19

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа в момента се намира в периода на късната римска империя - тотален морален разпад ,деградация на всички ценности и процес на варварски нашествия !

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Това винаги ни е било слабост, не сме дипломатични и това е :) Бойко го разбирам, че иска да угоди на всички, но трябва да разбере че ние сме член на организация, която не харесва Турция на бай Ердо :) Ако си блокираме границата, Ердо ще изпадне в колапс, но не, ние го оставяме да диша, като налагаме вето в ЕС :))) Тролчета затова богославят Борисов, какво си мислите :))

17

Анонимен

преди 3 години

Ако от нас се иска да втвърдим позицията си спрямо Турция ,ние пък трябва да искаме ЕУ да е на наша страна я спора ни с Македония.Трябва да се научим да правим сделки.Това е.

16

наблюдател

преди 3 години

България ще бъде натисната от Турция за по-твърда позиция към ЕС.

15

Анонимен

преди 3 години

След като евроатлантиците симеон 2 и сюлейман паси нарязаха ракетите и ни вкараха в нато, каква друга опция има тиквата, освен да е в добри отношения с ердо?!Я, критиците му по тази точка, кажете вие какво бихте направили на негово място?ПП. Че прекалява с помощта за османската дъга през балканите е вярно, но не само тиквата е виновна, че сче зависими от турция.

14

Анонимен

преди 3 години

До Майна,Баща ти "16 республика", като единствената възможна опция ли е виждал?Не си паднал по-далеч от дървото...

13

Анализатор

преди 3 години

Нормално е във всяка реч да има думи. Реалностите ги разбираме - правителството на Борисов взема заеми, за да раздава подаяния на пенсионерите. Магистралите и детските градини са повече от ясни. Хората в България протестират и искат оставки. Това са реалностите.

12

Kubilay

преди 3 години

Не може да имаш твърда позиция когато ти е мек. Франция да натиска. Турция отдавна заяви, че не взема Макрон насериозно. А оставена тет-а-тет с Турция, Гърция ще загуби островите, около турският бряг. И това ще стане. Може утре, а може и по-скоро, както казва Ердоан.

11

Анонимен

преди 3 години

Са си ни гушкат турците че да се оправим.

10

До 10

преди 3 години

СЪЩАТА ТАЗИ РУСИЯ, Е БИЛА НАЙ- ВЪРЛИЯТ ПРОТИВНИК НА СЪЕДИНЕТИЕТО НА БГ, ЗАЩОТО АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ Е ИМАЛА И НЯМА ИНТЕРЕС ОТ ЕДИННА И СИЛНА БЪЛГАРИЯ!!!! ЧЕТИ ЛИЧНИТЕ ЗАПИСКИ НА ГЕН. ИГНАТИЕВ, ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕШ ЛИЧНО ОТ НЕГО. А ГЕН. ДАНАИЛ НИКОЛАЕВ Е ИМАЛ ПОВЕЧЕ СБЛЪСЪЦИ С РУСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ЧАСТИ И РУСКИЯ КОНСУЛ В ПРОВДИВ, ОТКОЛКОТО С ТУРСКИ ЧАСТИ!!!! ЗАПАДЪТ СЪЩО Е БИЛ НИПРИЧОМ. А РУСИЯ - ВЪРЛО ПРОТИВ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ!!!! ТОЧНО КАКТО И ДНЕС!!!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Керемидчиев, не разбрах с колко процента ще спечели твоя човек Тръмп на изборите?

8

Анонимен

преди 3 години

Последните 1300 години България нама нито един приятел в района.Напоследък още по-малко

7

Исторически факт

преди 3 години

Същите западни държави,които сега са гръбнакът на ес,през 19-ти век държат България да остане част от Турция.Нормално-такъв им е бил интереса,такъв беше и доскоро.Сега са скарани и имат други идеи.Ами утре?Турция е най-големият ни Враг,но политиката спрямо нея трябва да определяме САМИ!

6

Обективно

преди 3 години

БОЙКО ИГРАЕ ОТЛИЧНО НА ЕВРОПЕЙСКАТА СЦЕНА. НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ФИНТОВЕ.

5

Майна

преди 3 години

За БГ НЯМА ДРУГА ПЕЧЕЛИВША КАРТА ОСВЕН СЪГЛАСИЕ С ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕС. ДРУГОТО Е ПОПАДАНЕ В ЛАПИТЕ НА РАШКИТЕ - ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ.

4

Хм

преди 3 години

До АнонименИма усещане за национално предателство и то във всички възможни посоки.Ако имаше марсианци и обещаеха да запазят властта на Борисов-България щеше да е тяхна....

3

Анонимен

преди 3 години

Quote:Борисов и България са единственият приятел на Турция в ЕС.UnquotеАма не и българитезащото те не са приятели нито на ББ,нито на турцияи е крйно време евроейски патароци да си го набиете в чутурата.

2

Ха-ха

преди 3 години

"Борисов разговаря с Ердоган""Борисов взема нови 2,5млрд. заем"Дали третото заглавие няма да е:"Борисов бяга в Турция с парите"Голяма любов към Турция,голямо нещо...

1

Софокъл

преди 3 години

България не натиска, а бива натискана. Обратното звучи абсурдно.