87

новото златно пръсче

преди 3 години

До Анонименпрелъстен и изоставен!

86

Dinosaurus

преди 3 години

Да бе, когато протестърите се самонастаниха върху обществени места - кръстовища и площади - президенто ги пазеше чрез полицията, която е на държавна издръжка - от нас, несъгкасните с противообществената им проява.На Марешки в частната собственост се самонастанил някой си, наем на плаща, обаче собственика не може да си търси правата - било рекет ! При такава политика на президента, при "отровни" протести какво очакваме?Импийчмънт, Фигуранте !!! Долу и у лево !!!

85

Анонимен

преди 3 години

Божков още не е осъден да го направим председател на народното събрание....

84

Хм

преди 3 години

С оглед на зависимостите в държавата,възможно е присъдата да цели контрол над Марешки през близките месеци.Примерно при неправилно поведение и третата инстанция да потвърди присъдата.Иначе казусът е спорен и е възможно да не е за такава присъда.Но пък не е нормално да бъде оправдан напълно,защото има действия на самоуправство и физическо насилие.Изобщо-палавник си е Марешки и често е отвъд закона,вкл. и с бизнеса си.

83

Срам :(

преди 3 години

Вижте този цирк, на който сме подложени от некопенетни хора, които избират нашето бъдеще !!! Цирк !!! Срамота, как лесно се продават , за пари !

82

Ленин-Сталин

преди 3 години

До GGКайто не е с нас - той е против нас! Трябва ли да го напомняме? Убеждаваме и принуждаваме............

81

Анонимен

преди 3 години

Добре че депутатите от БОЛЯ се строиха да ги видим, че иначе освен тая с пилона, другите не ги познаваше никой

80

гнездо с престъпници

преди 3 години

До Активист на БСПНапомня ми на баташката църква! Следва клане на червени хайдути-бунтовници!

79

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПБаташката църква се е превърнала в парламента!

78

До майна

преди 3 години

Много знаеш, браво. Истината е, че получи чембер по ушите - а не слушкаш, а пр бай Ставри...

77

Майна

преди 3 години

Марешки ще бъде оправдан та трета инстанция или в СТРАСБУРГ. НЯМА ОСНОВАНИЕ ДА НАПУСКА ПАРЛАМЕНТА. ТОЧНО В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е НЕВИНЕН.

76

999

преди 3 години

МАРЕШКИ БЕШЕ НАКАЗАН ЗА ТОВА, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ББ. РУСНАЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЧАЙ!!!!

75

старото правило!

преди 3 години

До Ф.С.В.Да се нацначават за управляващи само компроментирани и криминално проявени лица!Да са под вечен страх от разкрития и отзававане на улицата откъдето са започнали!Затова съветската армия заедно със златото открадна архива на цялото ни Политбюро!

74

ТЕОКРАЦИЯ

преди 3 години

До Ти гледайДЕМОКРАЦИЯ=АТЕИЗЪМ... СРЕЩУ БОГА!

73

Гуфу

преди 3 години

Какъв удар по НС. Нали са го избрали хора да ги представлява в това НС. Нима не знаеха кой е какъв е Марешки? Обаче си гласуваха за него и човека е депутат. Принципно съм за мажоритарен вот но ми се струва, че тогава ще има доста хора като Марешки. Матриала ни е такъв, мръсни хора сме, долен народ. Кога станахме такива незнам но е истина, че нямаме национално съзнание и изградено Общество. Всеки е сам за себе си с каквито средства намери за добре пък после скачаме и искаме спазване на закона.

72

Х

преди 3 години

При тези обстоятелства Марешки би трябвало да бъде отстранен като зам председател на НС и дори като депутат. Ако има малко морал и достойнство сам ще си подаде оставката, а не да разчита на цирковите изпълнения на депутатите от воля.

71

Ти гледай

преди 3 години

Да не му вдиганат присъдата на последна инстанция, както ЕП е подпетил прокуратурата ни и да не го хвърлят на вълците. Ама тия неща не ги пише в ПИК и Блитц.Не че е невинен магарешки. Става интересно, верно ще ядем пуканки и ще гледаме зрелища.

70

Ф.С.В.

преди 3 години

Всички в НС са като Марешки-всички са за ПРИСЪДИ И В ЗАТВОРА!!! АКО ОСЪДИМ ВСИЧКИ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА ОТ 32 Г - ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОСТРОИМ 20 НОВИ ЗАТВОРА!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Настаняване то в чужд имот и преместването на гранична линия, е десетилетен навик на червенитебоклуци.

68

Анонимен

преди 3 години

Ако Марешки докаже, че е невинен, срещу авторите на удара, следва също толкова силен такъв.