33

Анонимен

преди 4 месеца

На кой му дреме какви са им нагласите бе?? Айде по-бързо да се албанизират и да се приключва с техните глупости, че вземат да писват вече. Спорно било. Какво е спорно, има документи, издълбани в камънака, дето доказват, че няма нищо спорно никъде. Ще им се на некъпаните българи да има нещо си спорно. Да си гледат работата.

32

ПроСоТо

преди 4 месеца

Гоце ../но Делчовия,не агента "Гоце"../ ако е знаел до какви невероятнипростотии ще доведе "спора" дали е българин или македонец,сигурно щеше да са пише "ФРАНЦУЗИН" и така,в 21-ви век една СЕЛСКАКАВГА между два народа немаше да я има..

31

Анонимен

преди 4 месеца

Дали е евреин Ротшилд или не, няма никакво значение.
И той първоначалния си капитал е натрупал точно като Доган.
Но на англичаните това не им дреме. И всички ходят там да работят, понеже взимат големи заплати. Всички араби се натискат там да бягат понеже взимат високи помощи.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 29


"с бедната балканска държава създадена от руснаците-българия.е не ще падна!"

България създадена от Русия ????
Как може нормален човек да напише подобно нещо ???? Освен ако му липсват каквито и да е познания

29

Анонимен

преди 4 месеца

До до до абе 17
този пък хептен изперкал сравнява евреина ротшилд със селския мошеник тарикат доган и забележете една то най-великите империи съществуващи на света великобритания с бедната балканска държава създадена от руснаците-българия.е не ще падна!

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен
преди 30 години?а днес езикът там в гърция знаеш какъв е македонски...и във воден,и в лерин и в костур и т.н.преди близо година един депутат от лерин говори по национална гръцка медия на македонски език.или и това ще кажеш,че не е вярно.ти ходили ли си,срещал ли си се с македонците в гърция?и те македонците в гърция смятат гоце делчев за македонец и го помнят като такъв.и те ли се гаврят с него?

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен
а ти искам да ми отговориш на един много прост въпрос как така след близо петвековен геноцид(според повечето ви историци) срещу българите в рамките на османската империя изведнъж те (българите) в края на този геноцид 1913 г.стават мнозинстово население на балканите.все пак това са две взаимноизключващи се неща.и кое от тези двете е вчрно.

26

до до абе 17

преди 4 месеца

Чоече кой в Англия е Ротшилд?
КАК е натрупал богатството си?
Такова нещо не е измислено у нас.
Такъв е и Доган.
Което не прече на Англия да има един от най-високите стандерти на живот в Европа.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Преди 30 година точно гръцките депутати в Брюксел повдигнаха въпроса за езика, на който се говори в Македония и говориха, че "македонския" е бългаско наречие. Тогава Македония се отдели от Сърбия и се повдигна въпроса за езика. И точно гърция първа заговори за това.
Май ти не четеш нищо и само смучеш от пръсти.
НЯМА ДА ВИ ОТСТЪПИМ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ИСТОРИЯТА И С ГОЦЕ.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До абе 17
ДОБРЕ ЗА НЕФТА,ГАЗА,ВОЕННИТЕ БАЗИ,ГЕРМАНСКАТА ИКОНОМИКА,КОЯТО Е НОМЕР ЕДНО ГО РАЗБИРАМ,АМА НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ЗА 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ БЕ ПРЕВЪРНАТА В РОМСКИ РЕЗЕРВАТ,А ЕДИН АХМЕД ДОГАН СЪЩО КАТО ТОДОР ЖИВКОВ СИ ИМА РЕЗИДЕНЦИИ(САРАИ) ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА И НЯМА СИЛА НА ТОЗИ СВЯТ,КОЯТО ДА МУ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ

23

Анонимен

преди 4 месеца

Одринска Тракия беше загубена, както и западните покрайнини, както и Южна Добруджа от решеието на Великите сили след ПСВ.
Цар Борис ни върна Южна добруджа.
За разлика от нас Македония ниКога нищо не е постигала сама.
Ако не бяха българските опълченци през 1878ма Русия губи войната. Добре, че бяха 8000 български опълченци за победят и на Шпка и в Стара загора.
В Плевен пак с огромната помащ на местното население уснаците пробиват и взимат града. Така и са щели да си умрат от глад без местните.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен
СЛАВЯНОЕЗИЧНИ ЕЛИНИ СЪЩЕСТВУВАТ САМО В ГЛАВАТА ТИ.ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ДОКУМНЕТИ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ВСЪЩНОСТ КАКВИ СА БИЛИ ТЕЗИ "СЛАВЯНОЕЗИЧНИ" ГЪРЦИ.ЕЗИКЪТ,КОЙТО АТИНА ПРИЗНАВА В НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК Е МАКЕДОНСКИ...А НЕ БЪЛГАРСКИ ИЛИ НЯКАКЪВ ДРУГ.

21

абе 17

преди 4 месеца

Не ти ли омръзна да пишеш глупости?
Има ли държава, която да разчита само на собствения си нефт и газ?
Има ли държава в която няма други народности освен основната? За сега се разбираме с турците, тук са родени и си живеят.
Коя държава няма чужди войски?
Погледни Гърция, даже сега увеличава контингента на американците.
Погледни Германия - със много американски бази, но това не и пречи да е първа икономика в Европа.
Всъщност за какво се дървиш?

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен

НАПРОТИВ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА КАТО ГЛЕДА КАК ОТНОВО ДАВАТЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НА ТУРЦИТЕ СЛЕД КАТО ВИЕ БЪЛГАРИТЕ И ВАШИТЕ БРАТЯ СЪРБИТЕ ДАДОХТЕ НА ТУРЦИТЕ ОДРИНСКА ТРАКИЯ ПРЕЗ 1913 Г.

19

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ 2020 Г.:СТРАНА ПРЕВЪРНАТА В РОМСКИ РЕЗЕРВАТ,С АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ,ТУРСКИ САРАИ,РУСКИ НЕФТ И ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ.ТАКАВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА КАША НАДАЛИ ИМА НЯКЪДЕ.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Македония винаги се е навеждала много повече от нас на кого ли не.
На Сърбия, дето и съсипаха езика и историята, но и дадоха международни паспорти и ги гледаха отвисоко македонците.
На Гърция, която отцепи след ПСВ голямо парче от Македония и вместо като сърбите да ги сърбизира просто ги обяви за славяноезични елини.
Само на нас се дървят, защото стотици българи дадоха животе си за нея, дори и българина Гоце Делчев, който като ги гледа сега какви са помия.ри се обръща в гроба.

17

Анонимен

преди 4 месеца

До U2
след като гледаш малката и голямата буква ми става ясно колко ти е умствения багаж в страната на руския нефт и турските сараи.да след почти 16 години членство в нато и 13 години членство в ес,българия е превърната в ромски резерват с американски военни бази,руски нефт и турски сараи!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли значение за кого какво е България.
Най-после след 70 години си отдъхнахме и България си е наша.
Колкото и да ти е неприятно.
И какво значение има за кого какво е България.
Само ние се влияем кой какво казал.
Погледни Унгария - гледа си интереса и не се интереува от другите. И върви напред.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Ние сега дружно си го местим.
Да ..... скапаната нация, добре че се отървахме от тях.

14

Анонимен

преди 4 месеца

ето какво е българия за великите сили:
за американците тя е пуерто рико или панама на балканите...а пък бойко борисов е балканският генерал нориега.
за руснаците българия си остава задунаевска губерния или украйна,крим на балканите.
за турция тя е територия,която благодарение на руснаците се отцепва от майка турция през 1878 г.турците смятат българите за славянизирани от руснаците турци.