39

Анонимен

преди 3 години

Бойко ефенди чок ербап се готви да си купи изборите.

38

фарауей

преди 3 години

Ей тез дяволи ще спечелят пак изборите...няма такъв цирк и вие ги търпите.....

37

ПроСоТо

преди 3 години

ся за последно,щото техната шизофрения е наистина много трудна за асимилиране:-Лозунга е :-"Постигнахме уникален резултат като доходност"..И в същото време:-"Поехме нов външен дълг за 2.5 млрд евро"...Е?!?!...Е?!?!..Това са две ВЗАИМНОИЗКЛЮЧВАЩИ се състояния!!АКО НАИСТИНА сме "препълнени с доходи",то от какъв зор се взема тоя нов кредит?Истината е,че НИЩО,КОЕТО ДЪРЖАНКИТЕ ОТ БОКОХАРЕМА НИ ПОДНАСЯТ,..НЕ Е ИСТИНА!!!!!..СРАМНАТА "ера борисоглу"..

36

Ф.С.В

преди 3 години

КАКВО Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО -КОЕТО СЕ КРЕПИ НА ЗЕМИ??? ТА ТОВА ГО ИМА САМО В БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ -КОНГО ЗАНЗИБАР СОМАЛИЯ И РАЗНИ ПУСТИННИ КРАЛСТВА С МАЛКИ ДИКТАТОРИ ! АМИ ТО И АЗ МОГА ДА БЪДА ПРЕМИЕР-!! ПЪРВАТА ГОДИНА -ЗАЕМ 30 МИЛИРАДА И ГОТОВО- ПОЛОВИНАТА ЗА МЕН -ДРУГАТА ЗА МОЙТЕ ФИРМИ ! НАКРАЯ НАРОДЪТ КАТО СЕ "УСЕТИ' ХВАЩАМ САМОЛЕТА И В- ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ -БЛИЗО ДО БАНКАТА МАЙКА -ТАМ ЩЕ МИ СЕ КЛАНЯТ ДО ДОЛУ ! 50 МИЛИАРДА ИМА ВЪТРЕ МОИ!! БОЖКОВ ИЗБЯГА С 15 МИЛИАРДА СКРИТИ ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА ТАЛОНЧ

35

Анонимен

преди 3 години

Още ще Ви такова с 200 Боко още не си е закопчал дюкяна.

34

Анонимен

преди 3 години

Това са парите, с които ще ви купят за да гласувате за Тиквата, тикви.

33

Асан Паша

преди 3 години

Да живее Бойко и неговите гласове.

32

Анонимен

преди 3 години

Поехме го пак на Бибито, с 200 и го върти! Малоброен тих народ, но за сметка на това титанично ***!

31

Анонимен

преди 3 години

И аз изтеглих 15 хиляди лева този месец но ще си ги харча аз. Но тия теглят и си ги харчат за себе си а народа плаща борчовете.

30

Анонимен

преди 3 години

Настоявам герберугите да го връщат, аз така или иначе една стотинка няма да видя.

29

Анонимен

преди 3 години

Честито българи!

28

Анонимен

преди 3 години

Тези през три месеца теглят кредити. Ореваха орталъка когато Орешарски обяви че ще изтегли 1 милиард, Борисов сновеше из детските градини и заплашваше децата, че те ще плащат след време този заем. После като се почна, 1 милиард, после 16 млрд. През два месеца по 200 милиона Евро. После за онези F16 които още ги няма изтеглиха кредит и платиха два милиарда на САЩ. В началото на 2020 изтеглиха пак ако не ме лъже паметта по 200 милиона? пак през два месеца.

27

х?

преди 3 години

- Скъпа взех заем този месец от 10 хиляди лева. - Мили , "уникална доходност " имаме този месец !

26

Анонимен

преди 3 години

Е кво му е хубавото закопаха ни с дългове които няма да могат да върнат и внуцитр на внуците ни..Какво им се радвате всички знаем,че това е пътят към поредната национална катастрофа

25

А бе

преди 3 години

Борисов първо говори с Ердоган,после тегли заеми....Да няма бързо бягство в Майка Турция?Ще стане най-големия инвеститор там,май.Па може и Територията да е обещал,кой го знае,способен е на такова нещо.

24

Станахте роби

преди 3 години

Някой да сумира взетите заеми от ГЕРБ, ако може, някъде към 40 или 50 милиарда са взели.

23

Анонимен

преди 3 години

Няма никаква отчетност, тези пари потъват в джобовете на герборугите.

22

еднството

преди 3 години

добро е , че за калинките администрацията и даскалите крепящи герб няма да има пари за пенсии . другите ще се изнесем от територията и ще работим навънка но тея не са научени на работа а само да папкат

21

Анонимен

преди 3 години

Герберите каквото можаха окрадоха сега почват заеми да теглят, че им е малко, тях Бог ще ги съди. Тия са кой от кой по-нагли и прот1вни.

20

Хм

преди 3 години

До ИКОНОМИСТ"Най-богатите държави имат най-много дългове"Да ама там тия пари са вложени в нещо полезно,а тука директно заминават в чекмеджетата...Накрая гръцки сценарий....Само че ние не сме като гърците-като заборчнеем ще ни унищожат като държава!