40

Наемател

преди 3 години

Към #топломера,който изглежда е голям разбирач!Ако си чел правилно,в жилището не е живяно 10 години ,второ апартамента е 50 квадрата и трето нямаше никакви стари задължения към топлофикация.Откъде изсмукаха тази изравнителна сметка от 700лв?Това за мен е грабеж.

39

анонимен

преди 3 години

пълна боза във фактури и вглавите им- алчността няма край

38

топломера

преди 3 години

#наемателя. - Обезвъздушаването е елементарно, даже неграмотен човек може да го направи. При индивидуалните топломери също има процент обща част дори при неползване на услугата. Зависи от сградата, саниране, изолация. Обикновено процентът е незначителен , но с натрупване за почти година може да стигне с лихвите и голяма сума. 700 лева са нереално много но зависи и апартамента какъв е , ако е 300 квадрата е едно ако е 75 - друго. ТЕЦ дава неограничено топла вода и отопление срещу коректност.

37

Наемател

преди 3 години

Нанесох се в жилище под наем ,през декември 2019.Жилището не е обитавано от 10 години.Собствениците живеят в чужбина.Измръзнах от студ,защото не бяха обезвъздушени радиаторите.Изненадах се,когато видях изравнителната сметка (01.05.2019_30.04.2020),сумата е 700лв,която дължа?!Настръхнах!Оправдание на "топлото",че не е подсигурен достъп при отчитане.Заявих посещение и срещу 30лв.подсигурих достъп!Сега тръпна в очакване.Дали ще е пореден удар ,обир или незнам как да го нарека.

36

Програмист

преди 3 години

то народа едва чете и пише, едва смята без да ползва пръсти, а те и фактура ще им слагат!Срамота!

35

Това е така!

преди 3 години

Като си гледам сметката за парно и ми отнема около половин час за да хвана някаква логика и разбера кое, за кое е, защо и за какво се плаща!Опростете фактурата и я напишете така че тя да бъде разбираема!

34

НАРОДЪТ

преди 3 години

Аз пък искам по 1М евро на калпак. За всеки. В България. И всеки месец по 10К евро джобни . На всеки. В България. Безусловно. Иначе революция.

33

Анонимен

преди 3 години

Аз никакво връщане на нищо не получих. Мошеници!

32

Сандо

преди 3 години

схемата на Вальо Топлото още върви изглежда

31

мхм

преди 3 години

Хайде по-голям натиск, а не някакви фиктивни глупости

30

...

преди 3 години

Значи язе не знам колко *** требе да сте!? Единственото което прави топлофикация е да зема едни пари от гражданите (особено от тия дето редовно плащат) и да ги дава на текущо оправящата ни партия! Сметките сега са високи поради простата причина, че идат избори! *** ли сте толкоз години досега да не го разберете това!? Като доказателство мога да ви кажа, че въпреки падналата цена на газа с 70% ще плащате доста по-големи сметки! *** като немате акъл, така ще е!!!

29

L.

преди 3 години

Да правим разлика между сбъркани и объркани сметки.

28

Аврамъ Бакалинъ

преди 3 години

До гостИ аз това ги питам вече 2 месеца но нашенеца явно обича да го грабят официално и да окат срещу тоя който гледа да им оправи държавата ! И затова и топлофикация нек и водата пишат яко надути сметки докато тълпата врещи срещу герб и боко но кой да забележи истинския враг..! И ТО ВРАГ КОЙТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ ЩАВИ ТОЛКОВА НИ Е ПО ГОТИНО СЯКАШ.!

27

Обективно

преди 3 години

Да плаща наем за тръбите минаващи през частните имоти или да ги изкарва овън и да влизат в апартаментите на тези които желаят.

26

Анонимен

преди 3 години

За да се врязумят тези грабители от "Топлофикация - София", първо трябва да се промени Закона за енергетиката, за да може всеки, който пожелае, да се откаже от услугите и. Това обаче скоро няма да стане, защото от принудителните вземания "Топлофикация" пълни нечии джобове в Софийска община и по-нагоре. Затова: тотална промяна на системата!

25

Анонимен

преди 3 години

тази е толкова безполезна ама се напъва да отчита дейност

24

гост

преди 3 години

До Анонименче защо протести пред Столична община, а не пред Топлофикация или топлинните счетоводители?

23

Анонимен

преди 3 години

ПСИХИЧЕСКИЯТ ТЕРОР, който Топлофикация практикува по принцип над своите клиенти, е неизвестен на или насърчаван отвисоките етажи????Т. нар. протести и въстания обаче нито дума не скандират срещу терора на Топлофикация. А зимата е на прага. Та?

22

Анонимен

преди 3 години

Закривайте я тая мафиотска ***.От 30 години все на загуба работят и все объркват фактури.

21

Анонимен

преди 3 години

Тотална изpoдщина е да им намалят с 53% газа, със задна дата повече от година... и после да се окаже, че при едно и също потребление аз не само нямам да вземам, ами имам да им давам над хилядрка...Да питам - ако го нямаше това намаление каква щеше да ми е изравнителната сметка - 3000 лева ли? Яко са оцапали пейзажа, ама нищо няма да им се случи. Излиза че е по-добре да не бяха намаляли газта. Тогава изравнителната ми сметка беше 50-100 лева, ядваше се!