179

Радев е путка

преди 3 години

Вижда се от КосмосаМдаа

178

Анонимен

преди 3 години

Все пак да не забравяме, че ГЕРБ бе създадена от Цветанов.Борисов бе поканен по-късно за лице на партията, защото Цветанов добре знаеше какъв тип ще се хареса на простите - а именно - *** като тях самите.

177

Бачи

преди 3 години

Бягайте всички да пишем за корупция, но внимавайте, защото при проверката ,ако нещо не е истина ,може да усетите пълния гърч от сексуалната наглост.

176

Виждаш ли 5?

преди 3 години

Урок за цял живот се дава веднъж в живота, но заради другите няма как ... Да заложиш капан на ученика и той да падне в него виж как работи .... А сека кажи на опосимите - Това го знае всяко хлапе ...

175

Ямболски цървул

преди 3 години

Че и ме поправяте.Че и пишете от мое име.Не подлежа на поправка,нито на плагиатство.Ще има време за разплата.И то е близо.

174

Виждаш ли 4?

преди 3 години

Един милиметър повече или по-малко и се проваляш,една грешна крачка и изпускаш топката,тоест живота си извън твой контрол.И дизайна е игра на милиметри по някой път и сантиметри.Обаче накрая като събереш всички тия изрисувани страници,всичките тия сантиметри те правят цялата разлика между всичко и нищо.Между победа и загуба, между живота и смъртта.И накрая като застанеш пред някой не можеш да кажеш казаха ми да направя това или тая добродетел алтруизма не е удобна за времето на криворазбр. хуман

173

Свършват...

преди 3 години

На Черепа парите свършвааатт! По броя протстиращи си личи!!

172

Анонимен

преди 3 години

Сега са недоволни калпазаните.Имам съсед, който се хвалеше ,че 20 години не е плащал осигуровки .Но сега реве, че нямал стаж за пенсия. И чака другарката Нинова и другаря Радев да дойдат на власт ,че Борисов не давал.

171

Dido

преди 3 години

"Събрани са около 5 жалби" .. Около 5 са 4 и 6 ... а може би 3?!? Събралото се "множество" е все повече малцинство и скоро триото ще може да вози всички протестиращи в един бус!!! Нормалните хора разбрахме, че не искаме да сме маша на Черепа и Решетников!!!!!

170

Анонимен

преди 3 години

А деократите обичат ли семейството? Хомосексуалните бракове и осиновяването на деца от хомосексуалисти - това любов към семейството ли е?

169

Анонимен

преди 3 години

А демократите обияат ли родината. Да разпродаваш родината *** САЩ това проява на любов към Родината ли е?

168

До 189 Ямболския

преди 3 години

Добре че беше Жан Виденов да дръпнем малко нали баце. Е, дърпането беше към дъното и не толкова малко, но иначе беше супер при него.

167

Анонимен

преди 3 години

А демократите обичат ли Бог? Гей-парадите проява на любов към Бога ли са?

166

Анонимен

преди 3 години

Че ,ГЕРБ не са цвете е ясно, но да се напъваш да ги свалиш и да сложим който и да е от кандидатите за властта в момента, граничи с шизофринията.

165

Виждаш ли 3?

преди 3 години

Криво разбран хуманизъм и алчност и детска наивна злоба за отмъщение, а сега разбираш, защо 18 години за свой личен избор някой път са недостатъчни? Има интересен термин "Жертви на културата" и интересно, коя култура създава жертви - интересен обект за размисъл. Толкова култура трегери - е виж Годжи, Орхан Мурад, Краси Радков те са за разбиранията на сина ти! А аз отдавна си знаех, че той точно така ще направи. Ти не може да разбереш след 2000 ученика колко са ми прозрачни!

164

Българин

преди 3 години

Оставка за болшевика Борисов!

163

Шмекера

преди 3 години

Какви протести бе... това са платени болшевики - безбожници, които мразят Бог, Родина и Семейство. Повечето са българомразци и чуждопоклонници (русофили или американофили). това са децата и внуците са създателите на мутрите и мафията....И 12 годишните разбраха кои са на протеста. Приключихте гадни червени окултистчета. ..... айдееее гидилим.

162

Виждаш ли 2?

преди 3 години

Та две не виждаш.Може много неща да съм отрязал и изхвърлил от себе си за ненужни, но две останаха алтруизма ми и емпатията.Да направиш каквото трябва както трябва и убунту.Способността да се поставиш на мястото на другия.И тук идва ясната идея, че аз ще имам отказал се по желание, защото той не му е мястото при другите и при мен. Идеята е човече, че новият свят се гради точно на тия неща-алтруизъм и убунту-а алтруизма е философия отречена от вас и църквата, а имате само криво разбран хуманизъм

161

Гумичка за триене

преди 3 години

Взели са се насериозно тез, божков каза че се бие до край, след гредата на 22ри и резила на мая очакваме сценарий да се тръшкат по земята че ги тровят!!(Навални)

160

Ямболски цървул

преди 3 години

....Без коментар....Явно доста зомбирани има тук