15

смях

преди 3 години

До карачанаковПо тази логика и тя не е избрана легитимно, понеже не е имало машинно гласуване. Много добре се знае колко манипулирани и подготвени предварително са резултатите, за да спечели.Сега да обяви избора си за нелегитимен и да чака машинното гласуване за лидер на партията ама не й стиска никак.Толкова са смешни и чак ж.а.л.к.и,че няма накъде повече.Всичко може да се манипулира по принцип, за какви "честни" избори сънуват? Всички манипулират и купуват гласове, публична тайна е.

14

Свободна тв

преди 3 години

Подкрепям по на долу един коментар бюлетини без цифри и разбъркани. Който може да чете Български език да гласува!!!!!

13

Свободна тв

преди 3 години

Представете си какво ще стане ако герб спечелят а слави е втори а бсп трети малееее какъв вой ще има не е истина.

12

Калеко Алеко

преди 3 години

Другарската Импексова прави сцени от селски вечеринки не от вчера в българският парламент, а Кремълският парашутист и неин Беквокалист, започна президентския си мандат като се обърна към депутатите с думите, че им дава още една седмица, след което последва служебното му правителство, злопулучната сделка с Грипените, след което ГЕРБ пак дойде на Власт избран от мнозинството българи ... Така че действията на Червеният ИДИЛ не са от вчера, нито от оня ден, те са си така заченати още на Бузлуджа ...

11

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ нали спечели при кабинет на радеф бе, коза червена ***?

10

Анонимен

преди 3 години

Червената Мафия, Фигуранта, Черепа, Бабикянете и Мая халтавата демонизират всичко което се случва сега с надеждата от многото повтаряне на мантри, клишета и открити лъжи хората да им повярват.Това можеше да функционира, ако излизаше само "Работническо дело" !

9

Изнервен

преди 3 години

*** мръсната крава е тая Нинова. Лъжлива и лицемерно. Какви са тези измислени СТОТИЦИ хиляди, като едва събират няколко хиляди.

8

О хо хо

преди 3 години

НИНОВА И ДПС ЩЕ СА ВИНАГИ ЗАЕДНО И ПРОТИВ КАКВОТО И ДА КАЖЕ ГЕРБ. ИНСТРУКТАЖЪТ Е ОТ РЕШЕТКАТА. РАБОТАТА ОПЕЧЕНА С ПОМОЩ ОТ РР И ОТРОВНИТЕ. ЗАБЛУДЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОТНОВО В " ПРЕГРЪДКАТА" НА РАШКИТЕ.

7

НАРОДЪТ

преди 3 години

ДС = ДПС + БСП = ОТНОВО ЗАЕДНО СРЕЩУ НАРОДА!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Бюлетините без цифрови номера.Да се отпечатват в 10 различни варианти с произволно подреждане на партиите,за да не може да минава и номера с канапчета,пръчици т.нЦенза за грамотност не може да бъде наложен формално, но може в голяма степен да се постигне реално.И-задължително посочване на преференция за по-сигурно.

5

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ ВЕЛИК МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

4

Активист на БСП

преди 3 години

Другарят Борисов тръгна ли вече на работа или още е неплатена отпуска???!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Зарко е зле

2

миротворец бг

преди 3 години

Борисов - бандит разследван от ЕС прокурори за корупция и множество престъпления.Гешев -'бандит разследван от ЕС за тежки престъпленияМарешки - осъден престъпник ръководи "парламент" обслужващ режима в България

1

Анонимен

преди 3 години

Ало, днеса, спинкате ли?"България взе нов външен заем в размер на 5 милиарда лева."