68

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Йончо Попов 67. Йончо, грандиозни са параноичните ти разсъждения! Комунистите ни лъгаха 45г. за светлото бъдеще, което създадоха само за себе си, и продължават да лъжат такива наивници като теб! Лайнометници сте вие, Йончо, че все още им вярвате ! Разтревожил се фигуранта, и с право, безбожника! Да беше излязъл на жълтите павета, не с вдигнат юмрук, а да беше коленичил с вдигнато лице към небето, към БОГ, и да се помоли за дъжд! Проблема е световен, природата си отмъщава за всичко!!!

67

Анонимен

преди 3 години

фигуранта така се е разтревожил, че чак го е преместил от единия крачол в другия.Тревожи се фигуранте, но за оставката която много скоро ще трябва да подадеш! За кашите които забърка в държавата, за връзките ти с истинската мафия, за раболепието ти пред руските институции, за предателствата ти, за корупцията в която си замесен!Ще ти се наложи фигуранте! Българският народ всичко вижда! Бог също!

66

нали знаете

преди 3 години

колко много си личите, герберастите, с едни и същи копи пейст заучени тъпотийки, и нищо по конкретната тема - а тя е че хунтата посегна на абсолютно всичко което може да се краде

65

Атанас Велмазов

преди 3 години

Оставка, сьд , затвор за Рундю Гумен Гадев !

64

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Каналин 62! Браво, много добре го каза, стискам ти ръка! Загрижил се фигаро тук, фигаро там и на края станал фигурант! Изплю се на президентството, излезе на жълтите павета с вдигнат юмрук РОТ ФРОНТ / червена рота /, насади омразата, разкол, българи срещу българи! Безпределно предан на партията която го направи президент! Предан на Нинова и Йотова които му дърпат конците, кукла на конци! Забравил ролята си на кого е длъжен да служи и кой е работодателя му!ФИГУРАНТ! Най-неуспешния президент

63

Чебурашка

преди 3 години

Навремето Доган се пробва като хидроинженер и за Цанков камък гушна хонорар от 1 500 000 лева. Фигуранта, обаче няма неговият капацитет и освен да изразява фалшива загриженост и съпричастност нищо реално не може да направи. Освен да разпоредби на Дионисий Зарята да прави всекидневни молебен и за дъжд!

62

Много гадно

преди 3 години

смърди на герберастки трольове в тоя форум бре... Направо не се трае!

61

Йончо Попов

преди 3 години

Както винаги и сега е пълно с драсканици на всякакви лайнометници ...Проблема е изключително сериозен, даже грандиозен, където няма вода няма и живот - стара истина... А как да има вода от планината, като за 30 години изсекоха горите, от къде да се събере вода, като няма гора, няма и вода... За хората от Севлиево и региона спасението се казва язовир Мокра бяла - започнат в края на 80 год. и изоставен на етап пред завършване ... 30 год лъжат предизборно, че го довършват и нищо не се случва.

60

Мосю Радéв

преди 3 години

Видя се, че това правителство нехае за контрол над облаците, и осигуряване на редовни дъждовалежи ! Ооставка !

59

Анонимен

преди 3 години

Оставка !

58

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ТОЗ ОТ ВИК - то ЛИ Е ?

57

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе ***!

56

гражданин

преди 3 години

До 50. Потопите други ги правят, забравили? Нищо, ние не сме.

55

Каналин

преди 3 години

Този само водопроводчик не беше ставал. Ама как ми се искаше, ама много ми се искаше да му дадат да направи служебен кабинет и да трябва РЕАЛНО да се оправя с всички проблеми на държавата. Циркът щеше да е пълен и НАИСТИНА да видите колко струва този фигурант.

54

Анонимен

преди 3 години

Радев поема инициативата на Тодор Живков които прави мост но установил, че там няма река затова и река направил за моста, Радев е новият строител на реки ,първата Радева река вече е ясно, че ще минава пред Севлиево. Браво на Радев като им направи река ще видите какво е истински президент.

53

Коко

преди 3 години

До ГЕОРГИ ЛАМБУРОВ, за гората си много прав, веца не пие водата, просто използва енергиата на водата и същата тзи вода си продължава по реката, но големия проблем е изсичането на горите без въздух пожече от 5 мин едвал щр оцелее нчкой!

52

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

КОЙТО СИ Е ГОЛА ВОДА,СИ Е ГОЛА ВОДА... КРЕМЪЛ МУ КАЗАЛ ДА СЕ ТРЕВОЖИ ЗА НЕЩО И ТОЙ СЕ ТРЕВОЖИ...

51

Анонимен

преди 3 години

Радев разтревожен за водатане се тревожи за водата, ами *** си събери cгaнта от площадите.

50

Защо ли

преди 3 години

Май ,намаля водата откакто са го избрали!Да подава оставка ,та да валне дъждец!Следващото му обсъждане-"Защо Земята се върти?"докладчик Мая Костинбродска!Рецензент -Йоло Денев!

49

Мунчо Радев

преди 3 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...