51

Пенсионер

преди 3 години

Благодарим господин Борисов. Бог да те благослови. И не слушай злобните малоуумници. При тяхното управление пенсията беше 3 долара

50

Анонимен

преди 3 години

До Соня ДА И ЗА ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ КОИТО СА НАД ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТ И НАД МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ДАЖЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ДОБАВКАТА Е ЗА ТЯХ ЗАЩОТО БОГАТИТЕ ПЕНСИОНЕРИ БИВШИ КАЛИНКИ ИМЕННО ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ

49

1

преди 3 години

До Калеко Алеко,педро-алеко,последната сума дадена от станишката и масларова беше 150 лева,никога не са давали по 20 лева,така че продължавай да лижеш,своя идол.

48

един беден пенсионер

преди 3 години

Баце много ще те обичам и с 3 ръце ще гласувам за теб ако дадеш по 2000 евро върху пенсиите за Коледа и после за Нова година, да ги изкараш от онова чекмедженце.Пък може и по едно кюлче злато за всеки пенсионер да дадеш, все пак ти не си знаеш парите.Българския пенсионер от глад умира и не е алчен а пък какво са за теб ? 2000.Аре Бочко не ставай скръндза, дай.

47

1

преди 3 години

др.борисов,аз не ги искам,мога да ги даря на герб-комунисти,само ми напишете банковата сметка,но аз имам един въпрос ,към теб,как може с 47години и 6 месеца,трудов стаж,да получавам пенсия,по ниска от вашето искане за ,новия праг на бедността 369лева,това ,ако ми обясните,и аз ви повярвам,ще ви призная за "политик"

46

Анонимен

преди 3 години

Нали взеха решението за три месеца по 50 лв. още в края на юли. Защо ни притоплят манджата всеки месец и ни го съобщават като че ли вчера са направили нещо ново за пенсионерите?

45

Анонимен

преди 3 години

Дайте на пенсионерите по едно шкафче с пачки и кюлчета и ще им осигурите достойни старини.

44

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА МУТРИ!

43

Калеко Алеко

преди 3 години

Има едни червени бабички, които още си спомят с умиление как Станишко им дал по 20 лв. бонус за една Нова година, но когато стане въпрос за добавките на ГЕРБ, те естествено са крайно недостатъчни и как да са достатъчни, когато едни предишни правителства погребваха парите им в траповете на Белене и Цанков камък /ако си спомняте там сваше въпрос за милиарди/, но се оказа че ГЕРБ дали тези пари за F16, газови хъбвове и други страгечиски инфраструктурни проекти, без да помислят за бедните пенсионери

42

Реалист

преди 3 години

Стига сте натяквали една и съща новина. Решението за прочутите 50 лева беше взето преди два месеца. Смешно е, че всеки месец се обявява като ''страхотна'' новина за пенсионерите. Хвалбата за 6,7% от юли увеличение на пенсиите е подигравка и обида, защото на бюджетните служители бяха увеличени с 10% заплатите от Нова година, а сега с още 30% на тези на така наречената първа линия за борбата с коронавируса. А прочутите 50 лева на пенсионерите са за това. Безочие и примитивна тактика за изборите.

41

Соня

преди 3 години

И на тези, които получават и пенсия и заплата от държавата ли

40

Дъртанян от Банкя

преди 3 години

Един от всичкииВсички на единСцена от Тримата черепа и Бърорян Бърборясъвичи

39

До боко

преди 3 години

Боко с над 40 години стаж взех 360 лв. Пенсия,я смени, минимална пенсия250.00 лв.аз със трудов стаж 41 години близо, какво вземам,110.00 лв. Повече че съм се трудила четеринадесет години.това ли ми е пенсията за труда който съм дала,ами по добре да не работех.срам за пенсионна реформа.благодаря ти от сърце за милостиня та,там дето всеки отива,не му трябват евра, кюлчета и оръжие.там сме всички равни.

38

ЦСКА

преди 3 години

До АнонименИзвестните естрадни певци бяха на щат в концертна дирекция. Оказа се, че любимите ви комунисти са затрили цялата документация и вече няма доказателства, че те са работили и са внасяли осигуровки. Пенсията им е ниска защото им липсват по 20 г трудов стаж.Васил Михайлов отказа сумата от министерство на културата.Хайде да не обвиняваме правителството и за глобалното затопляне а?

37

Анонимен

преди 3 години

Достойни старини, ама чии? Щото ако се пробваш да живееш достойно с 50 лв ще ти е доста трудно. На всички ни е ясно, че тези пари са заради протестите

36

ЦСКА

преди 3 години

До Активист на БСПТезо 100 милиона са на месец. Извън пенсиите, които за 2.2 милиона пенсионери са около 5,5 милиарда годишно.Но Корнелия и радев така могат да смятат, простено ти е.

35

Анонимен

преди 3 години

Черепа да вземе да даде и той по 50лв,стига само Бойко е давал.

34

оставкка

преди 3 години

До Анонимен "Ставаш сутрин" но шегата на страна половината пенсионери имат пенсии по високи от минималната работна заплата, с която живеят много хора и отглеждат дори и деца. Да се дава бонус 50лв на месец на всички пенсионери е подигравка към всички работещи преди всичко и към родителите на деца, подигравка е и към бедните пенсионери , а за безработните да не говорим. Герб няма морал и управлява лошо.

33

Анонимен

преди 3 години

Когато недава защо не дава, когато дава що дава...

32

Анонимен

преди 3 години

Нека купуването на гласове да продължи!