204

Анонимен

преди 3 години

тия мая манолова ги яха здраво и вика ииииииииихууу

203

Анонимен

преди 3 години

Малко сте платени сте.......малко сте платени сте........малко сте платени сте

202

Да

преди 3 години

До Как може такова нещоА представете си, ако се докопат до властта, какво ще е !

201

Да видим ЕС...

преди 3 години

На 3-5.10 ще стане интересно. LIBE са пуснали официално 29 въпроса и питат за записите, снимките и Барселона плюс контрола на Пеевски над медиите и подобни интересни въпроси. Отговорите се очакват до дебатите за България в пленарна зала тогава.А и днес да видим вон дер Лайен дали ще каже нещо за България. На 23.09 също ще е интересно- излиза докладът за състоянието на страните в ЕС.

200

Анонимен

преди 3 години

От самолет се вижда че Триото да платени!Едва ли е от патриотизъм и любов към Родината, просто Черепа им е напълнил банковите сметки! Как така сега се сетиха като погнаха Божков, къде бляха 4 години, със сигурност за замесени в нещо!Тая злоба и жлъч няма как да е спонтанна и а пари зад нея!

199

отровна гад

преди 3 години

К'во стана с въпроса "Кой предложи Пеевски за ДАНС?"

198

Възмутен

преди 3 години

Защо? Защо, аз ако закрещя обидни думи към премиера, например в Тутракан, веднага ще бъда арестуван? Защо аз,ако замеря сградата на полицията/пак в Тутракан/ с яйца и домати, ще бъда арестуван за повреждане на държавна собственост, а тези /отровните и техните паленца/ на пъпа на София-НЕ? Това са 69 дни видими нарушения! Може би-СТРАХ......!

197

Анонимен

преди 3 години

До ПрипомнямОрешарски не го свалиха протестите, а ДПС

196

До Припомням

преди 3 години

Е на тия поне няма да им се наложи да крякат толкова много, изборите са на пролет! :)))

195

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков тези тримата "симпатяги"щяха просто да изчезнат и толкова!Знаеш ли кога Тодор Живков ще им разреши да се подиграват с държавността толкова време!

194

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

193

Анонимен

преди 3 години

Платеното трио трябва да се арестуват и подведат под отговорност, всяка вечер затваряне на кръстовищата струва страшно много пари на данъкоплатците и Общината!Какво чакате, арестувайте тези трима платени и тъмни типове!

192

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е на младите хора , но за съжаление не и за децата с увреждания.Това е реалността.Съдба.

191

Как може такова нещо

преди 3 години

Добре де, няма ли служби в България, някакво разузнаване, някакви спецове които да се занимават с националната сигурност?Не може трима платени провокатора да въртят цяла държава на пръста си, да понасяме толкова загуби, да оскверняват Герба на РБ и да оскверняват сгради! Също така чувам вечер от тях толкова обидни думи и квалификации за Премиера, че просто е недопустимо за интелигентни хора! Не знам, просто или трябва да го арестуват или нещо да се измисли!

190

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

189

Мила

преди 3 години

Мен също ме надъхаха да гласувам за Герб, тези въстания тези блокирания на кръстовища просто съм отвратена. Аз два пъти съм гласувала за БСП и познайте колко ме отвратиха за да пусна за Герб и от сега нататък само за Герб ще гласувам защото в БСП няма нищо социално те са капиталистическа партия!

188

Анонимен

преди 3 години

Тея "майки" видяха че няма нищо да постигне тоя протест и решиха да не спят вече в палатките че е студено.

187

До 206

преди 3 години

В грешка си тулупе, Герб ще спечели пак и то защото всички са отвратени от вас платените протестъри, които крякате за това да се върне Божков, да му направите партия и сложите да управляват Нинова и Трифонов!Ето затова и аз и всички ще гласуваме за Герб и то при условие, че аз съм гласувал за Герб още първия път като се появиха, но сега много ме ядосахте и ще пусна бюлетина за Бойко!

186

Смееех

преди 3 години

Снощи пак бяха смешни, ония тримата така ги манипулират, така го надъхват, че просто те застанали като овце наобиколили трибуната и гледат като зомбирани и блеят на всяка дума!Ужас просто, как може да има такива хора ненормални! Оставка искали веднага....и после??? Ама явно са платени, не може да искаш някой да падне и да не предлагаш нищо ами е така щото мразиш Борисов!

185

Анонимен

преди 3 години

Злобните тулубчета рано се активирали днес! Че и зъби щели да трошат! Ми излезте бре да ви видим! Право на всеки е да протестира днес! Комунизма беше отдавна! Въпреки че ни управляват все още комунисти бивши членове на ЦК на БКП! Хората за това са по улиците! Ще спечели ГРОБ ама друг път! Хората се събудиха вече! Тоя другар ви превърна в мазохисти! За съжаление сте! ОСТАВКА МУТРИ!