138

Анонимен

преди 3 години

До СтейсиТриете ми коментарите ама ще го напиша пак. Мамулите с по-тъмен цвят са уникални Да наеме дядо ракета та да отидат на Марс ама да вземе и родата.....Помоли Радьо пилота, той от малък си мечтае за Червената планета - Марс! :))))))))))

137

ПроСоТо

преди 3 години

До 21 Март 2012това е интересна информация,не бех чул за нея...Е,какво стана?.."Проверките на прокурорите ще приключат до месец"?..сега сме 16-ти Септември,цели ПЕТ месеца СЛЕД "приключването до месец"!!Та?...ИСКРЕНО питам,защото не съм в течение.Та?..-Има ли внесени обвинителни актове след тая "проверка"?..Колко са и какви последствия "има" от тях?За осъдителни присъди не си и помислям дори,но просто "за ПРОКУРОРСКИЯ СПОРТ"?

136

Стейси

преди 3 години

Триете ми коментарите ама ще го напиша пак. Мамулите с по-тъмен цвят са уникални Да наеме дядо ракета та да отидат на Марс ама да вземе и родата

135

Анонимен

преди 3 години

До 143Не, бягството е решение на страхливеца и предателя. От слабохарактерни хора тази държава няма полза.......Аз пък избягах още по времето на "великия" правешки КПСС задникоблизец и сега мога само да се забавлявам с клиповете на Киро Брейка (Фейка) - "оригинала". Истината е че и накъдето и да се обърнеш само червени зомбита а да се бориш с тях е равносилно на преработката на аакото отново в бял хляб!

134

21 Март 2012

преди 3 години

Прокуратурата разследва 30 ромски организации. Проверките са по сигнал за злоупотреба с финансови средства, които са получили от различни чуждестранни фондове, съобщи по време на кръгла маса Асен Карагьозов, координатор на фондация "Рома". По думите му, има съмнения, че вместо за интеграция и обучение на децата от ромски произход, парите са похарчени за скъпи автомобили, строеж на огромни къщи и закупуване на скъпи джиесеми и техника, с които са се облагодетелствали собствениците на фондациите. Проверките на прокуратурата ще приключат до месец.

133

21 Март 2012

преди 3 години

,.Прокуратурата разследва 30 ромски организации. Проверките са по сигнал за злоупотреба с финансови средства, които са получили от различни чуждестранни фондове, съобщи по време на кръгла маса Асен Карагьозов, координатор на фондация "Рома". По думите му, има съмнения, че вместо за интеграция и обучение на децата от ромски произход, парите са похарчени за скъпи автомобили, строеж на огромни къщи и закупуване на скъпи джиесеми и техника, с които са се облагодетелствали собствениците на фонда''

132

Анонимен

преди 3 години

До България е в комаНе, бягството е решение на страхливеца и предателя. От слабохарактерни хора тази държава няма полза.

131

Гробище

преди 3 години

Социално слаби ***

130

Гробище

преди 3 години

До АнонименПолучават помощи защото социално слаби...

129

Отговор

преди 3 години

До "Железаря" 125:"И когато не остане нищо за разграждане...",ще е каквото е останало за доограбване!?!?!?Те само това знаят и могат!?!?!?

128

Анонимен

преди 3 години

Яжте гмо рапица и си свиркайте!

127

Анонимен

преди 3 години

До ОХЕдин еди как си забогатял взел, че се възползвал от услуга на друг, а последният може и да плаща данъци. А да видим къде е нередното?

126

ОХ

преди 3 години

И ТОВА ЛИ ВИ Е ГОЛЯМАТА НОВИНА?

125

баба мара

преди 3 години

сред посрещачите трябва да е икон полиция и нап по тържествено щеше да бъде

124

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ

123

Анонимен

преди 3 години

имам един въпрос към общинския съвет в самоков:от вчера вече започна новата учебна година,нали?тогава какво прави тази тумба от невръстни ромчета пред магазин "БИЛЛА" в града?Отговор: учиме се бе, бате! Да кхрадеме, да проосиме... Такива работи се учиме ние. А другото учене ше го караме дистанционно до 8 клас.

122

българин

преди 3 години

Няма ли кой да го попита Железарчето , откъде са му парите и платил ли е данъци за тях ?!

121

Saki

преди 3 години

Статистиката брои за брадчеди ,само тези които сами се определят за такива,но проблема е че 95% се самоопределят за българи и поради това данните са неверни.

120

Анонимен

преди 3 години

До Sakiофициално според статистиката в софия-броят на ромите е малко над 400 000,а реално тяхната бройка надхвърля 1 млн. и 500 000 на територията на българия...а може и повече.

119

Saki

преди 3 години

Когато преди 20 години Ренета Инджова поиска да се уточни точния им брой на тези индивиди,парламента не и разреши. В с. Въглен варненско в Уикипедия пише 95% българи,а реално там българи няма 100% са от брадчедите. Крие се истината.