27

СПРАВЕЕДЛИВОСТ

преди 3 години

съдът сметна, че няма доказателства турчина да е виновен за катастрофата и върна делото, а за марешки бързо-бързо ефективна присъда, на втора инстанция

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "новата пленарна зала е доста зле" ми ти какво очакваш партиен дом е било и пак ще бъде, но да ти кажа не заслужават да стоят в Парламента по принцип..

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Има едни приватизатори на РеМеДета дето трябваше да бъдат осъдени отдавна заради криминалните си схеми, опорочили Прехода и ощетили целият български народ, но те още си безчинстват в парламента и продължават да възпрепястстват развитието на България с легални и нелегарни средства. Това че е осъден Марешки е добре и показва че правосъдието работи, но какво да кажем за Президенството, което се оказа гнездо на руски агенти, кадри от старата ДС и саботьори от Метрото ... ?!

24

СС

преди 3 години

абе тез с Пленарната зала са без маски ок както в училище ама като излязат в коридора дали си слагат маските? и ако някой е с температура дали има изолатор докато дойде бащаму да си го прибере?

23

Анонимен

преди 3 години

Нещо не е наред в съдийската гилдия. Такова диаметрално решение между двете инстанции не е нормално.И в крайна сметка виновен ли е или не.А взелите съдии невярно решение, ще носят ли отговорност, най малкото защото рушат доверието в независимата съдебна власт. Нещо много смърди цялата работа.

22

Професор

преди 3 години

За всички проблеми в е виновен шофьора на самолет! Импийчмънт за шофьора!

21

Пилат Понтийски

преди 3 години

към 5. Обидно е да ги наречеш "магарици". Но е обидно не за тях а за самите магарици. Магарето беше , а на места и все още и сега, предимно в планинските райони животното, без което стопанинът му не би могъл да си представи изхранването на семейството. С магарето се ореше, караха се дървата и скромната реколта от къра. Магарето беше култ. А тези манекенки кому са нужни и с какво допринасят с присъствието си в този форум. Разбират ли материята, която се обсъжда и за кочто дигат ръка?

20

Анонимен

преди 3 години

Какъв рейтинг ще има, като в него има партия без никакъв авторитет, като бсп, с лидер уволнен заради корупция.

19

Анонимен

преди 3 години

Встрани от темата, новата пленарна зала е доста зле.

18

Анонимен

преди 3 години

абе какви съдебни процеси както е казал поета по един свинец за всичкиПоетът е поет, реалността си е реалност. Да ги осъдят на по 20 г., да им конфискуват имуществото и офшорните кинти и като излязат, да трябва да почнат от нулата. Куршумът им е твърде бързо наказание на тия пиявици.

17

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв цирк...

16

Анонимен

преди 3 години

българска му работа

15

Обективно

преди 3 години

МАРЕШКИ Е НАКАЗАН ЗАРАДИ ГЛАСУВАНЕТО СИ ЗА БОЙКО. РУСНАЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ. МОЖЕ И ДА ГО ПООТРОВЯТ. ДА СЕ ПАЗИ!!!!!!!!!!

14

Тиква

преди 3 години

Половина от "депутатите" мутри и цинични хиени, скоро и митака"Голямото Око"ще стане депутат, ще излезе от затвора и готово: министър на търговия.

13

Анонимен

преди 3 години

Без Народен съд 2 нищо няма да стане и това е....

12

до 7

преди 3 години

абе какви съдебни процеси както е казал поета по един свинец за всички за да дойде свободата то от друго няма да разберат....само свинеца ще ги излекува, така е ставало9 в миналото надали ще е различно и бъдещето кръговрата на живота се върти....

11

Анонимен

преди 3 години

Народни представители ,съдени,осъдени,с висящи дела ,това само в България ,гадове ***

10

Анонимен

преди 3 години

Това ли депутатките на Марешки? Да не ги е събирал от булевард Владислав във Варна, след 22-23 часа?

9

да бе

преди 3 години

Ниският рейтинг на НС не е присъдата, а факта, че такива Марешки и сие от неВоля са депутати.Факта, че ПП Караянчева е председател на НС. Пиша ПП Караянчева, че не е редно да се казва ***, за да не се обиждат всички от кърджалийско.Факта, че такива безгръбначни като Биков, Гърневски и сие опръскали по над 10 (десет) партии са в НС, мотото на които е - ние сме с таз, която е на ВЛАСТ!И т.н. и т.н.

8

Анонимен

преди 3 години

Пуделите са за това да джавкат в прослава на вожда си.