31

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката има същия недоумяващ поглед като на бай Тошо когато му казаха, че вече е никой.

30

Активист на БСП

преди 3 години

2 000 000 пенсионери по 50лева на череп =100 000 000лв! А другарят Борисов взема нов заем 2 500 000 000 ? !!! Петдесет пъти повече отколкото ще даде на тези несретници пенсионерите...

29

Анонимен

преди 3 години

Дядо -тарикат,иска протестите да продължат .Защото спрат ли протестите,спират и 50лв.

28

Анонимен

преди 3 години

Много жалък индивид е БОКО според когото Българина е прокопсал ,преди дни известен естраден певец го попита защо пенсията му е 260лв.Днес друг известен артист Васил Михайлов няма пари за операция на очите си.СРАМОТА.

27

Петър

преди 3 години

Това е цинично. Какво ще направят хората работили цял живот и сега когато са безпомощни с тези 50 лева? Безплатен обяд давали. Дайте им достоен живот и старини! Това са нашите родители, баби и дядовци. Уважаеми управляващи, нуждаем се от европейски заплати и пенсии!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Браво на Бойко грижи се за всички кадърен политик.До 9 пенсиониран генерал 20 п на к

25

Тато из Правец

преди 3 години

Луканка ,, Маджаров,, е 38 лева ! Има и по -евтин кашкавал за 12 лева килото !!!Това може да се купи -кило луканка и кило кашкавал !!! При мен това струваше 10 левс-6 лв луканката и 4 лв кашкавалецо

24

ПроСоТо

преди 3 години

не се гъбарка!.."Гъбарка" е твърде мек израз .Тоя се ГАВРИ с най-уязвимата прослойка на обществото!!..С 50 /ПЕТДЕСЕТ/ лева бил "ОСИГУРЯВАЛ ДОСТОЙНИ СТАРИНИ"...?!?!?!..като се опитвам да ви отворя очите,че тояелудзавръзванеивсичкитемудъскихлопат,вие ми се обиждате...Е,радвайте се на "достойните си старини"!

23

оставкка

преди 3 години

"Нови 2 милиарда и половина заем." нов месец с по 50лв добавка за всички пенсионери вкл. и за бившите герберски калинки с четирицифрените пенсии, което не просто запазва неравенствата, а ги задълбочава. Повече от половината пенсионери имат доста добри пенсии и трябва да спре раздаването на пари на калпак и за бог да прости. Очевидно парите ги няма налични и ще се плащат от всички работещи, които внасят данъците.

22

спрете тези бандити

преди 3 години

оставка на престъпното правителство и вкарване в затвора доживот на най големия крадец и бандит в историята на България. Борисов вкара държавата в тежка катастрофа гербаждиите опоскаха всичко, сега поколение ще се възстановяваме след тези бандити

21

Брал съм ти лайката

преди 3 години

Крадлива хераковска!!! На пенционерите 25?,а ти у чекмедженцето милиони,а у Панама милиарди!

20

Анонимен

преди 3 години

През ден се пише за тази подигравка с труда на хората. Достойната пенсия е поне 3-4 пъти по -висока от унизителните пенсий които получават родителите ни. Това е следствие от огромния грабеж на държавата. В Румъния го спряха грабежа преди 5 години и пенсийте вече са двойни.

19

Анонимен

преди 3 години

Министерството на финансите днес се хвали, че е изтеглило НОВ кредит от 5 (ПЕТ) милиарда лева?!Този тук се хвали, че раздал 105 млн на пенсионерите?!Тия ще ни оставят в зима, спрямо която виденовата ще ни се види песен.Харчи като за последно, за да се спаси още някой и друг месец до редовните избори, че пак да прави шменти-капели.Страх го е от служебно правителство и с цената на разтурена и съсипана държава ще стиска властта със зъби и нокти.

18

Предизборно

преди 3 години

пазаруване,то и един глас е 50 лв....ама нещо много се охарчи,дотук 150 лв.....а и не знае докога....

17

Анонимен

преди 3 години

Ставаш сутрин,пускаш телевизора и разбираш че Бате Бойко пак ти е вдигнал пенсията с 50лв.Ех живот!Пенсионер да си днешно време!

16

До 13

преди 3 години

До ЕльоменатВ днешно време, да пишеш истината, трябва да имаш топки.Днес.бг не се славят с това качество.По-лесно им е да си натискат парцалите и да пишат за Николета и Валери.

15

Анонимен

преди 3 години

Не искам 50 лева. Искап пенсия като в РУМЪНИ. Нали до преди 6 години бяхме на едно ниво. Как така тя успя да дръпне толкова напред в доходите спрямо БЪЛГАРИЯ?

14

Анонимен

преди 3 години

хаха...било му приоритет, но след като започнаха протестите срещу него и шайката му.Вече, само най-заблудените гербаджии му вярват на този.Ама, Радев е виновен. И Хр.Иванов и отровното трио...и Орешарски. Още тогава е съсипал всичко.

13

Ельоменат

преди 3 години

Нещо за писменото запитване на ЕС към Гешев и Борисов за снимките, записите и къщата в Барселона няма ли да ви позволят да напишете? То бива да сте платени, но вашето е направо проституция

12

Анонимен

преди 3 години

МИ КАТО ДОСТОЙНИТЕ СТАРИНИ СА ПРИОРИТЕТ ПО КАКВО Е ПРОЛИЧАЛО ДО СЕГА????????? Защо пенсията ни е най-ниска в ЕС? За мен това е оценка, че сме най-некомпетентно управлявана държава в ЕС след като не може да реализира приоритета си поне като в Румъния . Там е приоритет пенсията защото е 1,7 пъти по-висока от нашата.