9

Анонимен

преди 3 години

А водомери и електромери ще имат ли? Щото ако нямат, и аз искам.

8

Преди 30 години

преди 3 години

В Индия бяха построени и подарени жилища на 200 хиляди неприкасаеми като част от програмата за заличаване на кастовите различия. Точно за една година бяха опоскани, продадени или отдадени под наем. Дано поне у нас не се сетят да запазват 10% от държавните длъжности за гордите наследници на индийските чандали.

7

гост

преди 3 години

Правилно е да са метални. Така не могат да изгорят паркета. Обаче става за скрап ....

6

Анонимен

преди 3 години

Защо не се осмели някой журналист да дойде и да снима в Била и Тмаркета как пазаруват ромите от Факултета? Ха-ха, социално слаби ли?! Пълнят количките догоре и от количките прихвърлят в багажниците на колите, с които идват. Дебели роми и ромки със златни ланци, на фона на смачканите квартални баби картинката е потресаваща.

5

Анонимен

преди 3 години

Ама защо им ги дава и кой им ги дава? Каква работа са свършили за обществото? В такъв контейнер в двора на затвора ще посрещнат и Фандъкова.

4

Анонимен

преди 3 години

Картофената с нашите данъци урежда избирателите си.

3

Анонимен

преди 3 години

Ей ги! А ние в Красна поляна се чудим как по-безопасно да се прибираме вечерно време!

2

Кенефф200к

преди 3 години

Монтирайте ги на някоя нива, за да ходят да копаят.

1

Анонимен

преди 3 години

Освен социално слаби, тези са и умствено слаби. А и защо ги държат в София? Тук е скъпо, мръсно, презаселено. Да ги преместят в Странджа-Сакар региона например и да си дивеят там. Това с интегрирането не работи особенно добре - дори на запад го осъзнаха.