222

Анонимен

преди 3 години

Ще има много изненадани, когато Слави издуха бсп от второ място, а борисов ще бъде принуден да му даде мандата, понеже никой вече не иска коалиция с геЙрб! Освен дпс естествено!

221

Анонимен

преди 3 години

Някой спомена Георги Стоев, че писал против трифонов. Да е жив и здр... Опа. Те го гръмнаха. Но както и да е.Нека само, да посоча енда от книгите му:"BG кръстника 2 Маргина, Бойко и другите"Така ... Предопреди ви човека, още тогава и заплати с живота си затова.

220

Анонимен

преди 3 години

аз пък ще си дам гласа на Мая общата щот щяла да изклати всичките си избиратели

219

Анонимен

преди 3 години

До 235По-скоро иска да каже - "Ето, аз вкарах на Трифонов идеите, вече няма нужда от Трифонов. PLS дайте глас за ГЕРБ, не за ИТН"

218

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е лявата ръка на Боко, Цветанов е дясната му ръка. Боко си тръгва, ама пак е там с своите наследници.

217

Анонимен

преди 3 години

Като гледам минусите, тука има поне 8 гербави трола на смяна.. преди бяха само 2-3.. увеличили са работните места предизборно с нашите пари и новия 5 милиарда дълг!

216

до псевдособиолога

преди 3 години

Системата НЕ е двуполюсна, за да очаквате мислещ човек да се подчини на нареждането ви. Дали Трифонов е алтернатива на Борисов, е твърде съмнително , включително поради факта, че мнозинството от хората го наричат като недорасъл - Слави. За вечните деца, хората на шоубизнеса, може да е удобно и приемливо, извън тази сфера е инфантилно.Аз лично виждам, че Борисов му взе някои от идеите и с тях силно сгреши: за субсидиите, за мажоритарния избор, за малкото депутати Трифонов нищо не е показал друго

215

Анонимен

преди 3 години

Ша царува боко ама друг път, парите ще свършат а с толкова много неграмотни и икономическа криза, нови скоро няма от де да дойдат

214

Анонимен

преди 3 години

И* кога, най-накрая ще се запълни дупката в пенсионното?!??!? Два самолета по-малко стигаха!!!

213

Анонимен

преди 3 години

да влезне радеф - той е професионален рецитатор - 4 години рецитра речите които му пишат, та още 4 ли няма да изрецитира

212

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!

211

Реалист

преди 3 години

Статията е препечатана от вестник 1 милион вица. Дай България, гологлавия измамник ще ли да постигнат Видими резултати, но това е лозунг на герб. Отровното трио измамници и калинката Мая. Смях, смях и още смях. Нека да бъдем реалисти поне за малко, единствено БСП има теоретическа възможност някога да вземе повече от герб и да състави правителство без Бойко, НО с *** и тази възможност забравете.

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 222Труъдно е да си представя, как всеки коментар свързан с подкрепа на ГЕРП или оплюване на каквата и да е алтернатива, получава по 10-15 гласа, а ВСИЧКИ останали , не получавата. Или последната статия, дето се говореше, какъв загубен бил тоя Трифонов, имаш анти коментари с по 100 харесвания. Веднага си личи, кой е големия проблем на ГЕРБ.

209

Програмист

преди 3 години

стига клоуни аматьори в тоя парламент. Време е и да влезне професинален комедиант.

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216Ако махнем плоският данък, тея 10-15 000 "програмисти", дето вместо 1700 лева, взимали 3700 лева в София (ти си прави сметката, колко "запълват"), са все тая, защото тогава, бизнеса ще трябва да плаща над 10%. Да не мислиш, че Киро Гела, Пеевски, Гришата, като и други близки и по-близки приятели на Доган и Бойко ще напуснат странта?!?! АХААХАХ! Не, няма!

207

буб орк

преди 3 години

Боко е нумбер уанСлави царвулРадеф - ль0хмън

206

Гербер

преди 3 години

ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ ВЛИЗА ЗА ПООЧЕСТ! ЧУСТВАМ СЕ СИЛЕН ЗАШТОТО СЪМ ГЕРБЕР! ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ ЩЕ ЦАРУВА ДО ГРОБ ДА ЖИВЕЙ! ГЕРБ ПОБЕДА!

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 222То и за ГЕРБ и за патриотите важи. Виж министърката на турзма. Не мое вържи две думи на английски, а ми прави изказвания на английски!!! Виж му министрите!!!

204

Социолог

преди 3 години

Дайте плюсче, ако гласувате за Слави! Дайте минус, ако гласувате за сикаджийската мутра-еднокнижник по прякор боко тиквата!

203

Анонимен

преди 3 години

Като опре до избори, че трябват конкретни лица по места. Трудно ми е да си представя, че интелигентен човек ще си заложи репутацията, за да влезе в листата на Трифонов - персона тъмна и властна, без никакъв политически опит. Процентите за Трифонов са твърде пресилени.