67

Скептик

преди 3 години

Абе като гледам точно в Лозен едни кутийки насред нищото. Останаха ли *** да пилеят парите си?

66

Анонимен

преди 3 години

не разбирам българина...за какво са ви тези панелки в Содия ...като само на 10 15 ком от софия има села където за цените на един апартамент 75м2 на 7 етаж в Младост можеш да си купиш 500м2 място с 130м2 РЗП....и си имаш двор ...и си независим....и до центъра стигаш с кола по бързо от някои живеещи в Младост....за какво са ви тези кутийки....ама както и да е !

65

Анонимен

преди 3 години

искаш ли да намериш *** за една нощ? Отиди на чалготека!

64

179

преди 3 години

Застрояването на вече изградени квартали. Като ,че ли тук се корени проблема. Свободните пространства изчезват и ни се струва ,че живеем в много милионен град. През 90те просто не е трябвало да се разрешава такова тип строителство (застрояване) и всичко днес щеше да бъде океу. София щеше да изглежда като модерен град. Може да погледнете как околните квартали на всяка една европейска столица са изградени след 90те. Няма такова ориенталско струпване на жилища - Тип град Тирана...

63

Анонимен

преди 3 години

От статията разбрах само че никой не купува и не продава в центъра, а действеителността е съвсем друга. Тези поръчкови статийки ги спонсорира строителната мафия, за да създаде някакво усещане че едва ли не Младост Кръстова вада и ливадите са с някакъв ексклузивен статут. Няма такова нещо - това е и ще бъде периферия на час път с кола от центъра. Да не говорим за качеството на новите сгради с таван от 230 като влезеш получаваш клаустрофобия, а в спалнята като килер няма място за гардероб.

62

Анонимен

преди 3 години

Кога ще се прекрати всичко това?

61

Ново строителство

преди 3 години

Който не е разбрал, да го светна.Полезна площ 90 квадрата ново = на 64 квадрата панелно. Лично проверено.Никого не агитирам, само казвам.

60

Анонимен

преди 3 години

На мен пък не ми понасят високомерните и нагли софиянци.Интелигентните софиянци отдавна са в чужбина, останали са само разни реститути и тарикати.

59

Анонимен

преди 3 години

Пазара ще се сегментира все повече.Много от панелните блокове ще се превърнат в гета. Ще са евтини, но никой няма да иска да живее в тях. Жилищата в по-добрите квартали ще си държат цената.

58

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има производство и бизнес в ЦЯЛАТА СТРАНА. Иначе идиотското презаселване и пътуване на жителите на целия град Перник до София и обратно, ще продължи. Всеки си търси правото на по-добър живот. Хората не са виновни. Проблемът е на ниво управление на бизнес и градска среда. Не се мисли глобално, да не говорим екосъобразно.

57

Анонимен

преди 3 години

София расте и Селянее ! нагли, мякащи и брутални селяни превзеха всичко !Унижтожиха архитектура,култура и ландшавт със селския си кичозен вкус ! Дошли да се бутат и успеят на Всяка цена -пред нищо не се спират - лицемери,доносници,спят с шефа ,подмазвачи, интриганти , Ужас !

56

нострадамус

преди 3 години

всичко е мед и масло, няма страшно!

55

Брокерче по неволя

преди 3 години

До Анонимен 55Брат, прав си сигурно, че ще паднат, не споря за това. Нека обаче те светна какви са моите сметки! За двустаен апартамент в Младост 2 допреди няколко месеца плащах наем от 700лв., което за 1 година прави 8400лв, а за 5 години 42000лв. Купих си тристайно ЕПК в Младост 1 като платих в кеш 10% от сумата, а останалата я взех от банката на заем и плащам вноска от 580 лева всеки месец. Ти ми кажи кое е по-изгодно?

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Айде още един пришелец от южните гета без канализации се изказа :)))))Другарю, близостта до АМ Тракия не е символ за елит, просто бързате да си ходите по родните места през уикенда.

53

ili

преди 3 години

До АнонименИ аз съм на същото мнение като теб.Но на мутрите и стройтелният им бизнес е по изгодно хората от цяла България да идват и да си харчат паричките тук.

52

Анонимен

преди 3 години

Който сега вземе заем 100кЕ за "престижен южен панел - ново строителство" ще плаче много идните 5-7 години!

51

Христо Христов

преди 3 години

Дофгодина след изборите, управляващите ще вдигнат данъците, защото бюджетът на ес е удвоен....

50

Анонимен

преди 3 години

Изкарайте поне малко от бизнеса извън София, че е нелепо вече!95% от бизнеса е концентриран в София. Ако не си роден в София, а в Малко Търново например, си много прецакан, защото трябва да се местиш на 500 км, ако си добър спциалист. Тая централизаия е просто коварна, унищожава странта и прави живота в Столицата някакъв ад.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42По-леко да не направиш микроинсулт от злоба, човече! Пращаш ме при прадядо ми на Витошка? Ми щом си рекъл, отивам на мястото на семейната къща обитавана от фамилията, когато руските войски навлезли в София.

48

Анонимен

преди 3 години

"Новото жилищно строителство е почти само в южните квартали"Почти само... не знам откъде са ви данните, ама елате да се разходите в Надежда. В радиус от 200 метра около вкъщи се строят 7 нови "кооперацийки" от по 5-6 етажа всяка. Това в последната година. Все едно в Надежда са свършили апартаментите(нашия блок от 21 апартамента имаме 9 семейства живеещи), та е много наложително да се построят нови. Нека строят :)))