63

Гневен

преди 3 години

Тези *** сринаха и НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!! СРАМ и ПОЗОР за този ПАРЛАМЕНТ, който стана арена за защита на престъпници,които стоят в президиума му!!! Резилът е тотален,на всички нива в ДЪРЖАВАТА ни при управлението на МУТРИТЕ!!! ОСТАВКА на фашистката ХУНТА!!!

62

бай Танас

преди 3 години

Аз пък не съм Maгарешки!

61

Анонимен

преди 3 години

До ГуфуАкълът също е дефицит а без него активността на гласуващите е като да се къпеш с дрехите!

60

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 70И кои са тези умни, интилигентни и възпитани хора, които да се кандидатират и да ги изберем? За да влезе Марешки в парламента за него са гласували 4,26% или 145 637 души. Защо гласуват за този тип и неговите депутати, любовници, дупелизци и прочие? Отдавна се знае какъв е Марешки. Проблема е в ниската активност. Не може само да се скача. Трябва и малко ангажираност. Ходете да гласувате всички и тогава ДПС няма да са никакъв фактор, подобни партийки като Воля няма да ги има.

59

Анонимен

преди 3 години

Осраниии български земи, лайняятаа плуват си в реки. Във щаба малоуумниии има окенндзват нашата родина!

58

Леле

преди 3 години

Толкова са прости ,че мак сами си признават че рекитират ,вместо да си дистанцират

57

Анонимен

преди 3 години

Да заминава за затвора, че да има време да чете проекта за конституция, под който се подписа наскоро!

56

Анонимен

преди 3 години

Обикновени плагиати на подкрепящите ЧарлиЪбдо. Спомнете си преди години акцията "Аз съм ЧарлиЪбдо" доведе ли до читав резултат?

55

Анонимен

преди 3 години

Циркът в Народното събрание е пълен! Смешниците от Воля и техният главатар надминаха себе си по простотия. Искаме ново НС с умни, интелигентни и възпитани депутати, а не с бандити, простаци и циркаджии! Нови изборни правила са неизбежни, за да не се повтаря сегашната трагикомедия!

54

Сандо

преди 3 години

гледайте само какъв е цирка в НС. Ти гласува ли? ако отговора е НЕ да знаеш че и ти си отговорен за тоя цирк!

53

Анонимен

преди 3 години

Марешки = осъден престъпник.Аз съм осъден престъпник.Тия тениски не са много добре премислени, утре като някой ги нарече мафия даже няма да могат да го съдят за клевета, защото вече са си признали публично.

52

С надпис на джипката

преди 3 години

"Аз съм ***"

51

Анонимен

преди 3 години

До Джедай МастърКакто се вижда , пълна деградация на тева народно събрание. Като се започне с компрометираната репутация на председателката Караянчева, ( направена лично от министър председателя), зам. председателя Марешки, и надолу по вертикалата. Затова с пълно основание се иска оставката им.

50

Анонимен

преди 3 години

До АнгелОчевидно съда е преценил, че Марешки е виновен.Ние няма какво да го коментираме без да познаваме случая.

49

Х

преди 3 години

Много зле за тях. С тези изпълнения сами се компрометират като мутри. аз съм марешки е равнозначно на аз съм мутра. А обществото иска мутрите вън.

48

Джедай Мастър

преди 3 години

T.e. депутатите не признават разделението на властите и не приемат решението на "независимия" български съд. И тия същите ще пишат нова конституция.

47

Анонимен

преди 3 години

Че какво общо има парламента със съда? Без драми, всички би трябвало да свършите така, ако имаме читава съдебна система.

46

баба мара

преди 3 години

това е позор за българите които са гласували за воля депутат със свален имунитети осъден е зам председател на нс позор оставка и нови избори

45

1

преди 3 години

До офф,същата като разликата на тиквата от тях.

44

1

преди 3 години

за тениските разбрахме,а пъпките,как ще ги напишете по лицата си.