59

Анонимен

преди 3 години

Борисов е благодат за България, отово ще гласувам за него.

58

борисов е престъпник

преди 3 години

Поредна кражба на режима, крадците от герб начело с бандита борисов закопаха България за десетилетия напред.

57

Анонимен

преди 3 години

Сега като показват Бойко по телевизията трябва в едно балонче, тип коментар, до него да изписват и размерът на заемите (и лихвите), които постигна за РБ. Така зомбираният електорат може и да прозре реалността и да се абстрахира от плямпанията.

56

Анонимен

преди 3 години

Вземаме нови заеми, но ударно раздаваме пари. Вдигнали с 30% заплатите на дипломатите, които и без това вземат многохилядни заплати и всякакъв род бонуси и други облаги.

55

Пфууу

преди 3 години

Държава живееща назаем...Ей герберски ***, де сте, бе?!

54

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко се е...научил да тегли кредити кат...премиер.Проблемът е за какво се вземат тези...пари.Явно за...подаръци на власта и купуване на следващите избори.Ние сме държавата с най...много полицаи ,прокурори и съдии на глава от населението.Редовно там се набутват финансови...инжекции,както и на висшата държавна администрация.Народа едва ли ще усети някаква полза от това,за това оставката на...кликата е належаща и...неотложна.

53

Rochell

преди 3 години

И този мерзавец трябва да бъде подведен под съдебна отговорност,защото и неговите прегрешения въобще не са . . . малко и безобидни !

52

Ф.С.В.

преди 3 години

Бойко от както Три папи го галеха по главата -ТЯ стана Празна - Но всъщност и ТРИТЕ ПАПИ СЕ ЧУДЕХА -ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОЗИ ЧОВЕК С ТАЗИ ОБЛА ГЛАВА И ТО ПРАЗНА -ДА МАНИПУЛИРА 7 МИЛИОНА ХОРА?? ДОКАТО ПАПИТЕ ГО ГАЛЕХА ,ТЕ ПОЧУКВАХА С ПРЪСТИ ЛЕКО ПО НЕЯ -КАКТО СЕ ПРОВЕРЯВА ДИНЯ,,,МДА!

51

Анонимен

преди 3 години

Докато падне това крадливо диване от власт,колко милиарда още ще профука?

50

Анонимен

преди 3 години

Върнахме се във времената на кредитните милионери, когато заем и доходност бяха едно и също.

49

Stamen

преди 3 години

Докъде стигна светът! Било е време, когато се е считало за срамно да се вземат заеми. Днес те считат за ***, ако не вземаш заеми. Защо да не си позволиш да приемеш доходност от 1,476% за 30 годишни ДЦК, след като преди това си спечелил пари от нищото по ефекта на Кантийон? Малко хора се замислят, обаче, до къде ще я докараме с това печатане на пари. Отговорът не е труден: До зомбификация на цялата икономика. По целия свят.

48

F-16

преди 3 години

Тъкмо с тях ще покрием дупката от милиардите които платихме за осемте нови 50 годишни F-16, които никога няма да бъдат доставени.

47

Анонимен

преди 3 години

Змия, ако ухапе Бойко по чатала лично кържалийската трактористра ще изслучее отровата.

46

Българин

преди 3 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

45

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Крадем !!! ЯКО !!!

44

Анонимен

преди 3 години

Брей, друго си е да говориш за доходност, когато взимаш дълг. Това само ГЕРБ го могат. Чувствате ли се по-богати?

43

Анонимен

преди 3 години

Акъл се дава, *** на умни хора, простаци като вас само такова поемат.

42

Ф.С.В.

преди 3 години

Сиднито се крие в тях -ухапа го австралийска жаба и посиня целият - Сега си седи вкъщи -щото като излезе на улицата -всички деца почват да му се радват и смеят -Мислят го за Па-ля-чо!! Лекарите казват че едиственият му шанс да стане бял е -Ако го ритне Кенгуро челно между веждите!!

41

Анонимен

преди 3 години

Колко ли чекмеджета приблизително са това?

40

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте да лапате мухи и още дълг ще вземат. Копелетата на Борисов няма да го плащат, вашите деца ще го плащат.