25

Б.Т.Р.

преди 4 месеца

Управлява ни слугинажа на бай Тошо.Те освен да крадат друго не знаят.

24

Анонимен

преди 4 месеца

На Тулупа ще му спрат еврофондовете.а преди оставката той трябва да си изпълни поетите ангажименти към мафията.Та какво са накакви си там 5 милиарда.Нали народът ще ги връща.Банкянският неандерталец и началниците му просто ще си напълнят поредното шкафче,а защо не и цял гардероб.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно съм много *** щом не мога да схвана брилянтността на тази финансова операция!
Според Николайчо Плешивото и според дедо Анани,излиза че сме утрепали коча с лопатата и сме прекарали всички Световни банкови акули!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Николай Василев:Заемът не е необходим, парите да се спестят като далгосрочен резерв.
Бюджетът има излишък от над 1 млрд лева до края на август.Ако политиците се готвят да ги изхарчат за каквото се сетят това ще е вредно.
Първо,този дълг не е необходим, защото България има не лош фискален резерв. България дори до края на август е с добър излишък. И това може да остане така.

А според мен няма резерв и затова се теглят нови заеми, които се пишат резерв, докато ги "усвоят" и напълнят чекмеджетата.

21

Джамбазки

преди 4 месеца

И най-добре да се съхранява в чекмеджето на началника в банкнови по 500 евро...

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Тоя дълг: не ,ще го плаща дъщеря ти ..на околовръстното...

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 месеца

Много експерти тука....с начално образование.....

18

Анонимен

преди 4 месеца

Миналата година 4 милиарда $ (всички разходи ) за ф 16 дълг а тая година 5 милиарда лева .За какво държат резерва в хартия а не в злато ? Нали сега хартията се обезценява ? Много погрешна икономическа политика. Страшно много дъргове вземат от мафията герб а няма нищо на среща.Резерва се обезценява щото е в хартия ,а не в злато.Единственото решение на проблемите е смяна на власта с партии които не са били на власт. герб ,бсп и дпс са доказано некадърни и ни водят в дългова спирала .

17

Тоя дълг

преди 4 месеца

Тоя дълг сина на мис гащи от Барселона ли ще го плаща?

16

Fintech

преди 4 месеца

За пореден път виждаме: който не разбира - коментира...
Заемът при тези условия е всъщност е чудесна новина. С тези пари не само че няма да плащат децата и внуците ни повече, а тъкмо обратното - ще плащат по-малко. Как ли? Ами като рефинансираме или изплатим предишни заеми, взети при много по-високи лихви. Това го прави всеки от нас с ипотеката или заема си.

15

Сандокан

преди 4 месеца

До Елемаг-***:
Толкова ли е важна твоята работа или бързаш
сутрин да смениш твоя колега охранител на ...някой
строителен обект !

14

Анонимен

преди 4 месеца

Това само един *** може да го каже, какъв резер бе кратуно? Нали ти текат лихви на 5 млрд ... или за това бе се сетихте.
Отивам аз до банката и им казвам дай те ми 1000лв да имам резерв за зимата. Няма проблем, ама всеки месец да си връщам заема и лихвата ... а иначепарите в нас заключени в гардероба. Смях драги зрители, смях.

13

Елемаг

преди 4 месеца

Тия,дето им пречат протестите,да ходят на работа,нещо не пишат под тая статия?Или по команда се активират троловете?

12

Ф.С.В.

преди 4 месеца

- понеже имате някаква финансова Грамотност - та ДА ВИ ПИТАМ - ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ХУБАВ ДЪЛГ?? ДЪЛГЪТ СИ Е ДЪЛГ И Е С ЛИХВИ!!!! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ОТИДЕШ В БАНКАТА -ДА ВЗЕМИШ КРЕДИТ И ДА СЕ РАДВАШ ЧЕ СИ "НАБУТАЛ" БАНКАТА _КАТО ТЯ ТИ ИМА НОТАРИАЛНИЯТ АКТ ЗА ЖИЛИЩЕТО)) БГ ЩЕ ПЛАЩА И ТО БЕЗ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРА- ТОЗИ ДЪЛГ СЕГА -ЩЕ ПОКРИЕ ЛИХВИТЕ ПО ДРУГИТЕ ДЪЛГОВЕ- КАТО ДЪЛГЪТ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА 16 МИЛИАРДА ЛЕВА- ТА ТЕ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ? ЩО ГИ НЯМА? В КОЕ ГАРДЕРОБЧЕ ВЛЯЗОХА?

11

герборан засмян

преди 4 месеца

Браво, едни бързи пари, че да напълним нощното шкафче, както си трябва.
Който го може - го може.

10

ЦИНИК

преди 4 месеца

Тоа мангиз ша го плащат децата и внуците ви!И дано не ви цуват за това.А дяцата и внуците нъ едни други ора жа живеят царски по чужбина и ша им са подиграват.От харчат техните пари.Кът зимате заеми кой жа ги връща бря вашта мама??

9

гербисто-патриот

преди 4 месеца

Като ти дават - вземай.
То и без това изборите са скоро, друг да го мисли връщането. Ние сме по харченето и усвояването.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да остане никакъв резерв до 3-4 месеца ще дръпнат още 10 млрд които ще изчезнат до март 2021.Това ще продължава докато има кой да дава пари.След това сиртаки ама нашето ще е на бос крак върху жарава и с гол г*з на камшик.Кофти тръпка момчета и момичета.Добре дошли в реалният свят.

7

Член на- цк

преди 4 месеца

Резерв за децата и внуците трябва да има - прав е

6

радомир

преди 4 месеца

Да ги раздадат тези пари на фирмите, да може да печелят.