184

Рада

преди 3 години

Това са пълни простотий от съана на протестиращите омръзна ми да слушам продтотий хора с нисък коефициент *** интелигетност те си мислят че ще съборят правителството и да убедени че вече са победили и са избрали друго правителство на лъжкиняъа Нинова на чалхаджоята Трифонов и Христо Иванов ще бъдат те правотелството колко са найвни и Отровно Трои продължава да ги лъжи най гадно и те им вярват

183

Анонимен

преди 3 години

Искам ГЕРБ да спечелят с много, само и само да видя изкривените от злоба лица на Радев и триото (ако го преживеят, де).

182

Анонимен

преди 3 години

За 69 ден и аз искам тия да се махнат от улиците и да си ходят по родните места.

181

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО , КАРАЙ СИ ДЖИПА ....

180

Черепа

преди 3 години

Алооу, има ли будни Проституиращи??? Сега трябва да сте на Лъвов мост и да крякате не да ми спите!!! Я марш да проституирате, аз защо ви плащам, да спите ли!!!??

179

Трио миндили

преди 3 години

Добро юутро, млади жени. Како спали, како се клецали? Ако сакате да немате деца, ползвайте куробранка сръбска марка "Партизанка". Те тогава и меца да ви кеца - нема деца.

178

До 194

преди 3 години

Напълно си прав,тези протести са едно от малкото събития,на които човек му идва да влезе в телевизора и да им натруши зъбите.Но народът ги видя що за стока са,те вмениха омраза към себе си с деянията си и като бумеранг негативизма ще се върне към тях,защото много хора ще гласуват за ГЕРБ именно против тези вандали ! Та затова ти казвам да не им се връзваш.С действията си те подпечатаха визата на кабинет Борисов 4 !Лека нощ от мен !;)

177

до 192

преди 3 години

Така е.. ама не може да се унищожават сгради или символи, не е добре да се подиграват с националните ценности-те изкъртиха не само паветата. Те омаскариха с боя сградите, църквата, герба, паветата къртиха и още хиляди щуротии сътвориха. Това, че е демокрация не им дава право да палят полицаите със слама-нито да се га.врят с храната, с която замерваха празни сгради.Да оставим настрана тормоза за столичани. Те са 5000 човека само.Ако бяха 250 000 да ги съжалиш!С избори не могат да вземат властта.

176

Анонимен

преди 3 години

Искали по-добро бъдеще ! От кого го искате бе ? От марсианците,от Меркел,от Тръмп,от Путин ? Кажете от кого и го питайте дали може да ви го даде ? Ами ако не успее ? Ако вместо добро бъдеще ЕС оттегли влиянието си и ни остави в ръцете на олигархията и се превърнем в една Армения ? Какво трябва да ви правим вас-искащите някои да ви даде добро бъдеше ! Между другото,сега по-зле ли сте от времето на Луканов,Виденов,Станишев,Царя,Орешарски ?Я кажете !

175

До 191

преди 3 години

Кво им се връзваш на такива ? Я ги оставяй да си възстанничат ! Март ще им гледам поср***ните г,ъзове.Тогава пък ще кажат ,че Борисов нагласил изборите .И може пак протести да организират,докато не им пуснат водното оръжие и който от където !

174

хей, 189

преди 3 години

Нищо подобно не викам. Даже не викам, а пиша. Всичко е налице и за това не излиза разследването. Ще излезе когато му дойде времето. Сега не е време за импийчмънт. Има по- важни приоритети държавата. Но ще дойде скоро.....Ти само стой и гледай и кой ***.. кой непрост...Ти като си хитър - да си жив и здрав!Вярвай си в каквото искаш! Аз пиша с фактически имена и не съм Ваза Рачева да си измислям.

173

До 186

преди 3 години

Виж,нито ти,нито аз знаем цялата истина.А половин истина е равна на лъжа.Тоест всеки има право на хипотези,но те не превръщат абстрактността в генерален и авторитетен извод.Затова аз гледам фактите,които са на лице.Татарчев,Цацаров,Филчев,Велчев след като не обвиниха никой,означава ли,че са хора на всички олигарси ? Редно е да гледаме позитивите на управлението,защото никой не може да дефинира и обобщи " пропуснатите ползи " Но....въпрос на гледна точка !

172

Анонимен

преди 3 години

То за шкафчето директо си каза Борисов кой го е тропосал това шкафче с всичките му салтанати.Директно си каза Радев с дрона ме следи.Ама вие като не четете между редовете-така и не чувате конкретно какво се говори.След като се оплетоха в лъжите си за капак пуснаха още поредица от лъжи.И за още повече пикантност си измислиха, че жената снимала шкафчето е от П-в-с име Светлана и в Гърция била ликвидирана от ББ.Замесиха 3 държави в международен сканлал.Откраднали самоличност на Октавина Максимова.

171

ти да видиш

преди 3 години

ама тия врякащите , системата още ли не ги е убила ?!

170

Ди183

преди 3 години

"Смазване"и Разчистване на конкуренцията са две различни неща!А крадеца прави точно това,рекетира и разчиства за "доверените бизнеси"!

169

До един европеец

преди 3 години

Хич не е европейско да вярваш на афера.бг и фрог.бг!Ти лично ще си оставиш ли пачки и кюлчета в отворен шкаф в служебно жилище ? Като знаеш,че достъп имат охрана,поддръжка,персонал,хигиенисти ? ИМАТ ДОСТЪП !!!! А Борисов ,работил в МВР и напълно запознат със системата,ще го държи и отворено...Хахагаха

168

доОнзиЕвропеец181

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

167

До 180

преди 3 години

Ще им дойде редааа,спокойно !Борисов е мутра от висок клас,но такъв ни трябва,повярвай !Няма кой да обвини тези жестоки хищници !Кой? Радев? Нинова? Слави ? Иванов ? Кънев ?Поетапно ще ги смаже до един.Няма как едновременно да осъди всички.Това са хора с милиарди и могат да направят доста поразии ако се обединят.Ще купят държавата бе човек.Борисов е хитър,поетапно ще ги разчисти.Поне имаме обвинени,досега нямаше и един.Остави ти двойния стандарт,не е точно така !

166

Анонимен

преди 3 години

Тези майки са онези майки, където преди дни се оплакаха от арменския поп, че не им дал пари за протеста. За тях нямало пари от триото. Тръшнаха се като сърдито магаре и отпрашиха за морето. Палатките стояха за параван. После се върнаха от Китен и Вера тръгна с един да снимат Флоров. Тея са индийска сапунка. Нищо не бачкат. Само реват за пари. Една от онези майки - където уж ги уб.ивала системата не е майка на дете със здравословни проблеми.Тя носеше бутилска със спирт преди месец.Пси..хясали са.

165

Един европеец

преди 3 години

Хората често забравят какво означава съкращението ГЕРБ. Граждани за европейско развитие на България. Г-н Борисов, европейско ли е да ви снимат как спинкате до чекмедже пълно с кюлчета злато, пачки евро и пистолет, а вие да отказвате да си подадете оставката? Европейско ли е от 70 дни да протестират хората, а вие да им се смеете, да ги наричате мафия, да кръстосвате по пътищата и да не си подавате оставката? Г-н Борисов, вие сте срам за ЕС. Г-н Борисов, вие сте диктатор и мeрзавец.