39

Анонимен

преди 3 години

Аз не подкрепям никого и искам да има ,такава опция. Защо ко му ня ги те ми отнемат това право!?

38

друг начин

преди 3 години

да се спрат недействителните бюлетини е ако гласуващият обявява гласа си пред комисията, а комисията му попълва бюлетината.Ако гласуващият заеква или дава несвързани обяснения, гласът му се определя със хвърляне на зарчета, по номератаТака недействителните бюлетини ще бъдат СПРЕНИ.Но защо?

37

гошко

преди 3 години

Аз обикновено пускам бюлетина, която би се отчела като недействителна.Защо да няма недействителни бюлетини? Това също е форма на гласуване!Тогава трябва да няма и НЕГЛАСУВАЛИ. Всички трябва да бъдат закарвани от МАШИНИ, за да гласуват!Машинно гласуване.Ужасссс

36

ДртПрч

преди 3 години

Както видяхме на изборите в БСП миналата неделя, социалистите само с машини гласуваха :-)

35

Анонимен

преди 3 години

оставката нали затова ги приехте с Кутьо теискат депутатите да се подпишат че подават оставки,друг е въпроса как НСО допусна да сатам.#######И аз искам много неща ама няма.

34

До36

преди 3 години

36Анонименпреди 8 часа 2 9До пияница мистикЧе ние си искаме БСП,ДПС и патриотите на власт,те управляваха най-добре и поне отчасти мислеха за населението.########Март месец ще имате възможност да гласувате за тях.

33

що така бе?

преди 3 години

Защо се плашат от "недействителните" бюлетини?Една задраскана на кръст бюлетина е също е ВОТ! И то много сериозен и страшен за всички изписани в бюлетината!Гражданинът, пуснал такава бюлетина е дисциплиниран и съзнателен, упражнил е правото си на глас, но удря звучен шамар на т.нар. политици.

32

kiril

преди 3 години

Да , наистина е трагедия , че гласът на един грамотен човек е равен на гласа на този , който даже не може да чете и пише.

31

Анонимен

преди 3 години

Колко % от електората на БСП ще се справят с електронните машини.Но лелката Нинова това не я касае,едно си баба знае,едно си баба бае.

30

да не забравяме

преди 3 години

Все се пак да не забравяме, че Ченчев беше неуспял футболист и футболен деятел. И е смешно, но и трагично за България такива некомпетентни хора да дават акъл за теми, които въобще не разбират.

29

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикЧе ние си искаме БСП,ДПС и патриотите на власт,те управляваха най-добре и поне отчасти мислеха за населението.

28

пияница мистик

преди 3 години

А при избора на Нинова БСП машинно ли гласуваха? Или пък Решетников им каза, че джуджето Путиk има армия от супер хакери и щом е успял да избере *** като Тръмпугера за президент на САЩ няма да е никакъв проблем да хакнат системата и да подменят така вота, че винаги БСП/ДПС да са на власт

27

Старите хора над 50

преди 3 години

Масово не разбират от компютри и това машинно гладуване ще ги обърка Пълна глупост еДа не говорим че всеки кандидат хакер може да ги хакне Виж във Венецуела вършат работа - Мъдуркото си го избират редовно с 80 %

26

Анонимен

преди 3 години

И като е толкова по-добро машинното гласуване в колко страни е въведено?А Ченчев?Е в Европа на 2 места (една държава и един регион от държава) И то е паралелно с още други видове - по поща и хартиено в деня на изборите! Смятайте и си пранете сметката кой и защо иска САМО машинно.....по желанията им ще ги познаете!

25

Анонимен

преди 3 години

там е работата, че ще премахне недействителните, А ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!! НЕДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ са образователния цез в изборите. АКО не можеш да пржчетеш бюлетината и не може сам да намериш реда и правилно да зачертаеш едно квадратче - ЕМИ НЕ не трябва да гласуваш. Първата огромна стъпка напред беше интегралната бюлетина, следващите са махане на номера на партийте и третата е всяка бюлетина рандоминизани редове, че шаблонът с конче да не работи!! Всичко това се проваля с машинното или електронното!

24

изнервен

преди 3 години

И като е толкова по-добро машинното гласуване в колко страни е въведено?А Ченчев?

23

Авер на Алеко

преди 3 години

Всичките са маскари

22

Обективно

преди 3 години

ЯВНО ИНСТРУКЦИИТЕ НА РЕШЕТКАТА СА ЗА МАШИННО, ЗАЩОТО РУСКИТЕ ХАКЕРИ СА МНООООГО ДОБРИ В ТОВА!!! ДАЖЕ НА ТРЪМПИ ПОМОГНАХА И НИЩО НЕ СЕ ДОКАЗА!!!

21

Гледна точка

преди 3 години

А бе Ченчев, а как спираш купения вот (който си е купен ще си гласува купено, независимо дали с хартия или с бутона на машината). Много ми е интересно също как спираме гласуване повече от един път (как машината вижда, че предния избирател вече е гласувал и не му дава втори и т. н. път). Какво правим ако машината се повреди и няма резервна? За хакването на софтуеъра да не говорим. Въпроси, въпроси.

20

Валери

преди 3 години

Преди известно време бяха направили една демонстрация (съжалявам, не помня точно дали в Дания, Белгия или Нидерландия, но това не е важно), как един кибер експерт с малко устройство о тджоба накара машината да отчете 200 гласа.Някой няма ли да го демонстрира това и у нас?