56

до 60

преди 3 години

Баце президенттът отдавна не носи шапка.Откакто кака му Илиана му скръцна със зъби и каза,че и най малкото движение против БСП няма да му бъде простено никаква шапка не е слагал на главата си.Ако Илиана каже нещо и той не чуе-опази боже.....Под какъв стрес е той,под какво напрежение!Да му дава Господ здраве и най вече добър слух.И послушание,защото само слухът без послушанието е нищо!

55

до к.58

преди 3 години

До АнонименМоже гласуване и по пощата. В САШ такова гласуване се използва от 25-30% от хората, особено в северните щати. Ама Боце и сие това не ги устройва. Калпав човек, с поведение на сикаджия. Разбирай - ganger....

54

Анонимен

преди 3 години

Пази боже от протестъри които нямат мозък. Президента шапкар много му здраве.

53

Анонимен

преди 3 години

Много хора не желаят да ползват машинно гласуване! Защо се опитват да им го налагат? И какво отношение има това към протестите?

52

Анонимен

преди 3 години

По важно е електроното гласуване от машиното.Идеята е това ще обвхане в чужбина или гьбарите даже и рибарите. Просто се регистрираш и си топ. А за да се регистрираш те карат да пишеш на електроно пред адмистратора и тогава ключ.

51

Анонимен

преди 3 години

При анти ДПС гласуване проблем е прозрачната хартия или плик от който прозира мастилото. За подпечатване е поставен обучен човек , при нас специално силен картоиграч и следи се специално сьмнителните.

50

Анонимен

преди 3 години

От ,какъв зор другарката Нинова и другаря Радев, ще ми казват ,как да гласувам. Аз ще гласувам с хартиена бюлетина ,защото така искам. Кому ня ги те да си гласуват по тяхно желание.

49

Койчо

преди 3 години

И на мишо константинов умрелите в листите също остават

48

Идиоти за машини

преди 3 години

Машини се използват само от държави с тотално неграмотни, за да може да гласуват като виждат снимки!! Каква е тая мания и откъде тази безумна мисъл, че машините не могат да се манипулират?! То даже е по- лесно!! Ама простотията по хорта ходи и защо да не се изхарчат едни пари, които можеха да се препратят към електроно правителство?!

47

Анонимен

преди 3 години

Остават хартиените бюлетини, остават и номерата по тях. Т.е. бъдещето ни ще продължава да бъде решавано от най-неграмотното население. Това е положението. Радвайте се на управляващите, които не искате да свалите.

46

Машинката

преди 3 години

Екстра, честита ви диктатура до 9то коляно.Лично познавам хората разработваши софтуера. 100% ще ви извъртят, нагласена ще е работата.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе този Свиленски по-гнусен и от фигуранта, какво ги прави тази Деса *** ума не ми го побира?

44

ТЕКУМЗЕ

преди 3 години

Гласуваме с машини, но инеграмотната бюлетина остава , ЕЛЕКТОРАТА НА ГЛАВНАТА ТИКВА ОСТАВА ТОЛКОВА ГРАМОТЕНКОЛКОТО ***

43

Анонимен

преди 3 години

Аа , сега разбрах защо такъв т..пак е президент , изборите са били фалшифицирани.ОСТАВКА радев !!! и за портиер не ставаш

42

до избирател48

преди 3 години

къв ти е проблемът, гласувай машинно, ама да знаеш тогИвЪ нЕма оспрване на протокли, кво Шъ праите, защото за кмет на София във всяка комисия имаше по един или двама от БСП

41

избирател

преди 3 години

Аааа,разбрах!!!Те сега ,ще направите БАТАКА ,пълен!!!Разбираемо ,така още по лесно ще фалшифицирате...

40

Анонимен

преди 3 години

Не е просто да се направи такава система, незнам дори дали се и продава, защото ще стане като с НАП ама 1000%. И пак някакви дето чели от фейса пишат как електронното не можело да се фалшифицира, абсолютни глупости. Освен това аз пък не искам да ме задължават да си плащам за електронен подпис, моля моля.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе вие за high-availability чували ли сте? Естествено, че като забие тъпата машина трябва да може да се гласува и на хартия, а не като системата на КАТ примерно - не била работила, ами като не работи ще пишете на ръка, какво ми седите там, аз ви плащам.

38

ДО БАБА МАРА

преди 3 години

ТИ ЯВНО НЕ МОЖЕШ ДАЧЕТЕШ можеш само да пишеш, точно ДПС искат машинно гласуване, а не се коси турч-лята са обучени и могат да гласуват всякак, мисли му за пенЦионерите от БСП тях няма КОЙ да ги обучи

37

Анонимен

преди 3 години

До EmigrantАко пак поставят някакви измислени машинки и кажат ето ви, твърдо против съм, но ако е електронно гласуването, с 2 ръце съм :) Проблема е, че трябват ИТ експерти, а те са кът в нашата родина, плюс това ако се намерят такива, ще е проблем за управляващите да манипулират изборите :) Всъщност ако контролират интернет вота, ще им бъде по лесно, но всички знаем че са от старата вълна и предпочитат да изнасят с чувалите хартийките :)))