пр / 20-30...Това е!

3

До второинстанционни

преди 3 години

Колко ви плати си,ганинът бе ?!!

2

Ф.С.В.

преди 3 години

Няма Държава в която за убийство да дават 3 години!! Можеше да се направи така -Осъдете го на 30г -да му държи влага в Пандиза-и след пълно превъзпитание и стрес -да го пуснат след 10г от Присъдата- Така всеки потенциален убиец вижда -3 години?? та това е нищо от един човешки живот- Навремето военна служба в ВМФ БЕШЕ 3 ГОДИНИ! ДЪРЖАВАТА МИ Е ОТКРАДНАЛА 3 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА!

1

Анонимен

преди 3 години

Ква присъда, не разбрахте ли че е починал от коронавирус със съпътстващо състояние разбита глава!