22

Гледна точка

преди 1 месец

А бе Ченчев, а как спираш купения вот (който си е купен ще си гласува купено, независимо дали с хартия или с бутона на машината). Много ми е интересно също как спираме гласуване повече от един път (как машината вижда, че предния избирател вече е гласувал и не му дава втори и т. н. път). Какво правим ако машината се повреди и няма резервна? За хакването на софтуеъра да не говорим. Въпроси, въпроси.

21

Валери

преди 1 месец

Преди известно време бяха направили една демонстрация (съжалявам, не помня точно дали в Дания, Белгия или Нидерландия, но това не е важно), как един кибер експерт с малко устройство о тджоба накара машината да отчете 200 гласа.Някой няма ли да го демонстрира това и у нас?

20

ии

преди 1 месец

Електроното гласуване няма как да бъде "анонимно", може да бъде донякаде "доброволно анонимно", но това няма да се допусне в БГ.
Който контролира диска с базата от данни той контролира резултатите.
Дали мислите някаде ще се вижда лога на транзакциите в реал тиме някаде. ;)

19

гошко

преди 1 месец

Вие кога ще се усетите че това машинно и електронно гласуване е най-мащабната манипулация.
Натискаш копче, няма следа, няма нищо

18

1

преди 1 месец

Който иска да се гласува- ЕЛектронно, от дистанция, е ПРЕДАТЕЛ и турски шпионин... Така, дори НЯМА да разбереш кой гласува и кой- НЕ...

Един турчин може да раздаде по 20 лева на ***, да им събере личните карти и да гласува сам, от тяхно име... Чрез електронни машини искат да се гласува- Фирмата, която продават тия машинки и Турците...

17

2

преди 1 месец

Освен това, с тия машини, Б. Борисов ще знае цяла България, ЛИЧНО, кой за кого е гласувал... И може да му се обадят, защо е гласувал за този или онзи.. С тия машини, Гласуването НЕ е анонимно.

16

Анонимен

преди 1 месец

Хе,то има ли разлика от БСП и ГЕРБ

15

До 12

преди 1 месец

12
анонимен
преди 2 минути
0 2
При управлението на бсп хората са живеели по добре имало е работа сигурност условия на живот образованието е било безплатно#############Да много добре се живееше .Заплата на месец ,пет долара, купони за хляб и бензин, режим на тока, празни магазини и затворени граници.

14

Анонимен

преди 1 месец

До 12,не БСП а при БКП )

13

Анонимен

преди 1 месец

Още по добре да е електронно...но партийните не желаят

12

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има управление на БСП. По скоро ще се делим още и ще стигнем до саморазправа.
А след края и, който остане той ще е. Но с тази деградация в обществото, процеса ще се влачи поне поколение.

11

анонимен

преди 1 месец

При управлението на бсп хората са живеели по добре имало е работа сигурност условия на живот образованието е било безплатно

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен

Абе не ме интересува какви са БСП,важното е,че през тяхното управление страната беше по-спокойна,хората не се страхуваха и не следяха,подслушваха,тормозеха и убиваха хората!

9

Анонимен

преди 1 месец

БСП-утопични социалисти.

8

Анонимен

преди 1 месец

Хора от градската десница разбиха цялата система с хакери,сринаха я,обявиха публично данните на всички граждани в България и направиха мръсотия на ГЕРБ!
ГЕРБ хванаха хакерите,но ги достраша да ги осъдят,защото всички се страхуват от тях и защото същите започнаха протестите срещу правителството.
Каква е гаранцията ,че пак няма да са хакнат и машините?

7

Анонимен

преди 1 месец

Искаме БСП да управляват,с ДПС и патриотите,ЕНП трябва да се забрани за около 10 години,за да поеме въздух България и гражданите!

6

Анонимен

преди 1 месец

Няма начин ,ко му ня га да ми казва ,как ще гласувам. Задължително с хартиена бюлетина.

5

Анонимен

преди 1 месец

Проклети да са всички комунисти,виновници за пропадането на държавата преди и сега!!!

4

Анонимен

преди 1 месец

До Мен

Ти щото си много грамотно...

3

Мен

преди 1 месец

Българите са неграмотни....Какви машини???