183

Велика Франция

преди 3 години

Франция няма да търпи някой да заплашва страна членка на ЕС - в случая България или Гърция. Браво на президента Макрон!

182

Анонимен

преди 3 години

Франция е най-великата страна, люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Франция притежава самолетоносачи, ядрени бомби, ракети, свръх оръжия. Турция не може да се мери с Франция. Неслучайно след като Макрон размаха пръст Ердоган си прибра гeмиите. Франция е Европа. Макрон е лидера на ЕС.

181

ОСМАН

преди 3 години

СПОРЕД ПРОМИТИТЕ БАЙГАНЬОВСКИ МОЗЪЦИ,ИМА ЛИ ТУРЦИЯ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ?1.ДА2.НЕГЛАСУВАЙТЕ.....

180

един

преди 3 години

А бре що разправяте вицове още сутринта? Бил приказвал, че на какав език е приказвал нашичкия?

179

Анонимен

преди 3 години

Не е говорил с никой лай-ня -ни ят-чи -футс-ки ибри-кчия Бахур Бахар дето български език не знае и не говори той само е слушал.Султaна е заповядвал.Лай-ни-ви-ят чиф -утски-ибрик Бахур са му првеждали.Не е било разговор,а заповеден тон да изпълнява заповедите на султана.Разговори не е нямало.Било е чист монолог с тъпо без ро дно животно,което *** България и я превърна в ци-гa ни жи-ран ке не-ф на Отворено общество и Сорос.

178

истината

преди 3 години

Много ясно че разговора се е провел по инициатива на Реджеп, той е шефа на Борисов.Борисов е толкова незначителен и никой не го уважава от световните лидери че той не може да си позволи да се обади на тях, само те могат да му звънят.Бойко си знае мястото и знае какъв е.

177

???

преди 3 години

Турция е агресор в Сирия, Либия и Средиземно море!!!Докога Бойко Борисов ще кляка на Ердоган............лудия "султан" .................докога???С ЕС ли сме или с Турция?Или от два стола...................на земята???

176

ст

преди 3 години

Защо вдигате газта с 20% след като руснаците е намалят /американски ***/, защо взехте 5 000 000 000 долара кредит??????????????

175

Анонимен

преди 3 години

Те са си гаджета 2мата.Тиквата е жената!

174

Анонимен

преди 3 години

Тук постоянно се подвизават разни турчaци, които се опитват да внушат на българската публика колко било добре да си поделим Гърция. Ха дур, агалар, толкова прости не сме. По-скоро с гърците, арменците и кюрдите ще си поделим страната Пуйка.

173

Анонимен

преди 3 години

Не се посочва по чия инициатива, а още по-малко се посочва КАКВО са си говорили. Сякаш това са някакви частни дела на Бочко, а не засягащи огруханата ни държавица.

172

само попитам

преди 3 години

ББ зная ли телефонен език?

171

Пилето

преди 3 години

Май ще си поделяме Гърция. На юг до Лариса ще е за България, все пак български земи и народ живее там. А за Турция островите, плюс Кипър.

170

мак

преди 3 години

Много скромно инфо.

169

Анонимен

преди 3 години

до Позитано 20Всъщност ние умираме от любопитство - на какъв ЕЗИК са си говорили Бойко и Ердоган и дори не ни трябва опорна точка !

168

Селянин

преди 3 години

Шпигел: Борисов и Цацаров са помогнали на Ердоган <p>Немскоезичното списание твърди, че властта у нас е нарушила законите вполза на управлението в Турция

167

Студент теолог

преди 3 години

Шпигел: Цацаров и Борисов са нарушилизакона, за да угодят на Ердоган

166

Студент

преди 3 години

Дежурният редактор чака с калъчката, интересно дали веднага ще ме изтрие:" Как българския премиер Борисов се превърна в слуга на Ердоган", пише един чужд вестник от 10 т.м.

165

Анонимен

преди 3 години

нещастен народ да се остави да го управлява тоя гъ.зо.ми.йникбанкянски комунист второ поколениеалчеен алчеен и тотален гьонсуратнаправо задмина оная дето я наричаше тъ.па кърджалийска п..ка

164

данчо

преди 3 години

Това което става в момента пред парламента е срамно и позорно.Еничарите на Бойко Борисов извършиха безчинства над жени и деца.Утре Европа трябва да бъде залята с кадри от ставащото в парламента.След кървавата сряда мястото на бойко в затвора беше резервирано.Сега вече е сигурно.Щом хунтата иска кръв ще си я получи.