219

Анонимен

преди 3 години

Борисов утре отива на майната си...

218

На опашка за хляб

преди 3 години

По Виденово се събираха повече хора отколкото на протеста имМърлячи, Сър...

217

Анонимен

преди 3 години

До партияБе, те много хора искат да им обърнат внимание, хем специално, ама полицията не дава.

216

Анонимен

преди 3 години

Два палаткови лагера с стотици хиляди протестиращи. В първия преброихме около един а в втория лагер по малко. Въпреки това протеста е многохиляден. Репортаж от Божков т.в и Импексова т.в.

215

ПАРТИЯ

преди 3 години

всякакви председатели на партийки, организацийки ИЗПЪЛЗЯХА от дупките си и блокират блокират, ние питаме КОГО БЛОКИРАТЕ всъщност някои интервюирани на протестите си го казаха ,"БЛОКИРАМЕ ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ, ЧЕ ДА НИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ"

214

До 247

преди 3 години

247Анонименпреди 2 часа 1 5Герберски *** поства първо чуждо мнение, после ######## и бълвоч. Кой му се връзва############Всичко що е че ве но е ***.

213

АК-47

преди 3 години

Накрая ще остане соло онзи агресивен кресльо от някакво си смърдливо трио, дето се е взело на сериозно, да мята кощунствено храна с маргиналите. Единият май вече ги напусна. Нормалните хора работят, за да произведат тези продукти, които с лека ръка разни зомбирани лелки и чичковци унищожават. Нещастници.

212

70

преди 3 години

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОСТИ СЕЛЯНИ !ИМАТЕ ПОДКРЕПАТА НА БНТ БТВ ЧЕРЕПА ХВЪРЧИЛОТО ТРИОТО ОТРОВНО КАННА РАЧЕВА -ЕМБЛЕМА ЗА АНТИ ЖУРНАЛИСТИКА И Т. Н И Т.Д.МНОГО СТЕ СМОТАНИ!!!!!!

211

Анонимен

преди 3 години

Герберски *** поства първо чуждо мнение, после ######## и бълвоч. Кой му се връзва

210

Протестиращ

преди 3 години

До арменския толуп Или вдигаш надника или не можеш да разчиташ на мен. Тази къща в Гърция не я ли оправи вече!?

209

Анонимен

преди 3 години

До 252Ми като твърдите, че ГЕРБ са най-хубавата партия и са незаменими и целият народ ги обича, как според вас допуснаха този гаф да загубят президентските избори, като номинираха оная другарка класната с очилата, за която предварително беше ясно че ще загуби? Питам сериозно щото ми е любопитно? Това някакъв стратегически ход на ГЕРБ ли е, или просто от глyпocт го направиха?А сега пък недоволствате!####Правилно, Борисов нарочно даде президентството на ко му ня ги те,като заложи на куц кон.

208

Анонимен

преди 3 години

Fake news. Fake pisateli.

207

Анонимен

преди 3 години

Троленето няма да спре разпадането на ГЕРБ.#######Дали ГЕРБ се разпада не е важно.Важното е ,зеления чорап да не прави служебно правителство и да не се допускат ко му ня ги те до властта.

206

Анонимен

преди 3 години

Троленето няма да спре разпадането на ГЕРБ.Така както нищо не може да спре разпадането на радиоактивния изотоп на урана - U-235!Тролете си, и цъкайте минусчета, това не ви помага!

205

Калеко Алеко

преди 3 години

По всички личи, че пациентските организации на Мая Костинбродска, Отровното трио и Сашо Апашо, са се сдобили с още клинични пътеки ... освен тази която води към Бузлуджа, сега има и една която започва от Президентството на оня с вдигнатия юмрук, и води към Орлов мост ... !!!

204

Анонимен

преди 3 години

До: номер 246Ми като твърдите, че ГЕРБ са най-хубавата партия и са незаменими и целият народ ги обича, как според вас допуснаха този гаф да загубят президентските избори, като номинираха оная другарка класната с очилата, за която предварително беше ясно че ще загуби? Питам сериозно щото ми е любопитно? Това някакъв стратегически ход на ГЕРБ ли е, или просто от глyпocт го направиха?А сега пък недоволствате!

203

Анонимен

преди 3 години

22.09- ЧЕРЕПЪТ ПЛАЩА, ТРИМАТА КЛОШАРИ И КО ЩЕ ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМЧЕТА, ЩЕ НАДУВАТ УРЕДБИ С КРЯСЪЦИ ОСТАВКА И ЩЕ ПЛАЧАТ КАК ТЪЙ ББ НЕ СИ БИЛ ПОДАЛ ОСТАВКА ЩОТО НАРОДЪТ ОТ ДУБАЙ ТЪЙ ИСКАЛ...И ТАКА ДО МАРТ- ДЕМОКРАЦИЯ Е, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА ПЛАНИНА.

202

Анонимен

преди 3 години

До: 245 и 246Вие имате ли сигнали за корупция?Аз нямам. Затова не мога да подам жалба.Иначе мисля че вече и децата в детската градина, особено в предучилищната група вече знаят, че има корупция във властта, нали?Банки по цял свят се разкри че са препирали трилиони долари или евро от съмнителни източници, ние тук да се заблуждаваме че всички пари са изкарани с пот на челото е малко наивно не мислите ли?

201

Анонимен

преди 3 години

V mediite niama niakakvi publikuvani jalbi. Fake news.

200

Протестър

преди 3 години

Трябва тримата *** да намерят още пари от някъде и да вдигнат хонорарите-не се издържа вече само с 50 лв. надник-зима идва! Ако не ми увеличат надницата-отказвам се от другата седмица! Даже ме карат и сам да си пиша плакатите-ми то разходи за картон, боя.. срамота! Скоро ще почна да викам-"оставка" на тия дет викат "оставка"!