10

Алчни патриоти!

преди 3 години

Реагирате остро, верицата ви псевдопатриотска,а ама прибарахте еврата и доларите на македонците от Северна Македония за паспорти. А сега хем реагирате, хем вашият влах от Русе трупа килца като министър на МО, а вие каквото ви падне пъхате в джобовете. И какви бяха тези ваши джобове - по един чувал!

9

Ямболски цървул

преди 3 години

Когато от ВМРО са изпълнили конституционното си задължение да са ходили в казарма,тогава могат да ръсят мозъци за други конституционни задължения!

8

българин

преди 3 години

До: номер 7 (Stoyanov)Днес гледах репортаж по телевизията от Варна с актьора Стефан Мавродиев.Преди да стане археологически музей, сградата в центъра на Варна е била училище, където е учил Мавродиев.Целият парк с фонтаните отпред е бил двор към училището!То е построено след освобождението от Турция.И е било проектирано като дворец!Така са строили "фашистите", не комунистите, нещо си се объркал май!

7

Анонимен

преди 3 години

Патериците на Тулупа

6

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименКой е съсипал България бе, по времето на Т.Ж , са изградени 70% от пътищата и сградите които все още стоят не помръднали. Вашите магистрали ги видяхме, видяхме и терасите за общо ползване, видяхме и подпорните ви стени по морето..... Много си се заблудил!

5

Анонимен

преди 3 години

Всички комунисти вън от България!Не стига ме съсипаха България,ами пак се канят да управляват!Срам нямат!

4

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименГербер долен, застъпваш се за ВМРО защото без тях и вие сте АУТ.

3

Анонимен

преди 3 години

Че кой да е фактор?!Тези *** комунистите ли?!

2

Анонимен

преди 3 години

ВМРО все още вярват, че са фактор в политиката. Циркът им е пълен.

1

Stoyanov

преди 3 години

Тези кой ги брой за живи?