103

До 116

преди 3 години

Знам по-добре от теб!!! Да, тогава Гърция не беше член на ЕС, но беше член на НАТО! Пък каквито и аргументи да вадиш, трябва да е ясно, че нас специално никой няма да тръгне да ни спасява. Всичко останало са мечти и фолклор!

102

27683625687979211987

преди 3 години

До Анонимен 112Е ти нали си умник явно много ги "разбираш" тези работи. Я ни осветли сега за "заглушителната техника", а може и за "пренасочването на сателитите". Май си се вкарал в някакъв шпионски филм,а? На коя серия си вече? Не ми отговаряй, не мисля да си губя времето с "разбирачи" като теб.

101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФранцузите заговориха за чисто европейска армия,която да се управлява само от европейци,но явно им запушиха устата и повече не споменават за такава армия.Това говори,че Европа е една жалка колония и не може да бъде самостоятелна.

100

Austin

преди 3 години

Към днешна дата има три световни сили САЩ, Китай, Русия. Турция се опитва да се присламчи, но е мънечка, нема да й издържат крачетата.

99

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаАбе Гърция не е била още в ЕС,когато турците са превзели Кипър,а самите гърци са били в този момент под властта на фашистите,щатите и черните полковници,има спасени гърци от българите,които са бягали от терора и убийствата на черните полковници,за да се спасят в България.

98

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Борисов. Само братската дружба между Вас и Ердоган ще ни спаси от комунистите. Дерзайте ! Само напред и само нагоре ! Обичам Ви !

97

Ахмед 14 ти

преди 3 години

Когато Ердоган го няма ще се моля за исляма. Аллах му даде сила да поведе война срещу европейските кръстоносци-колонизатори. От бреговете на Северна Африк до Персия и от песъците на Арабия до портите на Виена. Мека, Медина, Ерусалим, Александрия, Антиохия и Солун. Това е нашето наследство.

96

Анонимен

преди 3 години

Ние сме в НАТО , а условието да влезем в НАТО беше да си унищожим армията да не можем да пометем Турция и Гърция с нашата армия, след като унищожихме армията си вече сме горд член на НАТО но нямаме оръжия така че единственото което имаме е телефон с които да говорим с Турция .Телефона е нашето единствено оръжие като натовка държава, да се надяваме че бойко знае как се работи с телефон.

95

Анонимен

преди 3 години

До 27683625687979211987То ако беше тайна,нямаше да говорят по телефона,бе умник.Да не говоря,че и без телефон могат да се прослушват разговори,ако няма някаква заглушителна техника.

94

Анонимен

преди 3 години

Откога започнаха да нападат парламентарните групи на ГЕРБ и коалиционните им партньори?Откакто Цветанов напусна ГЕРБ.Да свалим ГЕРБ,за да качим нашите олигарси и не ги осъдят за престъпленията им е протеста.Само БСП са свястна опозиция,другите протестират за интересите си,за лапачка,власт и за да не ги осъдят,а не за по-добро бъдеще за България.

93

27683625687979211987

преди 3 години

"Били обсъдени начините за активизиране на двустранните отношения, както и важни регионални проблеми." БРЯХ ТИ ДА ВИДИШ. И какви точно важни регионални проблеми са обсъдили тези двамцата? Ааа тайна. Е НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПРОЗРАЧНА ГЕРБЕРСКА ПОЛИТИКА. този ще ни продаде на турците за жълти стотинки, а вие пак гласувайте за него, а може и за асансьорчика, който сега прави своя партия. И асфалт паша и асансьорчика са едно и също.

92

sss

преди 3 години

До АнонименТе всички са "смешни". Само Турция е велика, разбрах. Руснаците при първа за тях изгодна ситуация ще ги закопят. Така се сваля руски самолет в гръб и се трепе руски посланик .

91

Истината

преди 3 години

за съжаление не е приятна. Турция е военен гигант. Няма да се спирам на подробности. Всеки може да се позаинтересува. Само като по-запознат да кажа, че от години в състезанията тип парашутен многобой между спец частите на НАТО, турците побеждават винаги. И ако някой си мисли, че при евентуална инвазия който и да било ще тръгне да ни защитава с военна сила се заблуждава! Спомнете си Кипър!

90

хахахаха

преди 3 години

Много Рачко Пръдлета и поп кръстюФФци тука бе!!!!!!!А Кириак Стефчов ,шефът им целува ръка и не само!!! на султаня!!!

89

до 90

преди 3 години

""България не е държава недоразумение!!! .....""Пич аз съм българин и се гордея, че съм българин, намерил си кой да убеждаваш,по скоро ще ти трудно да ме убедиш, че Македония не е недоразумение, не се мъчи нямаш шанс.От друга страна и аз не мога да убедя някой турчин . Както ти не можеш да ме убедиш че Македония не е недоразумение.

88

Анонимен

преди 3 години

На какъв език

87

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не харесвам БМБ, но по отношение на Турция, колкото и да ми е неприятно действа доста умело. Никой няма да ни защити ако решат да натирят насам бежанците или пък да пратят войски насам. Ще има декларации от ЕС, ноти и т.н. ама реални действия не.Ердоган го перат сачмите и трябва да се внимава с него.

86

Анонимен

преди 3 години

До sssФренската армия е смешна. От Запада единствено САЩ и Англия могат да смажат Турция, но на тях не им се воюва за Европа, още по-малко за България. Русия добра-лоша, пазеше България от турския неоосманизъм, който винаги е съществувал, прoсто Ердоган го отпyши.

85

До 100

преди 3 години

Много добре знаеш,че Ердоган даже и великите САЩ заплаши с османски шамар. Руско оръжие си купува,сондажи в чужда акватория,разправа без съд и следствие с политически противници,геноцид над кюрдите,тотална диктатура и каквото се сетиш.И къде са САЩ и ЕС?В мишите си дупки и не само не смеят да пристъпят към по-твърди действия, но даже и елементарни санкции не предприемат.Така че, вдигне ли ни мерника Ердо-жална ни майка.Та никак не вреди да сме в приятелски отношения.Нямаме ВС от преди 89-та!

84

sss

преди 3 години

До АнонименАре у лево. Нямало армия в Европа която да устои на турската. Един френски самолетоносач заедно с гърците и ги приключват. Читавите им генерали гният по затворите, лирата рови дъното..те щели да превземат. Турция експортва към Германия не обратното