57

Анонимен

преди 3 години

До Карабардаканчеваа *** ,простотийо, знаеш ли значението на думата "хунта", та я ползваш??? "ХУНТА" означава: заговорническа военна организация, която заграбва властта и налага режим на терор. къде ги видя военните във властта? има само един, но той е по скоро фигурант който си мечтае за хунта, ама няма!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Тези одариха дъното....да използват децата за политическите си цели......ужас

55

Анонимен

преди 3 години

До АмиЗабрави да споменеш Радев, или сега Майчето ви е в устата герберастчета :)) Изтрий си пяната от устата и отиди при Банкянския Туто ди капо да те погали :))) Ако пък си комунист с обратни наклонности, може да го наричаш нежно Бащицата :)

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Веднага отговор: Костов. В договора за приватизация на ТЕЦ Варна по времето на Костов ясно е записано. Поне две мощности на централата да са за "студен резерв". Питай и за Росенец. Давай. Та ГЕРБ били крадливи? Фотоволтици, къдрави магистрали, тунели и виадукти пред сриване,заменки и последвало бетониране на черноморието,строежи в горски стопансва,надуване цени на спортни зали и газопроводи и т.н., и т.н. Къде бръкнеш лъсват тези дето искат да ще сменят "крадливите" гербери.

53

Ами

преди 3 години

Голям *** е тая Мая Манолова. Използва малооумни майки и увредени деца за да гради политическа кариера. А и посланията и са мрачни - бесилка, ковчег, чували за трупове. Батии извратената личност

52

Анонимен

преди 3 години

Какво прави едно дете в парламента???В НОРМАЛНИТЕ държави, управляващите се радват да приемат деца в парламента.В НОРМАЛНИТЕ държави гражданите имат ПРАВО да следят работата на наетите от тях управляващи!В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ управляващите сами канят деца и студенти в парламента и се гордеят с будната си младеж!

51

Анонимен

преди 3 години

Само талибаните и мамите от "Системата ни убива" използват децата си за тероризъм. Това, че ги включи в политически протести, е поредната голяма грешка на другарката Костинбродска, заради която ще трябва да се умилква около Слави Трифонов, ако иска да се добере до парламента отново.

50

ОПА

преди 3 години

***

49

Анонимен

преди 3 години

Анонимен 53 сомо израза "завършил съв висше в Германия" е достатъчен ,мисля че правилно е висше образование,но сигурно твоето е само висше.

48

Иван

преди 3 години

И нейното място не е там....

47

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБЕРАСТКАТА CГAH ще ни накара да върнем наказания от миналото, въпреки ЕС, който се оказа тотално ненужен и неспособен. Ангела Меркел разсипника на Европа показа на целия български народ точно колко струва ЕС.Който е бил в Германия или друга подобна държава знае отношението на западните робовладелци към нас!!!Преди да са гракнали троловете - завършил съм висше в Германия и мога да кажа със 100% убеденост - повечето германци са нацисти!

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Хайде леко с "цял народ". Малко уважение към тези с различно мнение. Евтини номера с недъгави деца, дето не им е мястото там. Всеки който му се ходи до тоалетна хайде в Народното събрание, министерския съвет, министерството на труда и социалните грижи. Що не отиде в президентството? Нали Костинброска звъни на авера си посреднощ? Народното събрание се охранява от служба с шеф назначен от Радев!!!! Та хайде пак по-леко.

45

Анонимен

преди 3 години

Обаче ме кефи, как Боко изкарва празноглавците *** и Плев ню, да надъхат електората си, които са същите празноглавци...:)) Иначе Бокич си шора винцето и ракията от някоя землянка (не провежда вече телефонни разговори), когато му стане кеф, скача на жипката и на другия край на БГ, там разбира се го чакат екзалтирани фенове, които с пяна на уста крещят - Бойко остани, не ни оставяй....хахахаха :)))

44

ПУцинкована кофа

преди 3 години

И аз се учудвам, какво правят депутатитев Парламента, освен да приемат лобистки законии да ядат държавни пари, ама няма кой да ми отговори на въпроса, защо са там!

43

Васко

преди 3 години

Къде спят социалните да дойдат и прберат детето което сигурно не знае къде е?

42

Анонимен

преди 3 години

Кутев защо не ги качи и в мерцедеса си ,а само ги кани в парламента.Като истински комунист иска масрафа да е за държавата ,а не за него.

41

Анонимен

преди 3 години

Тези не се грижат за децата си, напротив гаврят се с тях и то ежедневно, вземете им ги и ги дайте в приемни семейства, по този начин тези деца бял ден няма да видят.

40

Анонимен

преди 3 години

изправи се бг - мая го е кръстила така щот изправила много *** и всеки влизащ трябвало да изправи по един червен комунистически ***

39

Анонимен

преди 3 години

Ми, що да не се чудят. Те от десетилетия са си наврели главите в междукрачието. Там лоши работи не се чуват, всичко е топло и приятно. Сега изведнъж осъзнаха, че от действията им има последици и не всички получават къщи за гости. Доста шокиращо сигурно, даже май се прокрадва идеята, че тия хора са недоволни именно заради чудещите се. Даа.. шокиращо.

38

Анонимен

преди 3 години

хахах Мая общата е активизирала всичкото *** на червените гавази