282

Ванга

преди 3 години

Много "хубава" статия! Само където всичко в нея е АКО ... (АКУ). Запишете си че на изборите резултатите ще са следните: ГЕРБ - 56%; ДПС - 12%; БСП - 11%; Патриотите ( ще са с ВОЛЯ заедно) - 10%; Слави - 7%: ДБ - 4%. Твърде вероятно е ДБ и Слави да останат извън парламента, защото нямат полулярност извън София!

281

Анонимен

преди 3 години

297, много голяма про'ста глава имаш ! Всичко е БКП в българската политика, но това не може да се разпознае от про'сти тикви както каза голямата тиква, че той е пр'ост но и вие сте пр'ости ! Смятащите, че в България комунизмът си е отишъл са попаднали правилно в ямата с п'омия ! Как управляват в момента ГЕРБ бе глу'паци, нали точно както по времето на бай ви Тошо, с обещания измами и диктат, толкова е просто за разпознаване и сравнение....

280

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (297)хА-ХА-ХА.Понеже при Борисов сме цъфнали и вързали и стопяваме разликата със света, към който се стремим... Колкото и парадоксално да звучи - БСП е по-малкото зло в момента. Не че и те стават, принципно.

279

ПАЛЯЧО

преди 3 години

КАТО НЯМА ЧИТАВИ ПОЛИТИЦИ ИЗПЛУВАТ РАЗНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ-СУРОГАТИ, ПАЛЯЧОВЦИ, ШУТОВЕ КАТО ТРИФОНОВ. ШОУТО ВА ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СТАНЕ ПЪЛНО.

278

Анонимен

преди 3 години

Слави - след като шоуто залези се ориентира към политиката за пари.БарековМаяКурумбашевБабикяни много други

277

Анонимен

преди 3 години

Неосъзнатият Бг-народ няма никакво бъдеше,след 09.09.с избиването на интелигенцията е обречен на вечна мизерия ! Такива проучвания като това само му наливат по'мия в главата ! Единственият му шанс,но безнадежден /защото не проумява истината /е да не допусне да влязат в Парламента всички до сега участвали партии защото всички са създадени от БКП ! Пример от вчера:-внесената декларация от майките беше подисана само от три комунистки,вместо от цялата червена група,което доказва,че са заедно с ГЕРБ

276

Анонимен

преди 3 години

Големо екип, големи капацитети, няма що. Някои истини, примесени с полуистини и откровени лъжи.Подкрепата за слави е мит, но дори към момента по стечение на обстоятелствата да я има, в хода на една предизборна кампания ще се стопи като ланшен сняг. А и другите посочени ашладисвания са чисти локуми.

275

Анонимен

преди 3 години

Народ който отново е готов да даде власт на БСП заслужава съдбата си на най-беден и презрян в европа заради простотията си!

274

Анонимен

преди 3 години

Караянчева скоро ще пасе патки.

273

Анонимен

преди 3 години

Боко е престъпник, Кошлуков - *** раст!

272

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!

271

Анонимен

преди 3 години

Вън простите кърджалийски патки от Народното събрание!

270

Анонимен

преди 3 години

Не щем Слави,искаме БСП да управлява с ДПС и патриотични партии.

269

Анонимен

преди 3 години

С чалга, вицове и лицемерие не се печелят истински избиратели и не се става политик за 1 ден.

268

Българин

преди 3 години

Човек със средна интелигентност вече е прочел приложената в дясно анкета - там има анкетирани 7000 човека ( не 1000 ) и ясно е показано какво ще се случи след редовните парламентарни избори . А то е самостоятелно управление на ГЕРБ !!! Искате електронно гласуване ? Е , тази анкета е електронно гласуване - ясно и точно , и вярно !!! Никакви чакгари, сестри Галеви, крушовски селянки или Фигуранти не могат да променят резултата !!!

267

мдаа

преди 3 години

И всега е ясно че Слави е по-голям боко от Боко или казано просто -шампион по простащина.Сега иска да има прово легетимно да краде , след като руската мафия и разузнаване години му спонсорираше простащината и антибългарщината.Какво друго е човек изгаврил се с най-българската песен "Питат ли ме дей зората ".

266

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте на всяка цена, точно това се опитват да направят с тази агресия и компромати. Да накарат нормалните да не гласуват. По този начин твърдите ядра подръжници ще имат по голяма тежест и ще могат да влязат в парламента сулю и пулю.

265

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко ще вземе по...малко от Слави,защото Цветанов го...разцепи.Виждам го трета,или четвърта...пищялка в Парламента

264

анонимен

преди 3 години

няма да гласувам

263

Анонимен

преди 3 години

@284 Вярно е, но 80%-а са вече около 100%, а както казват някои български политици може и повече!@авторапартията на Слави Трифонов би могла да бъде поне трета политическа сила. В този български цирк липсва клоуна и това ще бъде неговата кулминация! Така ще се цементират всички толупи, ***, маргинали и ***-а!Жалко за тази държава или както някои казват територия.Продадохте интересите на протестиращите! Приемайте мигранти, за да се научите да протестирате!