35

Реалист

преди 3 години

До ментора бай Иван. Когато човек пише нещо е хубаво преди това да е проверил фактите. А те са, че ГЕРБ НЕ са организирали нито едни парламентарни избори досега, а винаги са били първи на тях. А организираха президентските - и ги за губиха.

34

Програмист

преди 3 години

не разбрахте ли че изборите в българия са като уефа? играят, играят, накрая германците взимат купата и чао.

33

Гледна точка

преди 3 години

До спеца. Че кой е протестът, за да обявява нещо си за нелегитимно? Няколко хиляди души ли ще решават? Ами ако БСП спечели протестът пак ли ще е против? И само да ти напомня, че последните парламентарни избори ги организира радеф, така че той легитимира "недемократично" Борисов.

32

Спеца

преди 3 години

Раздухването на протестите с неадекватното поведение на Бойко Борисов и шайката МУ в Парламента , ще доведе до непризнаване на избори проведени от ГЕРБ!Не само това , всяко решение на МС , на Борисов , на Правителството МУ ще бъде обявено от протестта за нелигитимно!И това ще бъде толкова демократично , колкото "демократично " е избран Бойко Борисов!

31

Анонимен

преди 3 години

А с машинно гласуване какво ще се случи ? Ромите ,бабите и дядовците по селата всички са компютърни гении и няма да имат проблем при гласуването. Да не говорим ,как може да се променят много данни,то от НАП всичко ни изтеглиха като информация ,та едни избори ли няма да преработят.Затова толкова напъват за тези машини ,с бюлетините изглежда им е по трудно.

30

Ментора бай Иван

преди 3 години

За 10 години във властта ,ГЕРБ доказаха , че са мафиотска партия , отстояваща само интересите и далаверите на хората от властта!Не очакваме , че ГЕРБ някога могат да проведат честни избори- абсурд!Тия народни *** така си пълнят гушите с най-различни уйдурми в тяхна полза!Изхода е един протести след протести и даване под съд /европейски/ тия натрапници и мошенници!Избори нагласени от ГЕРБ ДА НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ!ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА!ВЪН!

29

Анонимен

преди 3 години

Абе Нинова, бе, знам че с нахалство като твоето и на Мая може да се постигне много.Но понякога има обратен ефект.За парламента в ЕС гласувах машинно в квартал Люлин.И ПАК ГЕРБ СПЕЧЕЛИ. Стига скандали и крясъци, побъркахте народа да се докопате до власт.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36 АБЕ ТИ ВЯРНО ЛИ СИ ТОЛКОВО Т ИЛИ СЕ ПРЕСТРУВАШ

27

До 35 истина

преди 3 години

Зночи според тебе Радев и БСП са фалшифицирали избори проведени от ГЕРБ? Оди на доктор !Въпреки фалшификациите на ГЕРБ, Радев спечели. Борисов просто не очакваше, че ще отврати хората с цецка.

26

До 36

преди 3 години

Къде са тези милиони доволни от ГЕРБ ? Я виж колко са гласували за тях на последните избори! Сега ще са поне с 30% по малко. Къде видя милиони?

25

Анонимен

преди 3 години

От БСП пак лъжат на улицата има стотици хора не доволни а не хиляди.В същото време на работните си места и по домовете си има милиони ДОВОЛНИ от управлението на ГЕРБ

24

истина

преди 3 години

Изборите за президент, на който фигуранта спече 2 милиона гласа бяха най нечестните.Резултата е фалшифициран, защото се съюзиха ДПС, леви и десни, което показва липса на морал в политиката на трите партии. Сега към тях присъединиха и престъпниците Божков и Цв. Василев. Браво другари, стигнахте дъното. Приятелите на престъпници също са престъпници.

23

Анонимен

преди 3 години

Не видях друга партия да говори за проблемите на обществото,освен БСП,патриотите и ГЕРБ, толкоз!Другите са се засили към лапачката и заграбване на властта като бухалка.Електронното гласуване се манипулира,единствено ако машината е МЕХАНИЧНА няма да се манипулира,но такива машини няма.Всички знаят кой най-много манипулира на изборите и той не е нито в ГЕРБ в момента,нито в БСП,така че не се карайте,проведете си редовни избори

22

име

преди 3 години

ако всеки може да свали вотовете и да види кой за какво е гласувал тогава няма да може да се подмени вота, но ще трябва да се гарантира неприкосвеността заради политическо обеждение! няма невъзможни неща!

21

Истината

преди 3 години

Докато няма ценз за гласуване и всяко необразовано същество може да избере някакво число или цвят, няма какво да си говорим за гласуване. По същата причина може да дадем на всеки папагал или друг домашен любимец да гласува за народен представител!

20

Анонимен

преди 3 години

Какво ще ти помогнат на тебе машините при гласуването? Много по-лесно е да манипулираш вота чрез софтуер отколкото чрез подмяна на физически бюлетини. Руснаците го искат тоя машинен вот защото виждат възможност с пробив в софтуерната система да хвърлят в хаос цялата страна.

19

Тикволандия

преди 3 години

Някой съмнява ли се в това, че ГЕРБ и патериците умишлено саботират провеждането на избори с машинно гласуване? Три години не им стигнаха за да купят или наемат машини. Защо?Няма да се оттървем лесно от Бойковата мафия. Но ще трябва.

18

Дони

преди 3 години

АКО ББ УСПЕЕ ДА НИ ИЗМЪКНЕ ОТ ХВАТКАТА НА РАШКИТЕ - ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА ВТОРИ СТЕФАН СТАМБОЛОВ. НО ДА ВНИМАВА С ЧАЯ!!!!!

17

Майна

преди 3 години

НЕ Е ПО- ДОБЪР ТОЗИ, КОЙТО ВИКА НАЙ- СИЛНО И ЛЪЖЕ БЕЗЦЕРЕМОННО!!!

16

ист

преди 3 години

вицът на деня На площада са стотици хиляди протестиращи.Еволюция - Нинова вече лъже стотици хиляди пъти повече след като спечели изборите.Браво другарко, десет милиона софиянци спят до контейнери на Орлов мост в твоя подкрепа.