45

Сега ще ви кажа

преди 3 години

Бях на разходка из ес, като турист. Излязох пред едно барче, запалих цигара и се облегнах с крак на една сграда.На мига дойде един охранител, който ми РИТНА крака и ме засрами. Извиних се на човека. До сега ме е срам.Вече даже ме е срам, че ако го направя тук, никой няма да забележи. Даже да се изпикая и изсepa около някоя такава сграда никой няма да забележи.ТОВА Е СРАМНО ЗА ВСЕКИ ОТ НАС!Таксиджии да паркират на велоалеи - ТОВА Е СРАМ!Обругават знамето - СРАМ!Културата я няма -СРАМ!!!

44

Зелен рай 2050г.

преди 3 години

Със зелената сделка чиновниците ще си разделят едни милиарди, Европа ще се деиндустриализира, корпорациите ще изнесат заводите си в Азия защото няма да могат да покрият екоизисквания без да фалират. Електроцентралите ще бъдат спрени и цените на тока ще скочат до небесата. Животновъдството ще бъде унищожено защото е жестоко и вредно да се ядът и убиват животни - по-добре да си ги внасяме от чужбина. Цените ще скочат във въздуха и ще се превърнем в континент от третия свят, а ЕС - в едно джудже.

43

Вишну сънува съня

преди 3 години

И чува в съня си: Махни се от мене бе, махни се от мене бе - каквото поискаха американците това направих, какво искаш от мене? Ето колко хубаво начало на нашия разговор със Симеончо и аматьорският порно актьор, който се изгаври с труда на живота ми.... Нещо на национални интереси? Народни интереси? Нещо за въпроса забърках огромна каша, която не може да се оправи следващите 50 години, нещо за смазване на най-древната европейска култура!

42

СПРЕТЕ КОЛИТЕ!!! МА

преди 3 години

Който не е бил в ЕС и големите градове, не знае какво представлява модерен европейски град.Там целия център е ПЕШЕХОДЕН! ТИХ, КУЛТУРЕН!Няма селяци от провинцията с тъпитe си бръмчащи скутери. А улиците се мият всяка божа вечер от едни малки и тихи машинки.В къщата ти прах - НЯМА. Тихо е и е светло. Чисто. Можеш да си помислиш за важните неща от живота.А ако някой полицай ти налита, директно му казваш АЦАБ с думите "АЗ ТИ ПЛАЩАМ ЗАПЛАТАТА БЕ!" и ритник, след което човека чинно се прибира.

41

Анонимен

преди 3 години

Болшевишки утопични ограничения на правата на хората да пътуват свободно. Спрете и самолетите, забранете и вдишването защото всяко издишване е вредна емисия.

40

Истината

преди 3 години

Бойко е ДЪРТ. Наближава времето на *** му, защото е на 60 години.ВРЕМЕ е да се изправи пред жертвите си - покойниците.А за 10 години има ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ починали от липса на правила и корупция. Бойко Борисов ще плаща висока цена пред БОГ. ВИСОКА! Всички починали заради корумпираните катаджии ще са на портата и ще правят ПРОТЕСТ, ХИЛЯДЕН ПРОТЕСТ.Да знаете! Има живот след смъртта. И някой ЩЕ ПЛАЩА СОЛЕНО!

39

мхм

преди 3 години

центъра трябва да е пешеходен и със зеленина, както всички столици в ЕС!

38

Живея у ЦЕНТЪРО

преди 3 години

Забраната за ШУМ в жилищни райони НЕ СЕ спазва!Има някакви нови скутери с ауспуси от пистови мотори. ЗАБРАНА! Или ГЛОБИ до откат!СОЛЕНИ ГЛОБИ! По 200-300 евро!Вчера някакъв мишок ми форсира под прозореца смръдливият си скутер в 2:00 през нощта, ЧУХТЕ ЛИ *** ВЕ КАТАДЖИИ ????

37

?Пешо Велосипедиста?

преди 3 години

МАХАЙТЕ колите от центъра. Всичко пешеходно и велоалеи. Махнете и водните барикади на входовете на метрото, че това е ОГРОМЕН СРАМ.ЧУХТЕ ЛИ А МИШКИИИИИИ????? БОЙКОООО МИШОК? ЧУ ЛИ БЕ? ФЪНДЪКОВА? ЧУ ЛИ *** МИШКОООО?????А МАА?

36

бай Лазо

преди 3 години

Я па предлагам у центъра да са кара само на задна и с дръпната ръчна до вторио зъб!!!

35

Анонимен

преди 3 години

А защо не започнат да глобяват шофьорите превантивно преди да са извършили нарушение. Щото като ги глобят след нарушението, няма да върнат нещата назад. Като глобят няколхо хиляди изрядни шофори, ще привлекат вниманието им към спазването на правилата.

34

Анонимен

преди 3 години

Центърът на София трябва да се затвори за всякакви автомобили.

33

Анонимен

преди 3 години

протестираите и не гласувайте за въпросните общинари.

32

до 35

преди 3 години

Объркал си се, целта е да се свалят шофьорите, за могат пичовете от НСО да се движат както си искат и да не киснат в задръстванията...

31

Анонимен

преди 3 години

То с тези задръствания откакто *** ни е кметица, не сме имали възможност да караме с повече от 70 км

30

Ники

преди 3 години

То и сега във въпросните участъци шофоращите нормално не вдигат повече от 30, къде заради трафика, къде заради настилката, къде заради даване на предимство. Яко безпредметно ми се вижда да се дискутира. Да слагат знаците и това е, ама и да оправят улиците. Те мисля си не ги оправят всичките за да се кара бавно, сага да слагат знаците и да ги оправят всичките улички.

29

африканец маняк

преди 3 години

его тва е баце!cюргюн кючек на центара !САМО ЛИТЕКС!

28

Анонимен

преди 3 години

Ами ще си купим по един кон с каруца и ще отговорим на умственото развитие на държавата и техните граждани. Ще го пускам на паша пред министерския съвет, че те имат прясна трева като ги гледам какво гласуват.

27

ФЪНДЪК

преди 3 години

С *** НАПРЕД!БУЛЮ БУЛЮ!!

26

батьо

преди 3 години

Не разбрах от статията каква е мотивировката за това предложение. Защо трябва да се ограничава скоростта на 30 км/ч? Какъв е смисълът? Казват - това ще бъде от полза на велосипедистите. Сигурно. А така също и от поза на всякакви бльонове, които се рахождат по платното за движение със слушалки на ушите, карат скейтбордове и ролкови кънки, където не им е мястото и т.н. и т.н.Но все пак не разбирам - защо Столична община иска да въведе подобно ограничение?