39

Анонимен

преди 3 години

Госпожа Лъжа днес от трибуната на парламента каза.На площада са стотици хиляди, което значи ,че са поне двеста хиляди. От това ,по голяма наглост и безочие ,няма накъде. И ,тези лу М *** ни искат да управляват.

38

Анонимен

преди 3 години

48Анонименпреди 53 минути 1 3в Фейсбук твърдят че от полицията са хвърлили газ зарин срещу хората?! Това ако се потвърди отиват на трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.Това е забранено какво правиш бе борисов?????##$###############Сополанко ,ти имаш ли си представа какъв газ е зарин!?

37

Анонимен

преди 3 години

в Фейсбук твърдят че от полицията са хвърлили газ зарин срещу хората?! Това ако се потвърди отиват на трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.Това е забранено какво правиш бе борисов?????

36

Анонимен

преди 3 години

До 45Или си пиян,или си дрогиран,или си без мозък !!!Та точно ти си за лагер !!Много скоро повечето неомарксисти ще плувате в Олеум с много пара и кипене! :))))))))))

35

До Иво

преди 3 години

Ама ти си психо,бе човек,лекувай се,не чакай !!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Честно ми писна. Днес тамън да мина от там в 17.00 и хоп, някой решил да блокира. Е не мисля, че това е нормално. Това си е откровен тормоз. Да си протестират на къра моля. Не че нещо ама се усраха вече.

33

До 43

преди 3 години

Или си пиян,или си дрогиран,или си без мозък !!!Та точно ти си за лагер !!!

32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧудовищно насилие от страна на така наречената полиция които са мръсни убийци........Трябва да има лагер за неомарксисти!

31

Анонимен

преди 3 години

Чудовищно насилие от страна на така наречената полиция които са мръсни убийци

30

Анонимен

преди 3 години

БКП ягодка иска да замени БКП малинка! Ясно, пак ще има дудухание!

29

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи блокираха столичния бул. "Дондуков"полицията да ги ошамарва и да се прибират кой откъдето дошъл. Аман от катунари!

28

Анонимен

преди 3 години

Днес трупата на уличните клоуни надмина себе си!

27

Анонимен

преди 3 години

ей ся отивам и аз да се тръшкам при парламента - защото правителството е виновно за всичко на този свят и то е длъжно да оправя живота на всеки *** като мен

26

ЗА България!

преди 3 години

Всеки да си носи кръста!Не съм длъжен на никого,а и никой не е длъжен на мен.Като падна, проблема си е само мой и на моите близки и никого не ангажирам с отношение към мен!Бъдете живи и здрави!Бог да пази България от бабиКЕНчета,хаджиедиквиси и минекови разни ОТРОВИ,И ПРОЧИЕ!дА ЖИВЕЕ България ,НО БЕЗ *** ,ЧЕ ТЕ ЩЕ НИ *** КАКТО САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ И МОГАТ,вервай те ми!

25

13000

преди 3 години

До Преди десетина годинСТИГА СИ ФАНТАЗИРАЛ БЕ ,БИ ЛИ СИ ИЛИ ЛЕСБИ !ДАЙ ПЪК НОРМАЛНИТЕ ДА СРАДАТ ЗАРАДИ НЕНОРМАЛНИТЕ,АЙ ВЪЗГЕЧ!

24

Преди десетина годин

преди 3 години

В един луксозен хотел на Слънчев бряг(190евро нощувка), пустинна група инвалиди в инвалидни колички от Германия. Разбрах, че всичко е платено от държавни органи. Тогава си пожелай един ден и към българските инвалиди да има такова отношение. Но не, току що видях линейка да откарва изгонено от НС дете-и валидна. Това е огромно падение, както на Парламента, така и на държавата.

23

19+86

преди 3 години

убиват ви ,умрелите хромозоми на мъжете ви!Замислете се защо ВИ наказва"оня",най малкото което е ,че плащате нечии грехове,но на кого ,може и ваши да са.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.Не сме длъжни всички ние да се съобразяваме с вас ,и от къде накъде БЕ. Взех да ви презирам ,не се издържате вече)!Цъкайте минуси ,но това е истината, грешници сте !

22

Анонимен

преди 3 години

До ивои къде я видя тая хунта и имаш лш представа какво значи думата "хунта"? хунта означава: заговорническа военна организация, която заграбва властта и налага режим на терор. и къде, освен в президентството дето фигуранта си мечтае да оглави хунта, виждаш военни да участват във властта?

21

Анонимен

преди 3 години

До ивокаква "кървава" сряда, да не си бил в менструация?!

20

Анонимен

преди 3 години

има вероятност протестюите да се активират, подтикнати от бсп и фигуранта! понеже се очаква българия да получи допълнително повече от петстотин милиона евро заради ковид!