19

Сливенски Гамен

преди 3 години

Аз пък си карам мотора със 105 по магистралата и един ямболски *** ми се лепнал на метър зад мен и мига с един опел. Като че ли не може да ме заобиколи.

18

BGN

преди 3 години

Тва е шизофрения!!!! Хората който най- много нарушават закона за движение ми говорят за толерантност ????

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Каква толерантност? Правя маневра за изпреварване на магистралата.Виждам си в лявото огледало няма никой,пускам ляв мигач ,започвам да се изнасям.....и някакъв моторист профучава покрай мен с 200.....Никаква толерантност!

16

бръ..ъм

преди 3 години

В Германия ако хванат шумотерорист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага. А у нас кога ще стне така?

15

Анонимен

преди 3 години

Пази моториста!! Утре неговите органи ще спасят нечий живот. А може и неговия бъбрек да спаси твоя живот!!

14

МНЕНИЕ

преди 3 години

Проблема с моторите , според мен като водач на лек автомобил е един .Малкия размер като машини - могат да ви *избягат* от огледалата за задно виждане , високата скорост с която се движат допринася за *бягството* .Всеки водач на автомобил е изпитавал чувството след като мотор се появи пред колата му изневиделица - задава си въпроса - Този откъде се появи , как го пропуснах на огледалата .

13

матарист

преди 3 години

Абе моторист съм и щях и аз да участвам ама това което видях по клиповете дето форсират моторетките под прозорците на хората ме отказа. Нещо не ми се види да е смислено. А иначе като си взех категорията отначало карах с 50км.~60км., че ме беше страх с повече, и колите отзад щяха да ме прегазят. Че някой дори и псуваха и на бой налитаха щот съм карал бавно.

12

Гневен

преди 3 години

Върхът на наглостта е системните нарушители на закона да пледират за толерантност! В крайградски парк на областен град,където има стотици хора,малки деца,домашни любимци,възрастни хора, мотористи влизат по алеите и тревните площи с бясна скорост,изправят моторите на задна гума,правят разни каскади , вдигат страхотен шум и изхвърлят огромни количества оловни аерозоли,които замърсяват въздуха! И по шосето край парка карат винаги с превишена скорост и изпреварват на забранени участъци !

11

Анонимен

преди 3 години

Подкарай комбайна или фадрома-спри моторист в насрещното!

10

Анонимен

преди 3 години

Адреналин,бензин в кръвта и други ала бала глупости. Който иска да се състезава има си места за това, а не на пътя да летят с 200 срещу мен и после не съм ги пазил. Всекиму заслуженото в гробищата място има море!!!

9

Патриот

преди 3 години

аз пък апелирам да ни ми фучат с 300 км/ч из градовете с гнусните им пърдящи мотори,!

8

Анонимен

преди 3 години

Подкарай мотор - спаси живот!

7

Превод

преди 3 години

Да се чете-Га излезня с маторя ,да изчезвате всички от пътя.

6

Анонимен

преди 3 години

8млн автомобилисти апелират мотористите за толерантност на пътя.

5

Анонимен

преди 3 години

Толерантността е двупосочна улица, а и когато сам не се пазиш, няма как другите да те опазят.

4

Анонимен

преди 3 години

Скъпи мотористи, ако помните когато сте си взели книжката, на магистралата такива като вас трябва да карат със 100, не с 200. Пазете се, но все пак спазвайте и правилата.

3

Бау

преди 3 години

Каква толерантност бе? Вие сте мега нахални винаги ...

2

ххх

преди 3 години

Каква толерантност, бе хора? Карам голяма кола, стабилна, със 120 - там, където е позволено... и ме изпреварват мотористи с не знам каква скорост, но все едно съм спрял... На участък, където има знаци за забранено изпреварване, те се пистят в насрещното все едно са единствени на пътя и са безсмъртни... е, за съжаление не са...Никой не е тръгнал нарочно да мачка мотористи, които карат по правилата!

1

Анонимен

преди 3 години

А,останалите апелират за тишина и спокойствие на пътя.