11

Анонимен

преди 3 години

До 3 до 1На мен тия:...Работи ли българската прокуратура по това дело, като се има предвид, че е получила сигнал за случая още през 2019 г. Ако да - на каква фаза е разследването?или ... Има ли разследване или проверка по този случай. И ако да - на каква фаза е?Много яко.

10

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, как досега 10 години нямаше пари за празници за всички пенсионери и тулупа ги настройваше едни срещу други по този начин, а сега от има за всички.Има пенсионери и със заплати и пенсии, които подбиват цената на труда в България и по този начин България се обезлюди от младк хора!Та на тия същите и по 50 лева а младите кучета ги яли!

9

Докога г-н Борисов?

преди 3 години

Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно внасяха своите реални пенсионни вноски. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат реалните пенсионни вноски при положение, че няма да получат съответстващите си определени им от държавата пенсии. Така изкуствено се създава "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски? Няма я! Докога само едни и същи пенсионери ще бъдат наказвани и ощетявани ? Рано или късно от Европа ще потърсят сметка за това!

8

до 4

преди 3 години

Ако беше дал на всеки пенсионер по 500 лева към пенсията резултата щеше да бъде, че щяхме да сме съвсем малко под най-бедната държава в ЕС по този показател.Сега пенсиите са в пъти по-ниски , а така наречената добавка е чиста проба ГАВРА

7

Анонимен

преди 3 години

Да го кажеш това е висша форма на цинизъм към пенсионерите особено на фона на чекмеджето.

6

Черноянчева

преди 3 години

Този *** ще опразни хазната и след него и потоп, толкова *** и нагъл, че неможе да се търпи.ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА..............

5

Анонимен

преди 3 години

В държаваат в която пенсионерите взимат в ПЪТИ ПО-МАЛКО от следващата най-бедна държава в Европа, тиквата се хвали с някакви добавки по 25 евро, които инфлацията вече е изяла и реално покупателната способност на пенсионерите намалява въпреки подигравката, пардон добавката!

4

лицемерие

преди 3 години

"Защото осигуряването на достойни старини на нашите майки и бащи винаги са били първостепенен и неотменен приоритет на правителството."За десет години нищо, сега за три месеца дал по 50 лв. и се бие в гърдите все едно е дал на всеки пенсионер по 500 лв.

3

до 1

преди 3 години

"Гешев има ли намерение да премахне лъжата от сайта на прокуратурата, че той е организирал изслушването, на което прати заместник" - този ми е от любимитеИ останалите са силни прочетете ги!

2

Дупка в бюджета

преди 3 години

Да уморим пенсионерите, винаги е бил основен приоритет за нас.

1

Анонимен

преди 3 години

Барселонагейт и записите и снимките на премиера Борисов, изтекли в последните месеци в публичното пространство, са част от темите, по които Европейският парламент е пратил въпроси до главния прокурор Иван Гешев, е написано на сайта на ЕП. Въпросите са общо 29 и освен към главния прокурор, са насочени и към премиера, правосъдния министър и правителството като цяло.