39

Анонимен

преди 8 месеца

Родителите ме изгониха от нас и ми дадоха пари да спя в хотел, защото може би съм болен ... а съм само на 16 ине ме пускат никъде. Сега съм при едни познати, но няма да ме траят дълго ... ПОМОЩ! ДОБРИ ХОРА! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ ;(

38

реалист

преди 8 месеца

До Ужасенадокато има овце ,ще има и вълна ..

37

РазтроенаРазгневена

преди 8 месеца

Аз съм доведена сестра на Златина и държа да подчертая ,че мерките за които тя настоява са много либерални и леки.Искам 50 000 глоба за ненносене на маска на открито,при повторно нарушение отнемане на апратамента и 70 000 лв кръвнина за евентуално заразените.При трето нарушаване 20 години затвор !Маските да се сменят по 10 пъти на ден.Препоръчвам безлихвен заем от 50 000 лв на година само за маски.При кихане на спирка глоба до 2000 лв.Само с китайска дисциплина ще се оправим!

36

Най-силно РАЗГНЕВЕНА

преди 8 месеца

Крайно време е всички недисциплинирани кОвидци да бъдат хвърляни на лъвовете, в специално изградени арени, в центъра на градовете и селата.Така хем ще имаме зрелища, хем ще имаме назидание, хем дисциплинираност.

35

ДртПрч

преди 8 месеца

До Силно РазгневенаА най-добре е всеки заразен да бъде изгарян публично за по-добра дезинфекция и за назидание на нарушителите ;-)

34

Сектантин

преди 8 месеца

Време е зомбираните сектанти от "Свидетели на Ковида" да бъдат заключени в лагери, там ще бъдат в безопасност.Това е единствената възможна ваксинация.

33

Силно Разгневена

преди 8 месеца

Аз съм братовчедка на Златена и я подържам напълно.Трябва да има носене на маски на открита ,закрито ,в обществените тоалетни ,баните ,плувни басейни.Трябва да има глоби от 25 000 лв ,при повторно нарушение отнемане на апартамента.Мутафчията да приготви 2 милиона чувала за трупове и 800 хладилни камиона.Да се носи маски и шлем едновременно за по-добра защита.Който иска може и щит полицейски за допълнителна защита.Растояние 20 метра за по-сигурно.Само така ще се оправим!

32

Деа

преди 8 месеца

В нашите СБА никой не носи маски, колко пъти изпращам сигнали и пиша писма! Ама с простотията на българина не можеш да се бориш! Била съм в три държави, но толкова прости хора като в България няма, съжалявам че го казвам, но е така!

31

Мдааа

преди 8 месеца

Според мен от 1 октомври трябва да се повдигне кодът на опасност от ковид 19 и да върнат някои от мерките, на първо време КПП тата за да се спре пренасянето на заразата!Някои хора се разкарват от град в град е така без работа и носят зарази! Нощните заведения също да се затворят!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Ако съм на Борисов вкарвам извънредно положение заради вируса и ония крякащите проституиращи ги вкарвам в панделата!

29

Разгневена

преди 8 месеца

Съгласна съм със Златна и Ужасена, само радикални мерки за бай Ганьо, глоби чатала на врата и вечерен час!Разпасали се, хукнали, не спазват мерките, не носят маски, затваряй бай Ганьо и никаква жал!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Златена иронизира..., но сте толковаТъпи, че не разбирате.Или яко ви тресе шубето...

26

Ужасена

преди 8 месеца

Започва се, идва зимния ужас, всеки ден следя и всеки ден все повече и повече! Затова апелирам към НОЩ да започнат безпрецедентни мерки срещу ковид а именно: маски на открито и закрито, КПП та на всеки малък и голям град, пълно заключване и карантина, излизане само до магазин и аптека и то с СМС или декларация!Забрана за разходки и движение по улиците, полицейски час от 20.30 до 06.00! Високи глоби за неспазване на мерките, които да започват от 5000 лева! Само така ще се опазим!!!!!

25

Фанам

преди 8 месеца

Днес 174, другия месец 1740!Дано!

24

Анонимен

преди 8 месеца

За последните 7 дни имаме средно по 154 новозаразени на ден и 6,7 починали. Зле е, но има държави в Европа, които са в пъти по-зле - Люксембург, Черна гора, Испания, Франция, Молдова, Чехия, Холандия, Унгария, Австрия и други.

23

Анонимен

преди 8 месеца

До анонимен 304% след 4%, скоро ще минем 150%

22

ДивоК

преди 8 месеца

Добро утро колеги!Спорен ден на тролния пазар!

21

анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 26ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена......! Всички на едно IP!

20

анонимен

преди 8 месеца

Отпуските свършиха и пак сме на около 4 процента!