56

запознат

преди 3 години

До анонимен 56,Този наистина, ако е бил компютърен специалист, още повече и с два езика, какво търси в армията? Аз знам случай пък военнослужещ офицер, влазъл и изкарал по-голямата част от обучението си във ВА, напуска като си плаща и обучението и отива да работи за частна фирма.

55

запознат

преди 3 години

Докато разни пенсионери определят със сътбите на младите офицери, сержанти и войници, нищо няма да се промени в армията. Така наречените АПЗ-та са добре. Иначе относно длъжностите, за които са необходими специфични умения,много рядко се гледа кой за коя длъжност е най-подходящ. Обикновено се работи на принципа- "Ти на мене, аз на тебе!" и си уреждат техните хора.

54

баце

преди 3 години

Каракачанката да вземе да отслужи ък тогава да говори глупости. Армията е професионална бе *** . Има ли желаещи ще има такава структура. Няма ли желаещи да бъдат професионални войници, трябва да погледнат навътре и да погват да подават оставки . ***.

53

Анонимен

преди 3 години

Имам десет години в армията.Тя е опорочена още от първоначалния прием.Кандидатстваш с диплома с възможности за една длъжност,за която си перфектния кандидат,но се оказва после че си приет на друга от която нищо не разбираш.ЗАЩО?ЖИВ СВИДЕТЕЛ СЪМ .Компютърен специалист с диплома и два езика,Англииски и Френски висшист,беше пратен на майната му да разпъва кабели.А на това място за което кандидатстваше бяхя сложили една девойка която чукаше с едното пръстче по клавиатурата ,и питаше къде е@.Да г-н К

52

Анонимен

преди 3 години

До като има наши и ваши в армията.Нищоняма да се промени.Трябват можещи кадри,а не с връзки.Г-н Каракачанов защо списъка за свободните места не се публикува публично,за абсолютно всички?Тогава няма да има връзкари а можещи и неможещи.Същото е и с избора за мисии.Като започнеш от командния състав та до редника.Дори и пари се дават.Има много случаи на кандидати с езици и специялности отговарящи на изискванията но без връзки.Те нямат никакъв шанс.Трябва от там да започнете.

51

Да допълня...

преди 3 години

Пълни глупости. Само платена армия. Америка е открита отдавна.

50

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, ти имаш ли деца? Прави ги войници, престани да агитираш младите хора да стават такива! Така изучи подчинените си офицери, че се свиват като мишки по ъглите и не смеят дума да отбелят, камо ли да протестират. Спецпрокурорите тичат надлъж и шир по страната и арестуват набелязаните жертви,ор-диТе на МВР пребиват протестиращите. Депутатите на Дариткова-Веселинов-Симеонов приемат антинародни закони и предават България... И ти каниш младите българи да влизат в БА!

49

Анонимен

преди 3 години

Три месеца строева и физическа подготовка в кашишко поделение за шкембе войвода и недоокомплектоваността на армията ще бъде решена или поне ще му се затвори устата да не бълва тъпотия след тъпотия.

48

komitataе в политика

преди 3 години

ти си най-голямата антиреклама за армията

47

Гневен

преди 3 години

До Анонимен Армията ни е приготвена за пушечно месо на чужди интереси!!! Този доносник да не рисува розови облаци,защото това е тъжната истина! А единственото нещо от което се интересува шкембака са парите кеш,които прибира от далаверите си.Продажба на паспорти на разни ***,комисиони от старите тарги,които пазари за милиарди,нагласени търгове за наши хора и разни други все от тоя сорт.Щели да очовечват младежите! Първо да очовечат себе си,а не чуждите деца! А до тогава НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!

46

Ямболски цървул

преди 3 години

За мен министър на отбраната трябва да е Димитър Шивиков.

45

Анонимен

преди 3 години

а ромите дето валери симеонов и красимир каракачанов изпратиха на почивка в петзвездни хотели с пари от нашите данъци?

44

лоша работа

преди 3 години

Каквато държавата,такава и армията!

43

Ямболски цървул

преди 3 години

На фона на всички г.паци,които се пишат министри на БА,ме радва това,че армията има повече хора,които й имат доверие за разлика от полицията.

42

Лили Барута

преди 3 години

Трима снайперисти ще ти опаткат 66те випускници - *** докато кихнеш три пъти пишман военен министре....

41

Герб

преди 3 години

Тия ще са първите евани и бити политици.Вервайте ми.

40

НАШИТЕ И ВАШИТЕ

преди 3 години

ТА РАВ СИ Е КАРАКАЧАНОВ- НО ОТ КАРАКАЧАНИН НЕ ВЗЕМАЙ АКЪЛ.ПРАВИ СА И В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО: НА ДЕСИ ПРИ ТРЪМП,НА НИЦЕТО ПРИ ДЖОНСЪНОТ КАРАКАЧАНИН АКЪЛ НЕ ВЗИМТ

39

Анонимен

преди 3 години

Когато бях в казарма, армията беше 75 000, разбира се тогава беше наборна, щеш не щеш влизаш, освен ако не си връзкар или болен :))) Това беше преди 20 години, сега Шкембе Воевода се хвали че имало нови 66 човека, може да са на ниво нинджа :)))Нарочно не споменах ниво командоси, щото наскоро едни роми бяха били такъв, та от срам казах нинджа :)))

38

Факт

преди 3 години

До Ямболски цървулДжамбазки не е ходил в казарма,Каракачанката е ходил,ама какво е правил там не е предмет на гордост.

37

Ха-ха

преди 3 години

Каракачанов е ходеща(търкаляща се) реклама на Армията!!!