73

АНОНИМЕН 2

преди 3 години

До: номер 72Аз съм влизал в Белия Дом!Влизал съм и в Капитолия, където заседава Конгреса на САЩ - там никой не те спира!

72

Анонимен

преди 3 години

Ваня истер.ичката е тотална отк.ачалка.Тя така застави и бащата на детето си. Отне му всичко и се барна с нов мъж през 2010.Тази е представител на моло.умниците в държавата.Утре отивам и аз в НС. Ще взема още 5 бащи и ще останем там докато не върнат годините за пенсия на мъжете.Стига с тази дискриминация! Една па.чавра ли ще разиграва НС?Да си гледа детето на 26 е момчето!Горкото от терасата по-далече не е излизало навън.Едни 5 майки и една изтрещяла Маямица рекетират депутати? Това е чист рекет

71

Анонимен

преди 3 години

Настоявам да се запишат данните на тези хора и активизаторите на протестите,за да можем да им потърсим отговорност чрез техните анархични похвати,ако тяхните деяния( протестите) тикнат България в спиралата на олигархичния управленски тип.Ако Борисов подаде оставка ,а Европа оттегли влиянието си и тук настъпи застой или спад на икономика и социален живот ,тези хора трябва да бъдат линчувани публично !

70

Кривондел

преди 3 години

Бива-бива, но да водиш дете на политически протести "няма да мърдаме оттук докато не се срещнем с всички депутати" как е?А когато ги изгонят силово - което е въпрос на време, предвид безумния характер на искането хора да подписват декларации със съдържание, което не харесват - кой ще е виновен? Полицаите ли, или тия 4-5 човека?

69

Анонимен

преди 3 години

По-добре мирни граждани отколкото въоръжени партизани, както са нахлули след 9-ти септември, 1944 г.!

68

АНОНИМЕН

преди 3 години

Нагли и невъзпитани хора! Могат ли да влезнат в Белия дом? Никога!

67

Анонимен

преди 3 години

До 69 - гледай видеото и ще разбереш за кого говоря.

66

1

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХАЧервените партизани от БСП вече почнаха да вкарват ятаци в Парламента.Декларация за оставка на Парламента.АХАХАХАХАХАХХАХАХАКолко жалко е да си изгнил червен каскет!

65

До Анонимен

преди 3 години

Има много начини да покажеш на света, че си нагъл, в случая неносенето на маска е показва именно това. За българина това може да изглежда незначителен елемент, но на европееца със сигурност ще направи впечатление и ще му помогне да си извади правилния извод - що за стока за тия хора.====За Баце ли говориш?

64

Анонимен

преди 3 години

И може ли тези протестиращи да ни разяснят какво става след оставката?? Кой ще ни управлява и как той ще ни избави и удволетвори исканията им ?? Кои са те,че да ме представляват мен и семейството ми!Аз пък съм гласувал за ГЕРБ и съм доволен,така те отнемат правото ми на глас!Упълномощил ли съм някой да говори от мое име? И не съм само аз,над милион човека сме гласували за Борисов !Има избори след 5 месеца,кви оставки искат тея недомаслените,като подготовката за предсрочни ще съвпадне с редовните

63

Анонимен

преди 3 години

Има много начини да покажеш на света, че си нагъл, в случая неносенето на маска е показва именно това. За българина това може да изглежда незначителен елемент, но на европееца със сигурност ще направи впечатление и ще му помогне да си извади правилния извод - що за стока за тия хора.

62

Факт

преди 3 години

След ПИ АР "акцията" на Гешефф, който скоро пак ще бъде привикан да дава отчет за изцепките и бездействието си пред европейския парламент, втория мандат на фигурната е сигурен. Ако разпределянето на евро парите между ГЕРБ и ДПС е работа - значи здраво работят. *** нека има едни избори веднага - преди да успеят да си гласуват промените и наредят списъците, да видим какво ще стане.

61

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Докато не опечете Боко Тиквата на площада, няма ви признаваме за истински бунтовници и човекоядци.

60

Така ще е

преди 3 години

Като пускат в сградата на НС да влизат кьораво и сакато, хора от кол (като М.Манололова, току що слязла от "кола" на бившия военен министър) и въже. Нека пуснат и цигините, и бездомните, и клошарите, и наркоманите ... Такава простотия не може да се види никъде другане, нито в Европа, нито в Азия, нито дори в Африка! Това Парламент ли е или "Аврамов дом"?

59

Анонимен

преди 3 години

Колко са самодоволни. И всички до един са без маски. Сигурно много хора на запад ще се запитат като видят видеото им - толкова ли не ги е грижа за децата им и за околните, че си позволяват да са без маски по времето на Ковид епидемията?

58

АК-47

преди 3 години

Тези екземпляри удариха дъното. Идват избори бе, ало-ооо. Тогава покажете, какво искате. Някои от тези дали е дал и 0,0000001 % за увеличаване на БВП. Ама май трябва някой да ми обясни значението на абревиатурата. Някога да са влизали в завод, да са прекопали картофите, да са събирали есенно време цвекло?? Имат ли и един работен ден?

57

Анонимен

преди 3 години

До Факттресе се фигурантчето! останалите работят! а дългия е поредния барек! ще изкара един мандат и ще пробва за евродепутат!

56

В и К

преди 3 години

Спираме водата на софиянци , докато Нинова не подпише декларация че БСП е партия на престъпници.

55

Анонимен

преди 3 години

който депутат подпише, да си подава оставка и да си заминава! и без това само спъват работата на парламента и взимат големи заплати, без да работят! законното правителство ще си изкара мандата до края!

54

Факт

преди 3 години

БСП, ГЕРБ и ДПС и трите издънките на БКП сега се тресат от страх щото не могат да наместят Славчо и Да- България в схемата и ако има предсрочни избори ще им се объркат далаверите. Време е за избори ми се струва.