254

Анонимен

преди 3 години

една зелка и отряд тиквибсп

253

Анонимен

преди 3 години

В отговор министърът на финансите Кирил Ананиев призова Нинова, когато говори за толкова сериозен въпрос да се подготви или да даде думата на някой, който разбира от тази тема.Според него заемът изключително изгоден за България

252

Анонимен

преди 3 години

АМА НА ТЕБЕ И ЖАЛКАТА ТИ ПАРТИЙКА НИКОГА НЯМА ДА ОТПУСНАТ И 1 ЕВРО!!!!!!!!ПРОДЪЛЖАМАЙ ДА ПИЩИШ НА ОМРЯЛО,ФАЙДА НЕМА!!!!!!!!!!!!!

251

Анонимен

преди 3 години

Яд,ядец ,че не са в твоя джоб да видиш сметката на всичките пари,защото само това можеш!!!!!!Импексова срадаш от биполярно разтройство и много злоба,че не си на гребена на вълната!!!!!!!!

250

Анонимен

преди 3 години

Срам няма приватизаторката др. Нинова. Ограбиха всичко, което нашите родители и ние бяхме построили, сега искала да подобри положението. Как? *** е, че много й се връзват, надявайки се да заемат местата в администрацията на хората от ГЕРБ.

249

Драго

преди 3 години

ГЕРБ е нашата надежда,ГЕРБ е нашата мечта,ГЕРБ живота ни подрежда,с ГЕРБ долита радостта!ГЕРБ създава и съгражда,ГЕРБ е сигурност и ред,с ГЕРБ страната се възражда,ГЕРБ е пътят ни напред!ГЕРБ е порив и опора,ГЕРБ е воля за възход,с ГЕРБ са всички честни хора,с ГЕРБ е целият народ!

248

До 259

преди 3 години

259Анонименпреди 30 минути 3 2едното за което със сигурност ще ги харчи са *** и медии, сега ще ни залеят с плювни срещу Радев и Нинова и хвалби за Вожда Винету и процъфтяваща БГ.верно освен да стягаме куфарите, няма смисъл да се занимавамес оставки, за какво да му нарушаваме спокойствието на него и симпатизантите му, таман са се уредили хората#############Правилно ,стягайте куфарите и да ви няма.И без това от вас полза никаква.Само дърпате държавата назад.

247

Анонимен

преди 3 години

Вярно е което казва другарицата. Вчера един жип мина на сфетофара и една пачка излетя като тапа от шампанско, та ме удари по главата. Ама нищо, да дава Господ такъв късмет всекиму!

246

Анонимен

преди 3 години

262Поручик Ржевскипреди 20 минути 2 7Вярно е, че БСП имат грехове - например въведоха плосък данък. Но Нинова е страхотен лидер, вижте какво е учила и какво е управлявала. Тя направи исторически промени в партията и сега БСП е най- модерната и демократична партия с пряк избор на лидер. Останалите не са партии, а ГРУПИРОВКИ начело с някаква батка. Аз вече си гласувам само за БСП########Ти тотално си откачил .При ,такива случаи ,медицината е безсилна.

245

Айде бе

преди 3 години

БСП печелили ли са толкова пъти изобри, че и поред, колкото Борисов за много по-кратко време? Не са. На са дори близо до това.БСП имат ли три правителства с един и същи премиер? Нямат.ГЕРБ докарвали ли са страната почти до национална катастрофа, както го направи Виденов? Не са.До преди протестите и аз бях много анти-Бойко. И сега не съм про-Бойко. Обаче съм анти-протестирущите.

244

Анонимен

преди 3 години

Хил не ги пилее, а ги кешира в нощното шкафче!А и червената пръддла хич не е за жалене- и тя що милиони е откраднала!Вече не мога да ги понасям тези наглеци,плюя на всички тях!

243

Dinosaurus

преди 3 години

До РеалистЩо не казваш, че тогава Корни беше от СДС и приближена на Костов? Нали тогава "приватизира" Техноимпекс? В следващите години си направи хотелски комплекс на Халкидики, синчето и е гражданин на САЩ и т н. Или това е виртуална реалност?

242

до Поручик Ржевски

преди 3 години

Ржевски, страхотен лидер. Предишният лидер (Станишев), колкото и да защитаваше своите, я уволни от поста зам. министър заради корупция. А такова нещо в правителство на БСП не се е случвало никога, представи си колко е нагазила в лука. Да споменем ли Техноимпекс и Техно Импорт-Експорт? Страхотен лидер, наслаждавай й се.

241

Поручик Ржевски

преди 3 години

Вярно е, че БСП имат грехове - например въведоха плосък данък. Но Нинова е страхотен лидер, вижте какво е учила и какво е управлявала. Тя направи исторически промени в партията и сега БСП е най- модерната и демократична партия с пряк избор на лидер. Останалите не са партии, а ГРУПИРОВКИ начело с някаква батка. Аз вече си гласувам само за БСП

240

Анонимен

преди 3 години

Ами Гечев е един от малкото кадърни икономисти останали в БГ, а на теб герберската медия ли ти "обясни" кой кой е. Той и Влаи беше кадърен ама ви увътри с милиарди заеми за 9 поколения напред,а че си ги изхарчиха с боко за тях си туй хич не го броим, да тъ в тъпия *** гербески,***, куха тиква герберска.

239

Поручик Ржевски

преди 3 години

Няма какво да се прави. Българчето гласува за мастит охранител, сега няма какво да се ядосваме. Ясно е, че ще прави тАпотии, ще го изтърпим, няма да е дълго.Цецо го нацепи, герб сбирщината е в процес на разпад

238

Анонимен

преди 3 години

едното за което със сигурност ще ги харчи са *** и медии, сега ще ни залеят с плювни срещу Радев и Нинова и хвалби за Вожда Винету и процъфтяваща БГ.верно освен да стягаме куфарите, няма смисъл да се занимавамес оставки, за какво да му нарушаваме спокойствието на него и симпатизантите му, таман са се уредили хората.

237

Помня

преди 3 години

Другарко Нинова , ака не дай Боже вземеш властта ,непременно да назначиш Румен Гечев за министър на финансите. Голяма работа е . Гледах го по телевизията.

236

Анонимен

преди 3 години

българина отдавна не се впечатлява че мутрата тегли заеми и си ги харчи за неговия кръг, те пък после му гарантират избирането и така колелото се върти- резултата е че кадърните вместо да си губят времето направо си хващат пътя и в БГ остават смо калинки и *** матр'ял.

235

Анонимен

преди 3 години

Чуйте кой говори за "пилеене на пари", кой говори за пропиляно настояще и пропиляно минало! Ама ***, знаеш ли че сме милиони все още живи, с минало, настояще дамгосано от вас! Бъдеще, ами тепаме се от работа предимно в чужбина, белким оцелеем.