36

отдавна казано

преди 3 години

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."---------------------------------------------------------------------------------------------------До болка познато, чак до днес !!

35

баба мара

преди 3 години

няма да се разделят с хартиените бюлетини техният електорат няма да се справипак ще има купен и корпоративен вот спрете изборния туризъм и откриване на секциив турция

34

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Скоро в новата година,ще гласуваме с машини,но утеха една има -книжна бюлетина.Пак предизборно парички,ще се харчат - не за всички,най-големи тарикати,пак ще се нaлaпaт.

33

Minuva42

преди 3 години

Машинно гласуване може да искат хора, които понятие си нямат от IT проект...Жалко за Демокрацията.

32

Лъжата Демокрация Бг

преди 3 години

В страна превзета от ДС мафията, НИЩО не е наред.Но пък който оцелее, продължава с мъките напред.

31

Калеко Алеко

преди 3 години

До истина ... Най парадоксалното е че Радев освен с хартиени бюлетини беше избран и с гласовете на ДПС, същото ДПС което се сатанизира в момента, както от Радев, така и от тези които предлагаха Пеевски за Шеф на ДАНС в правителството на Олигарски, а техните предишни коалиционни правителства легитимираха ДПС в българската политика заедно с обръчите от фирми на Доган ... !!!

30

Анонимен

преди 3 години

В БГ може да си говори каквото си иска и да обвинява без доказателства, абе това само тука го има. Като били фалшифицирани ами къде са ви доказателствата питам? Примерно в Беларус го хванаха с разликите от екзит пола, тука какво сте хванали - на баба си хвърчилото.

29

Отговор

преди 3 години

До Анонимен 15 Сега БСП ще кажат че тези машини са манипулирани и отчитат гласовете за ГЕРБ.Гаранция.

28

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКадъно, ти имаш ли личен живот, просто питам от любопитство :)) Ти направо ще се пенсионираш в този умрял сайт...хахаха :)

27

истина

преди 3 години

Избирането на Радев за президент с хартиени бюлетини е най голямата изборна измама организирана от БСП и Кремъл.Радев е нелигитимен президент, избран с измама. Партизанското му име е ФИГУРАНТА.

26

Анонимен

преди 3 години

ся има да се събират да обясняват на баба ти Вуна бекапарката и на Хасан кое копче да натиснат

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Пука им на тези които предизвикаха няколко национални катастрофи и отрашиха дори и партийната си каса, че тези машини ще се закупят с грешните пари на българският данъкоплатец...Те и без това могат само да изпразват държавната хазна, а и след всеки изборен провал търсят причината в ланшиня сняг със злостни нападки към спечелилите, като по този начин ерозират съвсем доверието на българските граждани в институциите и подронват авторитета на Държавата, подобно на фигурантите които и обявиха и война

24

Анонимен

преди 3 години

Тия грипен да не произвеждат и машини за гласуване? Иначе много яко, бабичките няма да могат да гласуват за БСП, нито другите за ДПС. Направо да го направят само през интернет.

23

ъ

преди 3 години

АМИ ТЕ НЕЩАТА СИ СЕ РЕШАВАТ ГОРЕ НА ЧЕТИРИ ОЧИ И С МНОГО ПАРИ ТЪЙ ЧЕ ОТ ГЛАСУВАНЕ НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА САМО ДЕТО ЩЕ СЕ ПОХАРЧАТ-ОТКРАДНАТ-ЕДНИ НАРОДНИ ПАРИ ! ПЪК И ВСИЧКО ПРЕДВАРИТЕЛНО СИ СЕ ДОГОВАРЯ С ЕДНИ ДИПЛОМОТИЧЕСКИ ПОСОЛСТВА И МИСИЙ И КАКТО ОБЩО ВЗЕТО КОЛЕКТИВНО СЕ РЕШИ-ТОВА И СТАВА ! А ЗА НАС-ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА !!!

22

Анонимен

преди 3 години

много точно - хвърлени пари на вятъра, ама нали туй искал фигуранта и червената му банда, трудно му било да печати бюлетини, а така щял диррктно да хакне системата

21

Анонимен

преди 3 години

Никой дума не казва че ни водят 6135000 имащи право на глас, след като вече и по официална статистика сме под 7 милиона, а ~1350000 са деца!! За поне 700 хилки мъртви души говорим, за какви реални резултати говорим .. трагедия ..

20

Анонимен

преди 3 години

По-големите манипулиции стават извън изборните секции. Там се ловят много по-трудно.

19

Анонимен

преди 3 години

Само ще се хвърлят едни пари на вятъра.Тотална измама е това с машините. Навсякъде ги изхвърляха.. Те отмъкнаха базата данни на цялата държава-та едни чипове ли няма да скрият в тези измислени кутии? Достатъчно е да се вградят микро чипове на места - където има най- голям брой гласуващи.

18

Анонимен

преди 3 години

Имаше едни машини навремето, парите отидоха в някой джоб :))Нищо не пише в статията, какво аджеба е това машинно гласуване, като в Латвия и Литва ли ще е, тоест хората гласуват от домашните си пс-та и телефони или отново това е за парлама :))) Турчетата модчета да не се оплакват, вижте че използвах турски думи - аджеба и парлама, надявам се че сте доволни :)))

17

Калеко Алеко

преди 3 години

Искането за машинно гласуване го подхвана Импексова, след като слънцето не я огря на предишните избори и си намери оправдание за изборния провал, въпреки че същата тази система проработи на Президентските избори, когато беше избран нейният кандидат, след срещата и с ген.Решетников...От нея тръгнаха и виковете "Мафия", "Задкулисие" и "Оставка", които предизвикваха смях както в Парламента, така и извън него, посе ги повтори и Беквокалиста и, а когато ги потрети и Черепа, дойде ред и на тълпата му