137

Алекс2

преди 3 години

Че Червен Кольо с неговите "проучвания" вече за кой ли път ги докарва на власт и после йок ...

136

Анонимен

преди 3 години

Тея заблудените си мислят ,че като докарат БСП+ДПС( най големите крадци и измамници) на власт ще им дадат повече пари. Жестоко се заблуждават при комуниста важи девиза (Пари нема действайте). Крадеца и измамника много се дразни като някой взима от неговите пари.

135

Reptile

преди 3 години

Кутев ги вкарал вътре!? Комуниста власт на избори не взема, той знае само да краде и да взривява.БОЙКО, не предавай държавата в ръцете на Черепа!

134

Анонимен

преди 3 години

Ок, всеки може да посети обществена сграда, спор няма. Обаче да се държи прилично и да спазва правила за обществени места, не да се държи като ***. Поставянето на условия си е живо изнудване. Според мен въобще не е трябвало да ги пускат вътре, те са непредсказуеми, толкова са озверели, че току виж вкарали бомба или пък извадят калашников и почнат да стрелят наред....

133

само минавам

преди 3 години

Наглост, глупост или най вече интереси?!

132

ББ

преди 3 години

До Емибедна духом еми...караянчева тази грозна"*** кърджалийска п..мома" е служител на хората плащащи им заплатите през данъците си...тя ги предаде...такова морално падение историята ни не помни...е децата и внуците им ще се срамуват от нея...тя си мисли,че им прави пари...ок...тя е служителка назначена от хората...хората им плащат и им търсят отговорност...отказаната отговорност е диктатура...преврат...фашизъм...тролчета ченгета...не сте препятствие...справка История на България..

131

Анонимен

преди 3 години

Цвета Караянчева на мен лично ми прилича на някоя надзирателка в женски концентрационен лагер през Втората Световна Война!

130

Еми

преди 3 години

Искам да задам един въпрос на червената психиатъркаГьлабова,,АКО ТЯ Е НА РАБОТА В КАБИНЕТА СИ С ПАЦИЕНТ И В ТОВА ВРЕМЕ НАХЛУЯТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОЙ С КОФА НА ГЛАВАТА ,КОЙ С ПЛАКАТ В РЬЦЕ НАРИЧАЩ Я С ГАДНИ ДУМИ,,ВИКАЩИ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ, КАК БИ РЕАГИРАЛА ВЬПРОСНАТА ПСИХИАТЬРКА, ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА ОПЛЮЕШ ДАДЕН ЧОВЕК ,КАКТО ТЯ НАПРАВИ ДНЕС С ГОСПОЖА КАРАЯНЧЕВА. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА.ДОКТОР ГЬЛАБОВА СКЬСАЙТЕ СИ ДИПЛОМАТА,НАПОСЛЕДЬК ГОВОРИТЕ МНОГО ГЛУПОСТИ.

129

Анонимен

преди 3 години

Никакви срещи Стив изнудвачи и терористи. Съд за неспазване на обществения ред, глоби и агенция за закрила на детето да се намеси. До оня ден на море, сега пак с тия простакеси ще се занимаваме.

128

Алооо

преди 3 години

Това не е бащения на народните ни избраници.всеки може да влезе.днес е тя утре може да съм аз.каравиетнамке може само във вас да не ме пуснеш.това е мое и толкова е твое,на нашия народ е.

127

Читател

преди 3 години

Ако ги слушаме тези - само те са майки. А какво става с болните им деца, разнасят ги като котки котенцата си! Кой ги гледа?Толкова гадни манипулации не съм виждал.получиха куп благинки, и продължаватда се влачат по улиците и да демонстриратнедъгавите си деца.

126

Batman

преди 3 години

Червените и Сините комунисти си подписаха вече присъдата сами. Българинът е много мъдър човек. В Следващия Парламент ще има основно Дясни и Центриски партии. Лявото - в България отново ще се представлява от ЦЪРКВАТА, както си беше преди. Бойко за това налива там пари - Религията е най-социалното нещо - това е истинското ляво. Волен за това прави същото. Умните знаят - ,,остричките" - искат революции и са срещу БОГ.

125

Никога повече ГРОБ

преди 3 години

Нормално е Каравиетнамчева да се чуди нали според нея все пак Пекин е във Виетнам. https://youtube/watch?v=KX0nSoecoT8

124

Анонимен

преди 3 години

Пу.ко глупава,твоето място е в Кърджали, като продавачка на квартален плод зеленчук.Всички нормални хора се чудят,до теб ли опря държавата ни,щом ти си си сложила запарения ***,на най високия стол в БГ!

123

Анонимен

преди 3 години

Манолова в момента е по бански пред Парламента всички онанисти да гледат на дъто си е написала мутрите вън

122

МИЛИОНИ

преди 3 години

4 милиона дали са за подценяване, като корупция разбира се

121

Анонимен

преди 3 години

3 месеца тези майки спят на улицата, а тя се чудила.. народния председател!#######На ,тези майки дават достатъчно пари ,да не са на улицата. Пък едва ли могат да се нарекат майки, щом ползват децата си за политически цели.

120

Анонимен

преди 3 години

Българска му работа

119

мхм

преди 3 години

3 месеца тези майки спят на улицата, а тя се чудила.. народния председател!

118

Анонимен

преди 3 години

Забравяш една много голяма подробност, най-много комунисти има точно в ГЕРБ(75%), ..така, че дали е Бойчо или някой друг, все тая################И,ако сега вместо ко му нисти от ГЕРБ сложим ко мун исти от БСП ,каква ще е разликата?