77

Анонимен

преди 3 години

ГЕР-БА-ВИ БО-КЛУ-ЦИГЕР-БА-ВИ БО-КЛУ-ЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МАФИЯТА В ЗАТВОРА ИЛИ ОЩЕ ПО ДОБРЕ ПОД ЗЕМЯТА!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да пишете вече в тази статия, модчетата защитават кърджалийската ***, щото и те са такива, също са и ту рчета, тъ пи като нея :)))

75

системата ги угоява

преди 3 години

колко трябва да си взел да закараш болното си дете там ? колко морал трябва да имаш ,че да го направиш това и да искаш от хората да ти носят храна и провизий... а ти да ходиш на морето

74

Не, че нещо

преди 3 години

Да останеш в историята като *** и децата ти, внуците ти, правнуците да го прочетат в някоя търсачка ... страшна карма е.

73

ист

преди 3 години

Влизам в кварталната кръчма, и няма да изляза докато фигуранта Радев не подаде оставка. На маса до ракията и шопската салата съм поставил декларация за оставката на Радев, докато всички 121 пияндета като мен не я подпишат . Ако Радев подаде веднага оставка, ще напусна кръчмата и няма да се напия като протестиращ.

72

Анонимен

преди 3 години

Все повече се убеждавам, че Валери Симеонов е бил напълно прав

71

Анонимен

преди 3 години

До JOНикой не ме пита дали искам, или не, от моите данъци да се дават пари за деца с увреждания - родени от жените, които в повечето случаи са предупредени, че няма да родят нормално дете. Става дума за над 2000 лв. всеки месец, а мнозинството от работещите родители отглеждат нормалните си деца с много по-ниски доходи. Да, не съм съгласна, всички велики цивилизации са имали контрол над раждаемостта, и са чистели недъгавите още при раждането им. Сега недъгавото и обратното са с предимство, защо?

70

бабикиан

преди 3 години

вече близо 5000 пред вратите на народнот събрание от ситемата и изправи се , 565 влязоха и чакат среща с караянчева

69

Анонимен

преди 3 години

Писна ми тези и платени журналисти, начело с божков ТВ и евроком - василев ТВ, да ме тормозят ежедневно. Няма ли най-накрая да умрат, за да не плащаме ежемесечно над 2000 лв. на касичките им - за сметка на нормалните деца и инвалидите с 30-40 години трудов стаж. Защо алчни и нагли майки на недъгави деца, родили по своя воля, искат да определят бъдещето на нашите здрави деца!!! Хайде в Малашевските....заедно с общата, ***, техноимпекса, милиончева, вагината, олигарсите, ДС-арите и т.н.

68

хахахахаха

преди 3 години

То и на слепите стана ясно, че МаяМа е ***, ама Баба Настя (Настимир Ананиев) кога обърна резбата? Или винаги си е бил гьотферен?

67

ОСТАВКА

преди 3 години

Караянчева е пр0ста кърджалийска П. Няма какво да се чудите. Бойко=Лукашенко ама май ще свърши като Кадафи с патлака отзад

66

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБПАНИЕ В ПЖДКРЕПА НА МАЙКИТЕ.ХОРАТА СЕ СТИЧАТ ОТВАКЪДЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТАМ.

65

Анонимен

преди 3 години

пик ти дават онлайн, вижте, че са точно 5 човека.

64

Анонимен

преди 3 години

Седят 5 човека във фоайето и снимат с телефоните. Ами да си седят и да си снимат, все пак на никого не пречат.

63

Анонимен

преди 3 години

Няма да осъмнат там.Празни илюзии- болни амбиции.

62

JO

преди 3 години

До Анонимен А на теб някой да ти иска пари за болни деца ?Като знаеш как да оправиш нещата , дай от твоите пари и ходи после олигарсите да ти ги върнат. Ти още ли не си разбрал , че олигарсите ( които и да са ) само взимат , а дават един дебел...

61

Анонимен

преди 3 години

няма да пиша грамотно докато не се изритат триото от Софиядаже ще барикадирам книжарницата

60

Анонимен

преди 3 години

Как Бойко беше "посредник между ЕС и Турция" и затова го ценяха,а сега изведнъж стана "слуга на Турция" ?Сега видях,че и това за което го обвиняват се е случило преди години и при друго управление на ГЕРБ - с АБВ,Реформаторски блокНо не можем да отречем двойните стандарти на Европа, историята с Буюк е от 2016, а се сетиха сега, това са 4 години след случката. Тогава си мълчаха и те и тиквата, и Европа си затвори очите за това, което сега се срамуваме. А тогава като мълчахме срамувахме ли се?

59

Анонимен

преди 3 години

Че ГеРадев праща армията си от изтрещелите майки.НСО ще им носи *** и тоалетна хартия. За детето Радевица да направи баница, няма да се излагаме пред чужбите медии като талибани!Айдеее.. юруш на парламента! Аз съм недоволен от самобръсначката. Отиевам с едни авери да барикадирам Президента! Докато съветниците на Радев не се отстранят ще спим пред вратата на Десамерцедеса.

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНаучи се да пишеш бе чукундурррр бе3мозъчен