12

Пак от мен " ма

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара? И все пак марката на автомобила е " много " важна ! Но не тя е водеща във деянието.

11

Бой

преди 3 години

Бой с пръчки да не миже да си седне на ***, затвор и плащане на лечението +обезщетение. Водача освен неправоспособен най-вероятно е и неграмотен, на социални помощи и на някои други екстри предоставени от държавата. Аман от такива дето могат да те затрият заради простотията си.

10

Rabin

преди 3 години

Аз бях, да.

9

Анонимен

преди 3 години

Rabin, ти ли беше.

8

.!.

преди 3 години

Ха на бас, че шофиора нема да е виновен!

7

Жо

преди 3 години

ЦИТАТ- "Изгубил контрол над автомобила".Това означава, че водачът е управлявал, придържайки небрежно волана с една ръка.Ще попитам разбирачите, които ще ме репликират-На изпита за шофьор с една ръка ли карахте?При конфликтна ситуация, реакцията на шофьора е 1 секунда.След една секунда, той започва да овладява управлението.При скорост от 70 км/ч, за една секунда изминавате 20 метра, които често са фатални.

6

ясно

преди 3 години

29-годишен неправоспособен. Също и неграмотен най-вероятно, но пък многодетен баща.

5

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименИ ако го съди нашият "нязависим" съд, ще получи най-много условна присъда !!!Затова американският съдия Л--- съди най-справедливо и светкавично !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Горкият човек. Докато си работиш да ти се случи хем да се удари кола в помещението,хем точно в този момент мазнината да е около теб и да те залее. Понякога живота е доста жесток. После и да оцелее белези за цял живот.

3

Анонимен

преди 3 години

Сега ще изкарат магазинера виновен, примерно защото не е имал правото да държи тази мазнина, а мутрата с Мерцедеса ще е невинен, нищо че е карал без книжка.Българска съдебна система.

2

Анонимен

преди 3 години

Неправоспособен шофьор в 30-годишен мерцедес "нов внос". Електоратът върлува все по-активно. Политиците е време да се запитат какви хора ще останат в България и кой ще работи, като се развъждат безконтролно безнаказани неграмотни престъпници под егидата на политическата коректност.

1

Анонимен

преди 3 години

Има ли начин роднините на петър да миропомажат шифиора със същата мазнина ..щото едва ли ще го осъдят ,та и той човечецът да се облажи