153

Dinosaurus

преди 3 години

Мая Манолова: сестра Галева, бивш депутат от НС, която си подаде оставката, за да стане омбудсман, обаче в последствие и това захвърли, за да става кмет на София. Оглави "системата ни убива" и разгони наистина страдащите, загрижени и разумни майки.Сега превзе с взлом и НС, от което сама се отказа и тръгна да иска от всички депутати "самоволно" да се уволнят + Гешев + Борисов (и може би да си направят харакири). И която наричаше "тълпа" други протеститащи, когато беше в НСПозор !!!

152

ПРОСТИ СЕЛЯНИ

преди 3 години

Чистачката на парламента незабавно да подаде оставка!

151

Георгиeв

преди 3 години

Много ги е яд,чак ще се пръснат от яд троловете президентски,на Мая-та,на отровените и на Нинова,че хората не тропкат хорце по тяхната музика ,а си отстояват гражданските права и смело заявяваме мненията си БЕЗ ДА НИ ПЛАЩАТ КАТО НА ТЯХ !!! Излиза,че само плюещите и храчещи,всяващи смутове в държавата имат права,а всички останали ТРЯБВА да ги слушаме и да се "уповаваме " от техните глупости ?! Дач,ама -не ! Не са познали!!!

150

трол самозванец

преди 3 години

Герб пуснаха огромно количество ***, които се опитват да "формират" фалшиво обществено мнение и да заблуждават и без това заблудените граждани и селяни, но сме абсолютно сигурни, че в един момент това тролско воинство ще се обърне срещу създателите си и ще ги доунищожи. Известно е че на герберите им свидят паричките и сега са развързали кесията от немай къде, но скоро ще се почувстват победители и може да загубят войната в 12 без 5

149

Де Жан де . . .

преди 3 години

Само знаят да искат. Веднъж Благодаря не са казали.Ама нека дойдат комунистите и джендърите на власт че тогава да видят какво е това глад.

148

Анонимен

преди 3 години

Циркаджии. Тия, дето системата ги убива, заслужават бой по *** кратуни.

147

Т.Танов

преди 3 години

Вън тая *** от парламента!!! За тях няма нищо свято !? Колко много простащина и арогантност ?! ИУ това ми било БЪУЛГАРСКИ МАЙКИ ?! Срам са те за нашето общество-пфу!

146

Анонимен

преди 3 години

До До134....................Евро средствата ще бъдат спряни точно заради БорисовТи добре ли си?Та точно БОРИСОВ ги договори-29 милиарда за подпомагане на БЪЛГАРИЯ!!!Виж на комунист Европа пари НЕ ДАВА И НЯМА ДА ДАДЕ!!!!!!!!!!!!!

145

Анонимен

преди 3 години

Аз тези майки не разбирам какво точно искат. Държавата да им покрива всички разходи за леченията на децата им. Или нещо друго.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"Тези е време да ги назначат на заплата защото е повече от ясно че властта си ги отглежда."Шестте чавки са на заплата при Галева и нейните спонсори от юни миналата година, властта им дава над 1000 лв. месечно, а че нито една няма дете с увреждания, е отделен въпрос.След като те се намесиха, всички останали майки на деца с увреждания се дистанцираха от тях и вече от година те представляват само сестра Галева.

143

Анонимен

преди 3 години

Да чакат още малко че да направят октомврийска революция.Ние милионите които работим и се грижим за семействата си НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С ВАС.

142

Анонимен

преди 3 години

Казах ви преди няколко часа, че няма да осъмнат вътре. Това е престъпление. Няколко от мъжете придружили терористките са изхвърлени- буквално с краката напред го изкараха единият.Това са утайките на Мая Манолова. Тя е подстрекател и злоупотребява с децата, които имат специфични потребности...... и още повече с фанатичните им майки.Тези майки останаха 5 преди години защото Вера открадна парите от фонда на системата.Търсят се няколко милиона, които е преватизирала. Реално това са терористи в НС

141

Анонимен

преди 3 години

Сега ги изхвърлят. Има напрежение пред НС

140

Безсрамницата Мая

преди 3 години

Дъщеря ѝ и зет ѝ работят в правителството на ББ-Т, издържат се с парите, които им плащат точно тези срещу които бабата протестира, видите ли! Била се "барикадирала" в Парламента! То бива безочие, ама чак такова до сега не бях виждал. Кой знае какви изненеди ще поднесе ММ, ако хората се излъжат за гласуват някой ден за тая хлевоуста жена в критическа възраст.

139

Анонимен

преди 3 години

До Мдаявно са психическии то сериозни!

138

Майна

преди 3 години

ЕЕЕЕ, ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ДРУГИ ТОАЛЕТНИ НАБЛИЗО!!!! УТРЕ ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ ЩЕ СЕЗИРАТ СЪДА, ЧЕ НЕ СА ДОПУСНАТИ ДО ТОАЛЕТНИТЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!! НИЩО ЧУДНО ДО ЛОЗАН ПАНОВ ДА СТИГНАТ ДА ГИ ЗАЩИТАВА. АА, И ДО СТРАСБУРГ!!!!

137

999

преди 3 години

В КОЯ ДЪРЖАВА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ???

136

Майки,

преди 3 години

ДЪЩЕРЯТА НА МАЯ И ЗЕТЯТ РАБОТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ!!!!! ТЕ МУТРИ ЛИ СА???????? АКО СЕ БОРИШ СРЕЩУ ББ - ПЪРВО ИЗТЕГЛИ ДЕЦАТА СИ, МАЯ!!!!! НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ МАЙКИТЕ НА БОЛНИ ДЕЦА!!!!!! КОЩУНСТВО Е ТОВА.

135

пияница мистик

преди 3 години

"Ние сме мирни граждани. Искаме всеки един депутат да допише тази декларация, с която безусловно подкрепя протеста, иска оставката на Гешев, заявява несъгласието си с новата Конституция и доброволно подава оставката си и така парламентът се разпуска"===Хахахах, *** оптимистите рекетьори :))) Да бяха поискали и подпис и че ако си от ГЕРБ, обещаваш да си направиш ритуално сепуко, както и преди това да обесиш някой твой съпартиец.....Ееех, Боко, Боко, нищо не става от теб, медузо безхарактерна

134

НАРОДЪТ

преди 3 години

ВСЕКИ КАРУЦАР ЛИ МОЖЕ ДА ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ГЕШЕВ, АКО ТОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА???? ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЕ. ЗАЩО ТОГАВА МЕДИИТЕ ДАВАТ ГЛАС НА ПОДОБНИ БЕЗСМИСЛЕНИ ИСКАНИЯ??? ДОРИ И ПРЕЗИДЕНТЪТ НЯМА ПРАВО ДА ИСКА ОСТАВКА НА ГЛ. ПРОКУРОР. НЕ МУ ВЛИЗА В ПРАВОМОЩИЯТА. А ИНАЧЕ ВСЕКИ КАРУЦАР МОЖЕ ИСКА ВСИЧКО ДА ИСКА.