21

Анонимен

преди 3 години

На Тулупа ще му спрат еврофондовете.а преди оставката той трябва да си изпълни поетите ангажименти към мафията.Та какво са накакви си там 5 милиарда.Нали народът ще ги връща.Банкянският неандерталец и началниците му просто ще си напълнят поредното шкафче,а защо не и цял гардероб.

20

Анонимен

преди 3 години

Сигурно съм много *** щом не мога да схвана брилянтността на тази финансова операция!Според Николайчо Плешивото и според дедо Анани,излиза че сме утрепали коча с лопатата и сме прекарали всички Световни банкови акули!

19

Анонимен

преди 3 години

Николай Василев:Заемът не е необходим, парите да се спестят като далгосрочен резерв.Бюджетът има излишък от над 1 млрд лева до края на август.Ако политиците се готвят да ги изхарчат за каквото се сетят това ще е вредно.Първо,този дълг не е необходим, защото България има не лош фискален резерв. България дори до края на август е с добър излишък. И това може да остане така.А според мен няма резерв и затова се теглят нови заеми, които се пишат резерв, докато ги "усвоят" и напълнят чекмеджетата.

18

Джамбазки

преди 3 години

И най-добре да се съхранява в чекмеджето на началника в банкнови по 500 евро...

17

Анонимен

преди 3 години

До Тоя дълг: не ,ще го плаща дъщеря ти ..на околовръстното...

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Много експерти тука....с начално образование.....

15

Анонимен

преди 3 години

Миналата година 4 милиарда $ (всички разходи ) за ф 16 дълг а тая година 5 милиарда лева .За какво държат резерва в хартия а не в злато ? Нали сега хартията се обезценява ? Много погрешна икономическа политика. Страшно много дъргове вземат от мафията герб а няма нищо на среща.Резерва се обезценява щото е в хартия ,а не в злато.Единственото решение на проблемите е смяна на власта с партии които не са били на власт. герб ,бсп и дпс са доказано некадърни и ни водят в дългова спирала .

14

Fintech

преди 3 години

За пореден път виждаме: който не разбира - коментира...Заемът при тези условия е всъщност е чудесна новина. С тези пари не само че няма да плащат децата и внуците ни повече, а тъкмо обратното - ще плащат по-малко. Как ли? Ами като рефинансираме или изплатим предишни заеми, взети при много по-високи лихви. Това го прави всеки от нас с ипотеката или заема си.

13

Сандокан

преди 3 години

До Елемаг-***:Толкова ли е важна твоята работа или бързашсутрин да смениш твоя колега охранител на ...някой строителен обект !

12

Анонимен

преди 3 години

Това само един *** може да го каже, какъв резер бе кратуно? Нали ти текат лихви на 5 млрд ... или за това бе се сетихте.Отивам аз до банката и им казвам дай те ми 1000лв да имам резерв за зимата. Няма проблем, ама всеки месец да си връщам заема и лихвата ... а иначепарите в нас заключени в гардероба. Смях драги зрители, смях.

11

Елемаг

преди 3 години

Тия,дето им пречат протестите,да ходят на работа,нещо не пишат под тая статия?Или по команда се активират троловете?

10

Ф.С.В.

преди 3 години

- понеже имате някаква финансова Грамотност - та ДА ВИ ПИТАМ - ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ХУБАВ ДЪЛГ?? ДЪЛГЪТ СИ Е ДЪЛГ И Е С ЛИХВИ!!!! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ОТИДЕШ В БАНКАТА -ДА ВЗЕМИШ КРЕДИТ И ДА СЕ РАДВАШ ЧЕ СИ "НАБУТАЛ" БАНКАТА _КАТО ТЯ ТИ ИМА НОТАРИАЛНИЯТ АКТ ЗА ЖИЛИЩЕТО)) БГ ЩЕ ПЛАЩА И ТО БЕЗ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРА- ТОЗИ ДЪЛГ СЕГА -ЩЕ ПОКРИЕ ЛИХВИТЕ ПО ДРУГИТЕ ДЪЛГОВЕ- КАТО ДЪЛГЪТ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА 16 МИЛИАРДА ЛЕВА- ТА ТЕ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ? ЩО ГИ НЯМА? В КОЕ ГАРДЕРОБЧЕ ВЛЯЗОХА?

9

герборан засмян

преди 3 години

Браво, едни бързи пари, че да напълним нощното шкафче, както си трябва.Който го може - го може.

8

гербисто-патриот

преди 3 години

Като ти дават - вземай.То и без това изборите са скоро, друг да го мисли връщането. Ние сме по харченето и усвояването.

7

Анонимен

преди 3 години

Няма да остане никакъв резерв до 3-4 месеца ще дръпнат още 10 млрд които ще изчезнат до март 2021.Това ще продължава докато има кой да дава пари.След това сиртаки ама нашето ще е на бос крак върху жарава и с гол г*з на камшик.Кофти тръпка момчета и момичета.Добре дошли в реалният свят.

6

Член на- цк

преди 3 години

Резерв за децата и внуците трябва да има - прав е

5

радомир

преди 3 години

Да ги раздадат тези пари на фирмите, да може да печелят.

4

Анонимен

преди 3 години

Николай Василев: Дългът от 5 млрд. лв. да остане като резерв...от което логически следва, че резервът (задължителен по закон!) е опоскан!Даааа...

3

Анонимен

преди 3 години

Споко и д.*** да ни е яко ще изтеглят нов заем зер няма те да го изплащат.

2

Инфо

преди 3 години

Вземете повече защото това ще трябва да връщате с лихва , а няма кой да ги връща защото ги крадете