25

Нека сме спокойни!!!

преди 3 години

Ние МПС-арите сме единствените данъкоплатци!На наш гръб лелки и стерви разчертават,изградени преди те да са зацапали света със своите особи пътища в Столицата.Вярно,проектирана за 600 хил.МПС-та,пък те тройно.И след като градския транспорт движи с 5-7 пътника на трамвай и далавера веч няма, то парички ще изкараме от европейските братки.Уважаеми съ-МПС-ари.От нас зависи бъдещето-ако си мълчим,ни чакат алеи замотористи,велосипедисти,моноциклетисти,моноклетъчни.КАРАЙ БАВНО!Не плащай данъци!

24

Анонимен

преди 3 години

А защо да не се движат със загасени двигатели впрегнали отпред по един кон.

23

Анонимен

преди 3 години

Това ще е супер яката зона брат... колата ми ще хвърля два пъти повече вредни емисии. Нека дишат, нема лошо. Даже и с 10 мога да им карам, на първа без газ.Това ще е и първата зона, дето ще мога да превила ограничението и на заден, ахаха.

22

Уууу

преди 3 години

Най-атрактивно ще е някой да върви пред колата със свир..ка и флагче и да предупреждава гражданЯта, че идва кола. Така е било преди 100г и сега ще е туристическа атракция. Може да се събира такса от туристите, дошли да снимат. Изобщо като правят нещо, да го правят докрай!

21

Анонимен

преди 3 години

Като падне СНЕК зимъска и ще видите една успокоена зона, кретеноидни изтръсканяци! Не мога да ги разбера тия с някакъв специален конкурс ли ги подбират? Примерно "София търси т***п***нарски идеи, за да им е гадно на всички?" По Хр. Ботев да се движат бавно, че да разглеждат травестите? Това ли е идеята? Мамммма ви! В тоя град вече не се живее. Срам ме е, че съм от софия.

20

Искам с 5км

преди 3 години

Мразя колите и особено СУВ.Колите вън от центъра на Софето.Видя ли джип си го драскам ей така за кеф.

19

V

преди 3 години

Четвъртия брюкселски райх с нищо не е по различен от третия .Искат смърт за народа ,които плаща сметката и свобода за за ге.берасдушмана нагло.дебелогъз .никога не работил в частния сектор .Мафията герб и еврогейския ,,съюз,, ще унищожат народа ако не ги спрем.

18

Катаджия

преди 3 години

Кеееф!

17

Анонимен

преди 3 години

Един познат моторист градско си караше със 100 и нагоре. Вече кара с 0 - един рейс му мина през тиквата

16

Жо

преди 3 години

Как си представяте мотоциклетистда кара с 30 км/ч?Ами той, по-дабре да слезе от мотора и да го бута.

15

Мнение

преди 3 години

Най-добре е колите да се бутат от шофьорите.... абе, няма ли кой да ги опъне тея общинари и да ги успокои малко....

14

Striker

преди 3 години

Ама то нещо ново ли има? По ЗДП в жилищна зона ограничението е 20км/ч. Ако просто го приемат и за центъра. Все още има ***, които карат по кварталните улици с 50...

13

Анонимен

преди 3 години

Този защо е с маска?

12

V

преди 3 години

Аве вие *** ли сте или извратени.на вякъде закона е един за всички . И за ел колилета и за автомобили е 40 километра. А тука заради дебелогъзия мацеен тарикат тиква има два закона .СВЕРТЛО бъдеще я чака доган бокова л.ай.нария по известна като България . Бягайтееее .Еврогейзма е извръщение като нацизма .С безнаказана власт като в нацизма .Няма резултати ,а има нереални ,,заплати на прокурори не усъдили нито един гербераст и мазни и дебели герберастии ,нагли душмани на тоя дето плаща сметката

11

Сата НАТО

преди 3 години

Другаря милиционер Бокаса Банкянски е болен мозъчно. Много лоша болест, при която индивидът изглежда привидно нормален, но основната цел на живота му е да проваля живота на околните. Обикновено сенилната деменция на нарцистичните натури протича в този режим.

10

МИС БИКИНИ

преди 3 години

Не може да кара поршето с 30км и без кордон

9

Анонимен

преди 3 години

Анатема! Българския мизерни едва сега събра пари да си купи 30 годишна немска трошка, а вие ще скопите едничката му радост в живота след евтината парцуца и цигарите без бандерол!

8

?!?

преди 3 години

Да го направят и 5 км в час ако искаш, като няма ефективен механизъм за контрол, няма никаква файда от законодателство! Имам чувството че са се събрали най-големите кр.т.ни в тая държава да мислят как да ни управляват. }:Х

7

Анонимен

преди 3 години

Предлагам направо да си спрем колите, а само да си плащаме данъци, застаховки, такси, винетки и т.н.Така хем няма да притесняваме СО, хем няма да увредим икономиката и цялата огромна система от лежачи.

6

Сата НАТО

преди 3 години

Докато не махнете банкянския ***, се такива идеи ще ви се пробутват - велосипедистите да воюват с автомобилистите.