144

Анонимен

преди 1 месец

Има доказана вина и съдебно решени което всяка правова държава е длъжна да уважи и поиска оставката на този политик и ако той има поне малко съвест е си подаде само оставката но явно днешните управляващи са толкова корумпирани че дори явно престъпление не им ги разследват не ги разследва прокуратурата нито за незаконно притежавано оръжие, нито за противозаконни заграбени държавни земи, закупени на безценица хотели,нито за клевети срещу президента, нито за заплахи с трупове и морги,нито за обиди

143

Обединение с кого?

преди 1 месец

До Dinosaurus: Президентът Радев не е обединител на българският народ с крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. А и такова обединение не ние е нужно. Изходът (изглаждането, както пишеш ти) ще стане с оставка и предсрочни избори.

142

Тикволандия

преди 1 месец

Да не се кахърим отсега за Марешки, още нищо не е ясно. Като си знаем съдебната система, най-вероятно (като си плати) ще го изкарат невинен на последна инстанция. А дали това ще повиши рейтинга на парламента е съмнително.

141

Dinosaurus

преди 1 месец

До До 101 Ами прочети и най-новата новина: Мая Манолова с група протестъри е превзела парламента с измама и взлом и ще го окупира, докато НС само се пазпусне и Борисов подаде оставка (на нея ?!?). Е, сега на "гербаджийчета" ли ще си гукаме? Да взема ли да изреждам БСП какви ги вършеше? А Майчето как от депутат и омбудсман стана протестърка, докато наричаше други протестиращи "тълпа" ? А Радев не е изпълнителна власт, той е обединител, президент! Да си видял да изглажда конфликти?

140

робска колония

преди 1 месец

Жена му е някаква родственица на Путин... После ми кажете, че не сме евроатлантическа робска колония и като знаем чие слугинско правителство е това никога няма да видим Баш Мафиота зад решетките

139

Анонимен

преди 1 месец

Стъпка 1 - депутатите от партия "Воля" дойдоха на работа в парламента с тениски с надпис "Аз съм Марешки".
Стъпка 2 - ние ще влезем вместо теб в затвора - Марешки ти си наша гордост

138

До депутатите

преди 1 месец

Вие сте позор за себе си, за институцията Народно Събрание и за България. ОСТАВКА незабавно палячовци.

137

Чебурашка

преди 1 месец

До Анонимен....... за изнудване на собственици на аптеки да ги прехвърлят на него....

Използваш опорните точки на родените съдии. Изнудване няма. Марешки го обясни много точно. Но до трета инстанция бабикянчетата ще срещите да посиняване, че има изнудване.

136

Чебурашка

преди 1 месец

До Анонимен..... Как ли се е оформил този съюз.....

Американският възпитаник Христо Иванов - Пинокио е от известния комунистически род Бойкикеви. И двамата са обсебени от маниакалната идея за свалят кабинета и да управляват.

135

Анонимен

преди 1 месец

А Марешки има дела още за боя над Костадинов
и за изнудване на собственици на аптеки да ги прехвърлят на него

Как са се намерили хора да го вкарат в парламента

пс - Знам Чебурашко, радев и в този случай е виновен .Той е поръчал делата , подготвил е присъдите
За човек без реална власт доста добре се справя

134

Жалко

преди 1 месец

Таково е доверието към съд и прокуратура. Пореден цирк с поредни циркови артисти/палячовци/. Жалко, че това се случва в най- свидната институция на демократична България

133

Анонимен

преди 1 месец

До Чебурашка 131
Тоест сега да разбирам , че американският възпитаник , слугата на Борисов в предишното правителство - Христо Иванов е влязъл в съюз с фена на Русия , слугат на Рештников -Радев , за да изкарат осъдителна присъда на Марешки
Как ли се е оформил този съюз
А между впрочем , вашите хора пишат ,че Марешки обслужвал Русия , бил руски слуга и т.н
Уж и Радев прави същото , а Марешки с присъда по заповед на Радев
как ли ще да е станало това объркване , няма логика

132

Анонимен

преди 1 месец

До Чебурашка 122
Пак че не обвини Путин за присъдата на марешки ,имаш напредък явно

131

Чебурашка

преди 1 месец

До Анонимен...... Марешки над закона ли е....


Никой не е над закона и Радев ще го разбере най-добре. А случилото се с Марешки е по заповед на комплексарят от Дондуков 2 и на Христо Иванов - Пинокио.

130

Аз съм Йоцич

преди 1 месец

И какво е това струпване на 8 шyндu на трибуната. Няма ли председател да въведе ред.

129

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

Марешки изнуди с много пари Бацето, за да го подпре за конституцията, дето не я е чел. Бацето се ядоса и нареди да си получи заслуженото, като на предателите и изнудвачите. Цялата пасмина в това народно сърание трябва да подаде оставка, защото нардният гняв ще ги изхвърли от там.

128

Анонимен

преди 1 месец

До Чебурашка 122
Марешки над закона ли е ?

Радев ли го кара да изнудва собственика на пицарията ?

127

Анонимен

преди 1 месец

Герботроловете много се пънат. Но безкнижността, вродената имбецилност и очевидно беден речник ясно личат в нечленоразделните им словоизлияния. Чебурашке, гърбаво застъпниче, какво ти обещаха, за да плещиш простотийките си из интернет? Някоя блага службица или само дневните 20 лв., които ти дава Шехеразада?

126

Чебурашка

преди 1 месец

До До 112...... Съда осъждал противниците на Радев?!.....

Ако беше малко по умен щеше да знаеш, че по-голямата част от съдиите в апелативните съдилища е в ръцете на тези, които в момента се опитват да направят преврата. И те сега изпълняват желанието на Христо Иванов - Пинокио и Радев да накажат Марешки, че осигури нужните подписи в парламента.

125

Чебурашка

преди 1 месец

Кирето Добрев, който игра поддържаща роля за легитимацията на избора на Корни, също ще оцелее. Да му мислят Жаблянов, Янков, Гергов, Миков и още редица другари, които не играят по свирката на баш социалистката.