71

11

преди 3 години

др.борисов,ти ако мислеше за старините на пенсионерите,щеше да преизчислиш,досегашните пенсии,получавани,от нашите родители,не да ги индексираш с някакви 6%, не може да си работил 40 години,и накрая да получаваш пенсия под прага на бедността.а арменеца АСТОР,който имал 15 хиляди представления,и изгоряла архива,да му отпускаш 700лева пожизнена пенсия,а на тези с 40 години стаж,да им даваш 360лева.макар че техните документи,не са изгорели в пожар,а са в НОИ,и доказани с документи трудов стаж.

70

баце

преди 3 години

Служител в даржавнат администрация - 800 лева. Калинка на ГЕРБ или на БСП - от 1500 лв нагоре. Шефче от ГЕРБ или БСП или от Службите - 2000 . Директорче от същите - над 2500. Парчали долни, държавата не работи заради калинки и случайно издигнати хора в държавната администрация. Вън на вас , вън на калинките. ***!

69

гост

преди 3 години

Не вярвам на лъжи и ***. Бил дигнал заплатите на държавните служители с 30% - леле . Абе ***, има служители с по 800, както и калинки на БСП и ГЕРБ - чия заплата мислиш,че дигаш с 30% бе шмульо. Калинките решават на кого да вдигат заплататите и на кого не с т.н. манипулирани атестации на служителите. Вън на калинките, вън на гербави и на бесепари.

68

Анонимен

преди 3 години

Бойко бе пий редовно тези пусти хапчета иначе много се излагаш от ГЕРБ съм ,ама почва да ме е срам от теб..! Ти нали знаеш ,че ценности и морал с пари не се купуват

67

ЦИГАНИН

преди 3 години

До един беден пенсионер.....МНОГО ше се радваме ние от ГРОБИЩАТА ...ако по скоро дойдеш да те КОПАМЕ....МНОГО си ОТВОРЕНГЯС ...бееееее идиотоооооооо

66

ХЕЙТЪРИ НЕЩАСТНИ

преди 3 години

68- ХАЙ ДЕ БЕ- ХА СТИГА ПРОСТОТИИ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЧУЕ ПРЕВОДА НА УРСУЛА ВАН ДЕР ЛАЙЕН- ДНЕС СЛУШАХ ИЗКАЗВАНЕТО И, СЛУШАХ И БРИФИНГА НА ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТВОРИ ИЗТОЧНИКА И ДА ЧУЕ И ПРОЧЕТЕ, А НЕ ФЕЙК НОВИНИ ОТ ЧЕЛИ НЕ ДОЧЕЛИ.

65

Петльо

преди 3 години

Бившата на боко-стела ни нарече "аборигени"Как може да правим такива работи и да плюем милиардера.Не ни е срам.Какво още не са ни нарекли тези оли"гофрени,гявол ги взел.

64

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата в Барселона: Не е приключило разследването с къщата и Борисов.Все по-силен нов тласък получава скандалът с къщата в Барселона, след като днес Брюксел изпрати поредица от неудобни въпроси до главния прокурор Иван Гешев. Оказва се, че случаят не е затворен, както твърди обвиняемият Йордан Христов в разследването на Димитър Стоянов от Биволъ и за това свидетелства официално изявление на прокуратурата в Барселона.

63

Анонимен

преди 3 години

Ама злобари вие се радвате че ще ни спрат парите от ЕС!Много са безродниците в тази държава!Милийончева,Рада дълбоката,комунистите...Фигуранта,само и само да свалят Боко!Изр..оди!

62

истина

преди 3 години

Когато БСП беше на власт, пенсиите бяха 3 долара а средната РЗ 5 долара.Ако БСП и братската им партия ДПС вземат пак властта, това ни чака.

61

тя

преди 3 години

Къде си се скрил бе мушмурок? В някое подземие или в чужбина, м? Шубе ли те е?

60

Анонимен

преди 3 години

Радев дай по 50 лева

59

Анонимен

преди 3 години

Баце, хвърляй кърпата и сдавай поста, че и паричките от ЕС секват:Притеснителен сигнал за България дойде от Брюксел днес. ЕК обяви, че възнамерява да обвърже отпускането на пари от европейски фондове с върховенството на закона в страните-членки. Това бе оповестено от първото слово на председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен за състоянието на съюза.

58

Нона

преди 3 години

До АнонименАйде пак прачети "Андрешко"! Ама наистина го прочети, за да не говориш простотии за андрешковци. Андрешко е олицетворение на съвсем друго!

57

Анонимен

преди 3 години

Вие кво искате от тази бедна държава?!Да я съборим ли?

56

Ха ха

преди 3 години

Че който е бачкал за по 120 лева при социализма колко пенсия да вземе сега? Търсете парите от Нинова и Радев. И като сте недоволни, откажете тия 50 лева от Борисов.

55

Анонимен

преди 3 години

Да попитам какво стана със Сребърният фонд и действа ли златното швейцарско правило за индексиране на пенсиите? Ако не защо?

54

Анонимен

преди 3 години

Ей вие дето протестирате и Фигуранта отивайте да работите и да внасяте в тази държава!Само андрешковци се навъдиха и после те най много критикуват и искат!Егаси лицемерието!Ай сиктир!

53

Анонимен

преди 3 години

Браво на Боко!Наистина мисли за възрастните!

52

Анонимен

преди 3 години

Заври си тия никакви пари там де слънце не огрява.Ако толкова си се загрижил за пенсионерите направи им пенсиите така че да стигат за всичко а не да се чудят как да изкарат месеца и да мизерстват до като ти непрекъснато богатееш на наш гръб.Държавата не е никак бедна ти просто държиш народа беден.Това е истината.