178

Йувиви

преди 2 години

ЗА КАКВИ ПОМОЩИ ГОВОРИТЕ ***...30 ЛВ ПОМОЩИ. *-*

177

дам...

преди 3 години

Някой ще благоволи ли да провери дали семейството на този новороден бъдещ "паша"е заможно или са на социални помощи както останалите индианци от Столипиново? Ако се окаже евентуално, че същите са богати сигански барони, как са придобили тези средства, какви данъци и дали изобщо са плащали такива някога? Тая показна случка с хеликоптера и новородения Асан поражда куп въпроси, които би трябвало да заинтересуват уж отговорните служби и институции, но едва ли това ще се случи!

176

Анонимен

преди 3 години

А защо икономическа полиция не провери от къде разполагат със средствата да наемат хеликоптер? Какви данъчни декларации са подали, колко човека в семейството работят и какви осигуровки са внесли. Или по-лесно е да мрънкаме, че са ни ниски заплатите, да пушим пред народното събрание, пък че престъпниците се разхождат с хеликоптери, много важно...

175

Анонимен

преди 3 години

ПОКАЗНОСТ, А НЕ "като в приказка"....

174

Анонимен

преди 3 години

Тая поляна била собственост на общината?На хартия може би, дефакто си е собственост на туземното население.Няма значение дали ще го кръстят али паша или конърмаклауд, пак си е от същото племе.Учудвам се,че гюрюлтията все пак е била прекратена - интелигентни ?

173

Журналистка мисъл!

преди 3 години

"Като в приказка " ?!авторке на статията, кажи в коя приказка се разказва за Хеликоптер?!

172

Прекалено идва

преди 3 години

Ами да си ги санкционират тихо и кротко, както си му е реда. Не да ги правят известни, да се радват че дали по новините раждането на наследника. Всяка глоба за нарушаване на тишината и пр. ли се обнародва на обществеността?

171

Хафтеееее

преди 3 години

Добре че в БГ-то няма филиал на Спейс Екс.

170

Док

преди 3 години

Напппалма не е измислен случайно! И съвсем не случайно се мята от хеликоптер.

169

Анонимен

преди 3 години

къде са данъчните да им проверят доходите?? опа те са на проверка в хиполенд!

168

Системата ги храни!

преди 3 години

Хвала, на такъви майки! Тях системата не ги убива, тя тях ги храни!Електоратът трябва да е готов за следващите избори!Тази майка, с хеликоптера, тя е добра майка, тя не ходи пред Народното Събрание да досажда на депутатите с нахалните си изисквания държавата да помогне на болните им деца! Те пари имат не само за децата, но и за хеликоптер биля!Аз ако бях на тяхно място обаче щях поне един Кугър да наема - от Военновъздушните Сили!Народе, това е бъдещето на България - гледайте Столипиново!

167

Анонимен

преди 3 години

България е просперираща държава. С парите от помощи хората с хеликоптери хвърчат.

166

Анонимен

преди 3 години

Както са казали хората "тъмносиня" работа.

165

Щом е железара

преди 3 години

трябваще с влак да го посрещне, влака има повече д-желязо!? Вместо да го обесят този ***, те го хвалят, бил бизнесмен, колкото Домуса е такъв!? Майките на болни деца изхвърлиха от парламента, само телевизията на Домуса пуснаха вътре, защо ли!? Защото *** в една кратуна!

164

do 171

преди 3 години

НОЙ... много си неграмотен бе!!!70466

163

Анонимен

преди 3 години

Веско Железаря, a? Че те не са ли поне 90% от мангупите с име Веско, а прозвището Железаря им отива най-добре.

162

Анонимен

преди 3 години

Демек хеликоптера е на болницата !Човека плаща на болницата и родилката лети с бебето !Ко толкова незаконно има незнам ?Свети Георги да не уведомява за всеки болен къде ще каца ?Това е малък хеликоптер не голям !

161

Анонимен

преди 3 години

Истината е че ромите са сплотени и бутат цели институции от власт !

160

Анонимен

преди 3 години

Ромите са християни, бе!А, Асан Паша е турско име!Значи се е родило турче.

159

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе, бягството е решение на страхливеца и предателя. От слабохарактерни хора тази държава няма полза.......Тя България е пълна с юнаци, пръднат няколко рома в тумба и българите се *** поотделно!